Güncellemeler
1 yıl
En sevdiğiniz kadın ve erkek burçları nelerdir ayrı iki burçtan da olabilir aynı da olabilir
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oglak burcuyum ilk soyledigimde herkes cok uzuluyor ve butun herkesle bitirirken nefrer soylemleri beddualar falan aliyorum
Aslan kadınını hiç sevmiyorum çok yardımsever olsalar da kibirli tarafları oluyor. Çevrem aslan burcu dolu onun için. Erkeği bilmiyorum
İlişki açısından balık burcu erkeği çöp
Neden kız
Kendi babam eski flörtüm ve abimin bütün balık burcu arkadaşları hepsi aynı biliyo musun aldatır zevklerine dükundurler evet duygusaldırlar ama ilişkide ben merkezcillerdir sen de bi gün fark ediceksin baci
Kız bu şimdi mi söylenir evleneceğim onunla
Valla dedigime gelceksin ama deneyim olur ksnslmdm
Balık erkeği nasıldır anlatsana kız başka ne yapacağım off
Balık erkeği çok manipülatiftir gerçekten duygusal görünür ama bu her zaman bi çıkarı içindir en önemli özelliği zevklerine düşkün olmasıdır karı kıza meraklıdırlar bu yüzden aldatma ihtimalleri çok yüksek ama iyi yönleri de karakterleriyle alakalı var arkadaş olabilirsin arkadaş olarak kafa dengi olabiliyolar senin modunu hemen yükseltebiliyolar
Balik burcundan sevgilimu olur snaa aslan lazim
Buarada en cok aldatan burçtur balik
Aynen öyle bak yalniz değilim mzmdlsmx ama ben de aslanım aslan aslan olur muyuz
Oluruz ama tanimam lazim iletiye gelsene biraz astroloji hakkinda konusalim
Ben astrolojiye inanmıyom ki sadece balık burcu gerçek
Bir mesaj atmamak ne uzattin cik balik burcundan bk gibi burç o sana ates grubu lazim cok uzatiyonnof
Cikmicam mesaj atmak zorunda mıyım hahahaa
Keyfin bilir aslanlarinda hep sunepesi denk geliyor bana balik burcuna asik olmus ne beklersin ki
Allah askina swnin burc ne
Aslan benimde
Belli baba hemen etiketi yapistiriyon
Senin yukselenin tirt ve inatci bir burc kesin
Beyninle hareket edereen etiket yemezsin neyse gerek yok ileti atmana vazgectim akli olmayan bize lazim degil
Hahahaaha benim yükselenim de aslan senin ne asil
İleti atmadan cevap alamican hinzir
Kesin domuz
Yengec
Balık burcu