Aşk İlişkileri Adını dağlara ve buğulu camlara yazan var mı? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Adınızı dağlara ve buğulu camlara kazıması da değil aslında doğrudan kalbine kazıması gerekir biliyoruz.. 😄 Selime kimse çıksın 😂 👻 Keyifli geceler.. 🥂🤘🏻 https://m.youtube.com/watch?v=CwR3chrDskY#heartoffire Adını dağlara ve buğulu camlara yazan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ya ama üzerime üzerime alınasım geldi bu yazıdaki harflerden sen ve ben çıkar gibi gibi 🤣 1 3 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahaha harbiden he tam da bizim harfler var içinde :D :D ahsh Yorumla -Felaketce- +1 yıl 😅 yaparız bi gün böyle çılgınlık Yorumla HeartofFire +1 yıl E hadi inşallah bakalım yavrum :D :D Yorumla
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Adımızı camlara yazan bile yok be ahaha :D Yazıp atsana :D 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl Seni doğrudan ruhuma ve tenime yazdım cama gerek yok.. Yorumla Pulsarr +1 yıl Cama değil, cana yazdık Yorumla Pulsarr +1 yıl Teşekkürler sevgili :* <3 Yorumla HeartofFire +1 yıl Rica ederim bebeim 💋💋 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hayır ama bir erkeğin kalbine yazılı kalbim 2 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kendim yazdım. Sayılır mı? 😬😬😂 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahs sayılır sayılır sana sayılır 😂😂 Yorumla 54srp +1 yıl Tamam o zaman 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl Bir ara birbirimizi yazalım bari camlara😂😂 Yorumla 54srp +1 yıl Valla aynı şeyi ben de düşündüm 😬😬tekrar "sen bari yaz, ben de senin adını yazayım" diye görüş paylaşmaya girecektim 😂😂 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Hayır, hiçbir yerde yazılı olduğumu sanmıyorum. 1 5 Yorumla HeartofFire +1 yıl Olsun ya yüreğe kazınsın kafi :D Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Öyle yürekli erkek varmıymış 🤣🤣 Yorumla HeartofFire +1 yıl Ay vardır illaki bir yerlerde :D Yorumla IşıLLL34 +1 yıl O zaman gelsin bulsun bir an evvel beni 🤣🤣 Yorumla HeartofFire +1 yıl Hadi inşallah shdsh :D :D Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Geçen gün telegram da konumdan bulan biri plajda kumlara adımı yazıp ve bana göndermişti. O kişiye dilenci duası etmiştim.🤦🏼♀️😂 1 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Lise aşkımın ismini yazmıştım ben de böyle kumsal'a Meryem😄 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 5 ay önce bana bugün adıni yazdım arabanin buğulu camına demiştiŞimdi yok ortada🥺 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayıır niye yazsınlar bende yazmma zaten efsane olmaya gerek yok 1 0 Yorumla
tmrtürk Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Zamanında çok yazdık ama boşmus, herşeyi yıllar geçtikten sonra çok iyi anlıyor insan 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hayır kimse yoktur 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Adımı anan yok bir de dağlara mı yazacak? 1 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Selime mi yazmış. Ne şanslı erkekler var 😁 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yok nerde 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok 😂😂 1 0 Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. var var 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar