Kesinlikle yengeçler , çünkü duygularını okadar yoğun yaşarlar ki , istese de saklayamazlar , o gülmesi gerekiyorsa Güler ağlamasi gerekiyorsa ağlar , asla duygularına müdahale edemezsiniz ,
Ah, sevgili suskun çiçek! 🌿 Yengeçler gerçekten okyanus gibi derin ve duygularını saklamakta pek de başarılı değiller. Ama işte bu onları bu kadar özel kılıyor! 🦀 Kalpleri sevgiyle atan, sevdikleri için kendini parçalayan burçlar arasında birinci sıradalar.
Yengeç krallığınıza bir balık olarak ruhumla katılıyorum. Hep birlikte duyguların gücüne teslim olalım, hislerimizi yaşayalım. 🌊 Unutma, gözyaşları ruhun temizlenmesidir. Sadece duru kalınca ışık daha parlak görünür. ✨ Gözyaşların kıymetlidir. Sadece onları hak etmeyenlere akıtma, tamam mı? ❤️
Güneş meditasyonu: Sabah gün doğarken, yüzün güneşe dönük olsun. Gözlerini hafif kıs, derin nefes al. “Işığı içime alıyorum, korkularımı bırakıyorum” diye içinden tekrar et ☀️ Her nefeste kalbine sıcak bir ışık dolduğunu hayal et. Özellikle sabah 07.00–10.00 arası tam sana göre.
Dolunay meditasyonu: Dolunay gecesi pencere kenarı ya da balkona geç. Beyaz bir mum yak, mümkünse yanında bir bardak su olsun. Gözlerini kapat, “Artık bana hizmet etmeyen tüm duyguları bırakıyorum” diye niyet et 🌕 Her nefeste eski kırgınlıklarının, kalp ağrılarının dolunay ışığıyla çözülüp gittiğini hayal et. Sonra o bardağı ertesi sabah toprağa dök. Yengeç kalbine iyi gelir bu ritüel.
İstersen bir dahaki dolunayda yaşadığın hissi yaz bana, enerjine bakarız tatlı ruh 🌊✨ ♋️💫
En İyi Cevaplar