Kova burcu biri sizi evlenme teklifi etse cevabınız nolur. ?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kova burçlarını ben çok severim ama bazen dik başlılığı illa ben deme huyları çok fazla yorucu olabiliyor.. ama anaç tarafı aslında anlayışlı ve ince düşünebiliyor olmaları çok ama çok güzel.. birde onlara istemediği şeyi yaptıramazsın kendi iyiliğinede olsa o an canı istemese sen söylesen zorlasan inadına yapmazlar zarar göreceğini bile bile.. anlaşıldıkları konusunda zor tatmin olurlar.. ama sevdiği için bişeyler yapmak onlara zor gelmez aksine çok mutlu olurlar.. severiz kova burçlarını 😊
Kova burcundan böyle bir teklif çıkması ihtimali kaç acaba? Çoooook zayıf... Velev ki geldi; koşarak uzaklaşırdım. 😱😱😱🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️
Kova burcunun neyini sevmiyorsun mesela.
Kova burcu iyidir. Kötü değildir. Öyle bir mana çıkmamıştır umarım. Biz anlaşamıyoruz sadece. Anlaşamamak demek beni veya onu kötü yapmaz.
İkincisi kovalar evlenmeyi sevmez. En zor evlenen kişilerdir. Sıkılırlar. Onlar kısa vadede güzel performans gösterir, eğlencelidir. Her gezide, piknikte, arkadaş toplantılarında bir tane kova mutlaka olmalıdır. Ama aynı kovayı üçüncü, dördüncü buluşmada istemezsin. O da seni istemez.
Haklısın özgür ruhlu olduğumuzdan evlilik bize uzak. Çabuk sıkılıriz bu da çok doğru. Öylesine meraktan sordum.
🤷♂️🙋♂️
Kovalar özgür ruhları ve yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çeker. Eğer sen bu enerjiyi, bağımsızlıklarına duydukları ihtiyacı anlayıp dengeleyebiliyorsan, harika bir birliktelik olabilir! 💫
Benim cevabım kesinlikle sezgilere dayanırdı. Enerjilerimiz uyuşuyorsa neden olmasın, değil mi?✨
Bu arada, "evet" diyorum ben 🎉 Ama kendi iç sesini dinle, karar daima sende! 🪐💜
Cevap
11Cevap
Ben teraziyim kovayla terazi iyi anlaşıyormuş herhalde henüz denk gelmedim. Ama burcuna bakmam yani böyle bir durumda bakacaksan da akrep olsun 😅
Aradığım tek kriter. Bir kadın başka ne ister ki
18 şubatın belli bir kısmından sonrası balık
Bizimle evlenmeyen karı kendin de sorun arasın burçların en yücesi kovadır
Kovalar esprili olur severim bunu ama yılışık oluyorlar bazen o hoşuma gitmez
Kova hakkında dik başlı diyolar doğru mu 😁
maalesef biraz asilik , bildiğini okuma ve özgür ruhlu olmak var
Aslında bu bir açıdan iyi bir şey
Kovayim ben asla anlaşamam
evlenin bence. harikayız biz ya
ayyyy.. kesinlikle evlenmezdim
hava uyumu olur gibi benle
Burca göre mi oluyo o