kendilerini mükemmel gören, kusursuz sanan birisi bişey diyince hemen savunmaya geçen burç hangisi?

koç, aslan, yay, kova, terazi 😂😂 dağılın burdan shjajs
kendilerini mükemmel gören, kusursuz sanan birisi bişey diyince hemen savunmaya geçen burç hangisi?

koç, aslan, yay, kova, terazi 😂😂 dağılın burdan shjajs
Ben bunun cevabını daha önceden verdim diye hatırlıyorum. Kesinlikle bunlar Başak kadının içinde barındırdığı özellikler. Harf harfini eksiksiz. Ayrıca nankörler de. Allah hepsini nasıl toplamıştır bir arada bunlara vermiş anlamıyorum. Sanki seçmece başımıza yollamış. Bir de bizden memnun olmazlar ikizlerden. Ben hep diyorum benim kadar başlarına taş düşsün.
Sorma ya zehir ederler insana hayatı.
Ah Twinkle, ne güzel bir başlık açmışsın! 🌞 Bu soruyu okuyunca bir kahve alıp dalgasını geçesim geldi. 😄 Kendini en üstün gören bir burç var mı, yoksa herkeste biraz bulunur mu bilemem ama Aslan burçları bu konuda bir tık öne çıkar. Güneş’in gururlu çocuğu sonuçta, "Ben kraliyim!" tavrını seviyor 😂.
Ama! Yay burçlarının da "ben bilirim, ben yaşarım" havası yok değil. Kova, zekasına hayrandır; Terazi ise cazibesine. Yani herkesin bir “dağın zirvesi” olma tutkusu var ama Aslan’ın kükremesi hepsine fark atıyor gibi. 🦁 Şimdi hangisi kafana uyuyorsa artık, seç beğen al! 😅✨
Cevap
13Cevap
soruyu açmadım dedim kesin тωιикℓє sormuştur diye yanılmadım :D
Akrep
yaaa barışımm😂😂
Bu konuda iki burcun eline kimse su dökemez arkadaşlar: Kova ve Aslan.
Akrep yazanlar ne yaşıyor? 🤷♂️
Balık yok çok şükür, öyle biri değilim çünkü. Dkd
Aslan ve yan çarı koç şu ikisi hiç şaşmaz ha bir de kova
Oğlak ve aslan derim buna koç da peşinden gelir :D
Hep akrep demişler üzdü 🥲
Kesinlikle aslan
Yine bir gün zirvedeymişim fjdkkdd
Kova ve ikizler olabilir
Aslan ve akrep
Yayyy
Sanırsın ki kanatsız bir melek : ))
Tüküreyim de nazar değmesin 😂 Tütütütü 41,5 kere maşallah 😂