Akrep-aslan-başak-kova-yay-oğlak-boğa-terazi-ikizler-koç-yengeç-balık
Bence akrep
Bence akrep
Erkekte Akrep. Kadında Terazi. Terazi burcu çekiciliği, kadını yani.. ekşide bile yazar bu.
Çok ilginç bir yorum gerçekten. İşin tuhafı bir terazi kadınıyla beraber olma aşamasındayım. Ama biraz dengesiz hareketler içerisinde. Bu ikisi arasındaki uyum hakkında ne düşünüyorsun?
Terazi kadını Venüs gezegeninin yönettiği kadındır. Ben teraziyim, fakat hakikaten terazi olduğum için söylemiyorum. Pek çok burcun belirli özellikleri vardır. Terazininkiyse estetiğe olan düşkünlük, çekici bir auradır. Araştırırsan da zaten terazi kadınına dair ilk çıkan yorumlar, ünlü astrologlar tarafından da her zaman çekiciliğine ve dişiliğine yönelik olur.
Soruna gelicek olursam, kendin ol yeter. Bir adama aşık olmuştum, 13 yaşındaydım daha. Hala seviyorum. Akrepti.
Anlıyorum kendisi bana büyük hayranlık duyuyor ama dediğim gibi dengesiz hareketleri var.
Sen bu ikili hakkında ne düşünüyorsun uyum konusunda? Oluru var mı yani?
Takıntın olur kız. En büyük zaafın olur. Flörtöz olduğu için delirirsin kıskançlıktan, bir süre sonra gururun kırılır. Ondan da vazgeçemezsin. Dengesiz olduğu için nefret eder senden, ama herşeyden çok aşık olur.. bu gibi şeyler.
Ne yaşicaksınız bilmiyorum ama küçük birşey olmicağı kesin.
Aslında öyle çok fazla arkadaşı var. Sürekli arkadaş delisi. Bense kapalı bir kutuyum. Yalnız kimse benim hemen takıntım olamaz bunun için evlenmem gerekir aynı evde yaşıyor olmam bile takıntım olmasını sağlayamaz ben hemen bağlanan biri değilim... Şu kıskançlık konusuna gelince aşırı kıskancım ama onun kendini bilen biri olduğunu düşünüyorum kendisi doktor yeni başladı işe. çok fazla kız arkadaşı falan var. Bazen erkek arkadaşı da oluyor ama çocuklar tipsiz genelde yani benim ilişki düşündüğüm kişi öyle kötü şeyler düşünecek biri değil gibi. Ama yinede bunu azaltmamız lazım tabi mümkün olursa nasıl olacaksa. Bak şimdiden kafam deli gibi karıştı... Ne de olsa kaybedeceğim bir şey yok deyip başlayacağım bu işe.. İpleri veriyomuş gibi gözüksemde asla vermem ipleri. Bu sayede inceleme fırsatım olacaktır. Ya en çok beni ister
ya da başkalarını... Bunun ortası yok
Bir de eğer ters düşerseniz, hep savaşıcaksınız. Bu böyledir.
Kontrol altında tutuyorum gibi şimdilik. Ama asıl amacım tam olarak ele geçirmek. Ele geçirdikten sonra işler çok daha basit olacaktır diye düşünüyorum. Yoksa bu şekildeyken zor. Üstüne mi düşmeliyim geri mi çekilmeliyim işte buna karar veremiyorum! Geri çekilince fazla gelmiyor. Üstüne düşünce de fazla mutlu olmuyor gibi... Kapıdan bir aralık yakalamak çok zor gerçekten :D
terazi
Akrep terazi kafa kafaya gidiyor hadi bakalım :D
😀😀
Terazi de hoştur ama banane :D bir akrep değildir kabul et :D
bence çok yaniliyorsunuz bir akrep asla terazi kadar hoş olamaz (kendimden biliyorum 😀😀)
Akrep hoş değildir. Karanlıkların prensidir. Kötülüğü, şiddeti ve cehennemi temsil eder :D
Bu sayede hayranlık uyandırır. Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk gibi :D Hoş olmak hayranlık için yeterli değil. Kabul et :D
terazinin yanından geçemez ki akrep 😀
Yanından geçmez ki üstünden geçer. Ezer geçer anlamında :D
waw etkilendim doğrusu azimlisin ama hayır terazi ile akrep i aynı kefeye koyamazsin
Bir terazi her zaman bir akrepten etkilenir zaten örnekteki gibi. Kefe olayına katılıyorum ''örnekteki gibi '' :D
😀😀😀😀 özgüvenlileri severim örnekteki gibi. ha terazi akreple yan yana gelir örnekteki gibi.😀😀😀
Akrep kimseyi sevmez öyle hemen. Örnekteki gibi sevilir :D Akreple yan yana olabilmek istiyorsan önce kendine bir akrep bulup sonra evlenmen gerekir. Çünkü akrep sadece sevdiğini yanına alır. Başka kimseyle yan yana durmaz. Bir aşağıya koyar :D
Bir terazi böyle şeylere kolay kolay aldanmaz. Akrep teraziyi kovalar. Ama terazi asla kaçmaz. ortada sevilen yoktur sadece seven vardır. terazi kolay lokma değildir, bunu karşıdaki bilir
Bir akrep isterse 5 teraziyi aynı anda köle yapabilir. Terazi sevilir belki ama Akrep'e tapılır.
Akrep okulun en cool insanıdır sevdiğinden başkasıyla konuşmayan bir tip.
Terazi gözlüklü, şirin herkesce tanınan yardım sever sevecen bir kız çocuğudur..
Biri sevilirken diğerine hayran olunur. Sorduğum sorunun cevabı budur :D
eeeeee
Ayrıca lokmaların kolaylığı zorluğu bir akrep için önemli değildir. O zoru zaten başarır. İmkansız biraz zamanını alır. Zekasını asla hafife almamak lazımdır :D
imkansız benim basarabildigim bir şeydir mucize zaman alır. terazi akrepi kucumsemez çünkü terazi akrebi rakibi olarak görmez.😀😀
Haklısın rakibi olarak asla görmez. Kimse bir akreple rakip olmak zaten istemez. O yüzden rakip olup ters düşmektense hayran olur :D Olmuyorsa da olmasın ! yeter yahu :D
insan her zaman anlamak istediğini anlar. ama sorun yok terazi buna saygı duyar
☺☺☺☺☺
Terazi Her şeye saygı duyar. ... O her şeye karşın herkes vee herkesle çok iyi anlaşıyor. iyi de ben kendimle bile anlaşamayan hasta bir p*ç (im! bu nasıl oluyor? sahi bu nasıl oluyor!
sen kimsin? sen kendini tanıyor musun? ama terazi böyle mi? kendini bilir ve kendini tanimayanlara ogretir
Ben kendimle bile anlaşamayan biriyim. Boşversene. Terazi Akrep tamamen zıt karakterler. Biri yalnızlıkların efendisi. Diğeri toplumun.
peki
Ben köşeme çekileyim Birincilik senindir :):))
çok kibarsın ama o hep bendeydi zaten
Kibar değil devlet görevlisiyim. Sonunculukta kalsa kıymetimizi bilen illa çıkacaktır :D
çıkar bekle sen
Çıktı da ne oldu :D çıkmamasından korkacak değiliz pek farkı olmuyor zaten :D
ne tür bir cinssin sen
Cins değilim. Dedim ki kıymet bilen illa çıkacaktır. Bu ne olur yalvarırım çıksın demek değil. Çıkarsa çıksın çıkmazsa çıkmasın fark etmiyor demek. Çıkınca daha iyi oluyor tabi. Ama daha maçın sonucunu görmedik. Yani kıymet bilenle mi bilmeyenle mi evleneceğim? He kıymet bilen illa çıkacaktır. Kıymet bilmesi onun maça 1-0 başlayacağı anlamına gelmez ama. çünkü kıymet bilmek Zaten olması gerekendir :D
etkileyicisin ama terazi çabuk etkilenmez
Sen de diyim de bozulma bari :D
Akrep i tek geçeceksin. Uzak çeker alayına.:))
Hepsine bedeldir bir akrep.. akrep olmayan bilemez
Cevap
5Cevap
Ben kendi burcumdaki olumlu özellikleri seviyorum. Akrep yani.
Kadında hoşlandığım balık.
Akrep kendim Akrep burcuyum diye söylemiyorum :)
Burçlar ikiye ayrılır. Akrep ve diğerleri. Selam burçdaşım :D
Bakışlardan bile belli akrep olduğun. Aynı ben :D
yay ve ikizler hemen yanına da kova
bir de vileda
:D...
Net akrep burcu (ben yengecim)
vayyy
en iyi anlaştığı burç derler ben daha görmedim gerçi :D
Evet iyi anlaşırız, benim en yakın arkadaşlarım hep akrep olmuştur
Aşk bağbında
Aşkta da öyle aslında. Bir sevgilim akrepti ve gerçekten çok iyi anlaşırdık. Ama fazla kıskanç olduğu için ayrıldık maalesef.
Akrep sevince hayatını birleştirince fazla kıskançtır. Bunun önünde sonsuz güvenle geçilir. Bu da zaman alıcaktır bir bayan için. Gül diken olayı biraz :)
Maalesef :(
biride yay dememiş 😂 bn yay diyeyim bari..
Yay diye burç mu vardı yaaa :D
Boğa♉
akrep'in tam olarak zıt burcu belki de kayda değer tek cevap bu sayede :)
kadinlarsa KOVA erkeklerde YENGEÇTÎR
Kadinda basak ve aslan. Erkekte yengec ve akrep
🦂👏
Nesi beğenilmedi :)
Ah bayan yorum atmadı dimi :)
Akrep işareti gözükmüyordu sadece alkiş gormustum bak degistirdim sevgili scorpion
Aslan 😏
Aslan biraz fazla başına buyruk ikili ilişkilerde aşk ne kadar büyük olursa olsun. Laf asla dinlemiyor ve bu sayede hayranlık özelliğini yitiriyor.
Ben öyle düşünmüyorum ama 😄
Bir akrep görüşü bu zaten. Akrep aslan'ı her daim zehirler :)
Oww hayırr 😒
Akrep değiill 😄
Haklısın o biraz korkutucu özellikte hayranlıktan öte :D
Aslan tabii ki.
Tabiki akrep
Tartışmasız diyosun :D
hava burçları
Akrep yeri gelir uçarda
Boga terazi ve aslan da seytan tüyü vardir.
Asıl şeytan tüyü akrepte olduğunu söyleniyor klasik astrolojiye göre. Niye tek akrepte bulunan bu özelliği başka burçlara veriyorsun kafaya göre anlamadım :))
Ayrıca astrolojide Cehennemi temsil eden tek burçtur akrep. Şeytan da cehennemin müdürüdür. birazcık düz mantık lütfen :D
Herkes tarafından sevilmek iyi bir şey olsaydı akrep'te sevilirdi elbette. Akrep kapalı kutu olarak yaşadığından dolayı sevilmez. Sevilmemesi sevilmemesinden dolayı değil. Yalnızlığı tercih ettiğinden dolayıdır. Sevilmek ve hayran olunmak farklı şeylerdir. Cool birine hayran olunur. Sınıfın gözlüklü sevecen yardımsever kızı da sevilir.
Evet haksızsınız diyemem :D
Boga terazi toplum burcu yine venüsten dolayi yine sevilmesi normal
Sonuna kadar Akrep. Burcumun kadınıyım ;)
Koç ♈
Babam hariç hiç koç tanıdığım olmadı... Bir akrep olarak koç ile pek anlaşamam. Ama babam dünyadaki en kalender adamdır.
akrep 😏😎
Koç aslan
Terazi
Yengeç
Başak :D
Son sıradaki demedim :D
Yengeç
Kadında akrep erkekte oğlak veya yengeç
aslan ikizler
Akrep 😎😊
koç tabikisi :)
Akrep👈