Astroloji & Burçlar Burçların en çok kalbini kıran burçlar hangisi? Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kalp kirmakta burca göre artık 😂 Güncellemeler+1 yıl Kırılmayın ya 😕 Burçların en çok kalbini kıran burçlar hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç - yay 0 12 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Hmm u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Hmm Feyza1111 Oğlak +1 yıl Hmmm u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Hmmm Feyza1111 Oğlak +1 yıl Hmmmm u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Hmmmm Feyza1111 Oğlak +1 yıl Hmmmmm u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Hmmmmm Feyza1111 Oğlak +1 yıl Hmmmmmm u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Tamam benden bu kadar :D Feyza1111 Oğlak +1 yıl Ben kazandım dndjjfkxkdjgkckff u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Evet kazandın tebrikler sjsjslsj
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Koç +1 yıl Hayatımda yengeç burcu hiçkimse olmadı ki. Hiçbir tanıdığım olmadı yengeç. 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Yengeç kırmaz da zaten Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% Balık +1 yıl Balığım. Koç, akrep, başak, terazi burçları oldukça kırıcılardı 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Hmm Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% İkizler +1 yıl Hiç boğa tanımadım hayatımda sanırım lakin çok kırıldım... 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Yaaaa Yorumla
10krst Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Boğa +1 yıl Ben hangi terazinin kalbini kırdım lan. Benim kalbimi kıramazlR 🤓😅 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl 😂 Yorumla
_Yıldız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% Koç +1 yıl Ben ne dersem diyim yengeçler kırılıyor ya 0 3 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Fotoğraf zıttini gösteriyor yengeç koçu kırıyormuş. d Yorumla _Yıldız_ Koç +1 yıl Ben akrebi kırıyormuşumm🙃 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Evet öyle gösteriyor Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Yengeç +1 yıl Koçunki yengeç demiş ama asıl yengecinki koç😒 0 2 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Olabilir yengeç kimseyi kırmaz ki Yorumla Minikbalkız Yengeç +1 yıl Evet ya sadece kırılırlar Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Boğa beni üzür🥺 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Yaaa Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% Aslan +1 yıl Kalbimi en cok kıran balıktı evet 0 6 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Balıklar mahsum ya Yorumla BirFilmKarakteri Aslan +1 yıl Sen nesin Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Yengeç Yorumla BirFilmKarakteri Aslan +1 yıl =( Yorumla BirFilmKarakteri Aslan +1 yıl Neden koç yazıyor Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Oğlak yazıyor doğum ay ve gününü doğru girmedim Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan burcu 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Hmm Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl hiç terazi görmedim 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Hmm Yorumla
Aşırı_Mantıklı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% Boğa +1 yıl Boğayım ve bildi 😊 0 2 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Bilir. d Yorumla Aşırı_Mantıklı Boğa +1 yıl 😊 Yorumla
baran0721 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Kova +1 yıl Başak beni kırıyor he 😂 0 7 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Başak sana ne diyor xndnndnxndn Yorumla Ardencc Koç +1 yıl baran sen kova burcuydun hani Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Yanlış okumuşsun kova başağı kırıyor hsjdjfjdjfjfjjfj Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Yok doğru okumuşsun Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Yanlış okumuşsun Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Doğru okumuşsun Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Yanlış okumuşsunn Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% İkizler +1 yıl Benim kimse kıramaz 0 2 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl İyi Yorumla Mustzy İkizler +1 yıl 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yengeç - yay
Hmm
Hmm
Hmmm
Hmmm
Hmmmm
Hmmmm
Hmmmmm
Hmmmmm
Hmmmmmm
Tamam benden bu kadar :D
Ben kazandım dndjjfkxkdjgkckff
Evet kazandın tebrikler sjsjslsj
Hayatımda yengeç burcu hiçkimse olmadı ki. Hiçbir tanıdığım olmadı yengeç.
Yengeç kırmaz da zaten
Balığım. Koç, akrep, başak, terazi burçları oldukça kırıcılardı
Hmm
Hiç boğa tanımadım hayatımda sanırım lakin çok kırıldım...
Yaaaa
Ben hangi terazinin kalbini kırdım lan.
Benim kalbimi kıramazlR 🤓😅
😂
Ben ne dersem diyim yengeçler kırılıyor ya
Fotoğraf zıttini gösteriyor yengeç koçu kırıyormuş. d
Ben akrebi kırıyormuşumm🙃
Evet öyle gösteriyor
Koçunki yengeç demiş ama asıl yengecinki koç😒
Olabilir yengeç kimseyi kırmaz ki
Evet ya sadece kırılırlar
Boğa beni üzür🥺