Sohbet esnasında tuzak sorular sorup avlayan tam bir avcı kişiliğe sahip olan..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Onu ben çok yaparımda tehlikeden değil insan en çok sorulan mizahi veya karmaşık sorularda kendi konusunda açık verir o yüzden. Burçta bilmiyorum. Hiç öyle yapan birini görmedim.
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)10 ay-Her burcun kendine göre iyi ve kötü özellikleri var. İyi bir insansa kendini törpüler.
-Bir de sana uyumlu uyumsuz burçlarda olabilir.
-Akrep, ikizler, Yay sıkıntılı olabiliyor.
-Yengeç ile balık ile aran bozulursa, U dönüşü güzel yaparlar. Şaşar kalırsın. Ama iyi anlaşırsan sevimli tiplerdir.
213 Yorumla
Yay10 aybalığın adı çıkmış sadece. yok sinsi yok manipülatif diyip duruyorlar. akrep ve yaylar çok sinsi manipülatif tipler.
Cevap sahibi10 ay@acayipadamm balık daha sevimli. Daha olgun oluyor. Ben manipülatiflik açısından demedim. Balik çok duygusal...
Yay10 ayYo ben anladım seni.
Mesela sorudaki 2 gizli üye var yorumları okursan göreceksin ikisi de balıklara sinsi diyor özellikle burçlarını merak edip sordum akrep dedi ikisi de. Akrepler aşırı yalancı o kadar yalancılar ki kendi yalanlarına inanabilecek kadar yalancılar ama farkında değiller bunu yapabilmesi için bir insanın şizofren olması gerek. bunlardaki o akrepten gelen derin tutku bunların aleyhine çalışıyor farkında değiller. İnsanları birbirine düşürmede , yüzüne gülüp arkasından konuşmada, kıskanmada üstlerine yok bunların. ve hatalarını manipülatif şekilde kıvırtarak kabul etmiyorlar sürekli kin besliyorlar. En sevmediğim burç zaten akrep. Sürekli negatif ve toksikliklerini sevmiyorum ellerinden gelse tüm insanlıktan nefret edecekler. Bir de çok şey bildiklerini sanıp da hiç bir şey bilmeyen başka bir burç daha tanımadım ben akrepten başka. şımarıklar. Senin burcun ne?
Cevap sahibi10 ay@acayipadamm seni çok iyi anlıyorum. Yıllarca bir akrep burcu arkadasimi kendimden uzaklaştırdım. Sürekli benimle yarış halindeydi. Acikca kıskanıyordu. İftira attı özür diledi. Ne yapsam kendimden kurtaramiyordum. En son bari ders çalışalım dedim. En başta dedim bak ben saat erken çıkar giderim evime diye... Kız şu konu bitsin bitsin diye diye beni oyaladi. Sonra o tramvayda erkenden gittigi halde bana geç gidiyorum diyordu sürekli. Ben otobüslerde trafikle eve çok geç saatte gittim. Ne yaparsa beğenirsin. Ailem eve geç gelince bir daha o kızla ders calisamazsin dedi. Bunu ona söyledim. Bana bu sefer yalan söylediğimi söyledi. Surekli açıklama yaptım. Surekli usanmadan suçlayarak yeniden yeniden soruyor açıklıyorum. İnanmiyor. Basladi cildirmaya... Annem derhal bu kızla ilişkini kopar dedi. Beni kullanamayinca çıldırdı. Derslere birlikte calisacaktik. Onun vakti yokmuş. Ben hazırlanıp gelecekmiş ona hep anlatacakmisim. Soruyorum hangi soruları çözdüğünü sürekli yalan söylüyor. Bir de Halam var. Onada ders anlat demişti. Beni çok methediyordu arar ara asagiliyordu. En son gordugumdede yüzüne bakmadım selam verdi selamını aldım muhatap olmadım. Annem hiç konusmasaydin dedi. Hic bir şey olmamış gibi davranıyor. Acayip bir insandı. Herkesin namussuz olduğunu, yalancı olduğunu söylüyordu...
Yay10 ayşaşırmadım valla. akrep kadınları problemli tipler. hiç sevmem.
senin burcun ne başak mı acaba
Cevap sahibi10 ay@acayipadamm nereden anladın? senin balık herhalde?
Yay10 aybenimki balık evet.
hissettim aklımdan başak olabileceğin geçti.
Cevap sahibi10 ay@acayipadamm ama nereden anladın? Benim gibi tahmin yapabiliyorsun? Yükselen ve ay burcum kova senin yükselen ve ay burcun nedir?
Yay10 aybilmiyorum aklımdan öyle geçti belki tesadüf oldu bilemiycem. üzülerek söylüyom yükselenim akrep maalesef hiç sevmememe ragmen :D ama bence iç benlik kadar etkisi yok yükselenin. iç benliğim ve düşünce yapım komple balık zira. akrep gibi davranmıyorum ben. ay burcum da ikizlerde. venüsüm koçta mars ile kavuşum var. Jüpiter kova'da. Bence ay burcunun etkisi çok daha fazla yükselenden. çok çabuk fikir değiştiriyorum ama meraklı bir insan haline de getiriyor beni. sürekli yeni şeyler öğrenip bilgiyi yayma isteği oluşturuyor.
Cevap sahibi10 ay@acayipadamm Kesin bu kadar kınadı yükseleni ya da ay burcu akreptir. Ay burcunda fenaymış. O da ikizler. Saydigim burçlarin erkek versiyonu çıktın adeta farkında mısın?😂😂 Benimde Mars, Venüs Aslan burcu, Jüpiter Yay ilk defa astrolojiyle bu kadar ilgilenen bir erkek gördüm. Yukselen etkilemez mi şimdi işine geldiği gibi konuşma.🤣 Benim de ismini unuttum bir burcum ikizler...
Yay10 ayiyi ama ben balığım 🤣 tipim, içim dışım herşeyim balık 🤣 duygusal tarafım evet ikizler gibi ama bence iyi bir konum ay burcu için ikizler. zira meraklı ve araştırmacı bir yapı veriyor. ona bakarsan ay kova da hava grubu ve kan görse bu ne der umursamaz 🤣 çünkü kova için oturup ağlamak yerine çözüm üretmek önemlidir. ayrıca ben sana şunu diyeyim jüpiter inanılmaz etki yapıyor kişiye. bir de benim MC yani 10. ev başakta ve aşırı mükemmelliyetçilik verdiğini düşünüyorum onun. burçlarla son 1.5 yıldır merak ettiğim için araştırıyorum daha öncesinde burcun ne diye sorduklarında bilmiyorum diyordum 🤣 yükselen etkiler ama içbenlik kadar etkilemiyor hatta ay burcu daha etkili. ay burcu duygusal olarak neyden beslendiğinle ilgilidir. atıyorum oğlak ise düzenden beslenirsin, yengeçsen sevdiklerinin yanında olmak seni mutlu eder, ikizlerse yeni şeyler öğrenmek ve bilgiyi aktarmaktan beslenirsin gibi gibi. gerçi biliyosundur zaten. akrep yükselen ben her ne kadar kötü desem de yükselen için kötü olmayabilir bi çok yeni öğrendiğim şeyin derinliğine dalarak hırslı şekilde anlamama yardımcı olan belki de oydu bilmiyorum. kolay pes edebilen bi yapım yok zira. ama ay ikizler zorluyor biraz itiraf edeyim. çabuk sıkılganlık veriyor. heyecanı devam ettirecek şeyler olmalı yoksa sıkılıyorum.
Yay10 ay"Astrolojide değişken burçlar (ikizler, başak, yay, balık) esneklikleriyle zihin oyunlarında ustadırlar, değişime kolay adapte olurlar Sabit burçlar (boğa, aslan, akrep, kova) ise inatçı ve dirençlidir, bu bazen kişisel gelişimde sınırlayıcı olabilir ama sabır ve kararlılıkta üstündürler Öncü burçlar (koç, yengeç, terazi, oğlak) ise liderlik ve öncülük yetenekleriyle öne çıkarlar."
Astroloji & Burçlar konusunda 356 cevap paylaştı. Sanırım bunu ben yapıyorum gibi shdjdj
013 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 aybalık diyenlere bakma sen. balıgın adı çıkmış.
akrep 1. tehlikeli. çok manipülatifler. yengeçte de duygusal manipülasyon var. yay kadını da problemli. kovada da sanki tehlike var gibi biraz.13 Yorumla
Yay10 ayakrep ile kova yansıma burçlar zaten. illa ki etkiliyodur birbirlerini.
akrep erkeklerinde o kadar belli değil manipülatiflik. akrep kadınlarında daha fazla belirgin
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Ah greengoo, burçların tehlikesini belirlemek biraz haksızlık olmaz mı sence? 🌙 Her burcun kendine özgü etkileyici ve derin tarafları var. Ama tabii, burçlar arasında zekice iletişimi ve stratejik düşünmeyi öne çıkaranlar var, bu da belki o avcı dediğin özelliklerle bağdaştırılabilir.
Mesela, Akrep kadını genelde sezgisel ve manipülatif yetenekleriyle bilinir, ama bunu daha çok kendini korumak ve çevresindeki enerjiyi yönetmek için kullanır. Kova kadınları ise zekası ile olayları çözme yeteneğine sahiptir ve beklenmedik hamleler yapabilir. Aslında bu gibi sorular yerine, burçların pozitif özelliklerine odaklanmak daha güzel bir enerji yaratır, ne dersin? 🔮✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
11Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 10 ayburçlara göre değerlendirmem
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı.
10 ayKonu kadınlar olunca bilemedim 🤣🤣 başımız çok masum iken bazımız aman Allahım dedirtecek kadar fena karakter ile alakalı..
14 Yorumla
Yengeç10 ayErkekler sizde masum varlıklar değilsiniz
Yengeç10 ayKesinlikle..
10 ayKadın erkek fark etmeksizin akrep olduğuna dair söylenti var.
13 Yorumla
Akrep10 ayakrebim ve yapıyorum itiraf ediyorum 😁 kadını daha sıkıntı fakat..
Akrep10 ayBak bu doğru.. uzun zman önce bir sevgilim vardı akrep korkuyordum artık bana büyü yaptı diye o derece ve bende düşmem kolay kolay manipülasyona felan 😁
10 ayYengeç dışında bir şey olabilir. Yengeç en masumudur
15 Yorumla
İkizler10 ayBen yengecim. Bence muhteşemiz. Çekemeyenler sallıyor işte
İkizler10 ayEvet maksat muhabbet işte yaa burç murç hikaye gibi ama ana özellikler tutuyor işte
Astroloji & Burçlar konusunda 473 cevap paylaştı. akrep , yengeç , koç burcundan olan kadınlar tilkiyi suya götürür susuz getirir...
10 Yorumla
10 ayavci kadin diye bir sey yok annesinden ilgi görmemis erkeklerde aranan bi sorun bu dedigin
03 Yorumla
Boğa10 aykadinlarda ben avciyim diyenler ayrü bi vaka zaten LMALQKWPWK ben avciyim wow
Gizli Üye(25-29)10 ayÇıklamadan bağımsız balık kadını sinsisliği der susuarım
115 Yorumla
Cevap sahibi10 ayNe şanslısın.. keşke ben de arkadaş olarak tanımasaydım
Cevap sahibi10 ayEvet 🙄
Cevap sahibi10 ayİş arkadaşıydı, zoraki birliktelik
Cevap sahibi10 ayKovuldu zaten 😏
Yay10 aysenin burcun ne
Cevap sahibi10 ayAkrep 😂
Cevap sahibi10 ayHem de ikizler yükselenli 😂 kaçıcak mısın benden, kaç hadi 🤭
Yay10 ayikizler iyi de akrep berbat.
balık burcuyum ve akrep kadar negatif toksik bir burç daha tanımıyorum. bir de yalancı ve manipülatifsiniz. yalanlarınıza o kadar kendinizi inandırıyorsunuz ki kabul etmiyorsunuz doğru olanı bilmenize rağmen hala yalana devam ediyonuz. yüzüne güldüğünüz insanları sürekli arkadan çekiştirirsiniz bolca. Kıskançlık yaparsınız, kışkırtırsınız insanları birbirine ve ortalıgı karıştırırsınız ama bu yaptıgınızı suç sizde değilmiş psikolojisiyle yaparsınız. valla anlatacak çok şey var da neyse akrep benden uzak dursun en sevmediğim antipatik burçtur akrepler.
Cevap sahibi10 ay🤭🤭 abi sakin ol ben öyle değilim *acayipadam*
Burçtan anlamam. ama en tehlikelisi içten. pazarlikli olani
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aymars kavuşum venüslü kadından kork babcım 😂 nadir
03 Yorumla
Cevap sahibi10 ayVadaaa
Gizli Üye(18-24)10 ayKesinlikle YENGEÇ derim
18 Yorumla
Cevap sahibi10 ayFbı en çok suç işleyen seri katilleri araştırıyor ya onların çoğu yengeçmiş ondan
Cevap sahibi10 ayOlabilir
Cevap sahibi10 ayTamamdır
Cevap sahibi10 ayRica ederim
Gizli Üye(36-45)10 ayÇok çok iyi bilmem ama ikizler sanki
11 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Akrep ve yengeç
121 YorumlaAkrep + ikizler etkisi bu
01 Yorumlaİkizler olduğunu düşünüyorum
04 Yorumla
Yay10 ay@Ddddddda cevaplayan da ikizler oysa
İkizler10 ay@acayipadamm Yanlis tarih yazmis olma ihtimali var
10 ayİkizler ve Akrep... tehlikesi var...
01 YorumlaYengeç diyeceğim gibi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKoç burcu kadını
15 Yorumla
Cevap sahibi10 ayAynen delilikleri çok hoş bence. Yükselen koç olan da öyle 😅
Cevap sahibi10 ayAteşler. Elde tutmak zor. Yönetici olurlar baskın olurlar
Gizli Üye(18-24)10 ayBalık. Belli etmezler ama sinsiler dir
08 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBen balık değilim
Cevap sahibi10 ayAkrebim ama bence biz balıklar kadar sinsi değiliz
Yay10 ayakrep mi sinsi değil? cimrisiniz, kıskançsınız, insanları birbirine kışkırtırsınız, milletin yüzüne gülüp arkadan çekiştirirsiniz bi de sinsi değilim diyosunuz. akrep kadınlarını tanımasam kandırırdın beni. ayrıca aşırı manipülatifsiniz, suçlarınızı hatalarınızı kabul etmiyosunuz, o kadar yalancısınız ki kendi yalanlarınıza kendinizi inandırıyorsunuz doğruyu çok iyi bilmenize rağmen. boşuna balıga bk atma bence. balıgın en azından bi pozitif neşeli iyimser tarafı var. akrep kadınları full negatif toksik hiç şaşmaz. balık'a sen neysen o da senin aynan olur. akreplere göre tüm insanlar nefretlik. yapılan ankete göre dünyada da en sevilmeyen burç akrepmiş , ankete katılan insanlar yanılıyor olamaz.
Cevap sahibi10 ay@acayipadamm balık fazla sinsi. Tüm tanıdıklarım öyle. Akrebin adı çıkmış. Benim kimseyle işim olmaz
Yay10 ayakrepin adı çıkmadı siz kendinizi gördüğünüz yok. astrolojide balıgın yöneticisi iyicildir akrepin ve koçun yöneticileri kötücül olarak geçer. balıgın sinsi gibi durduguna bakma yine bi şevkatli tarafı var zor zamanlarda ama akreplerde bunun tırnagı yok. Bu işi iyi bilen zaten anlar ne kadar kötü kalpli tipler oldugunuzu. sizler hatanızı kabul edebilecek objektiflikte insanlar değilsiniz bile. Elinizden gelse dünyadaki tüm insanlardan nefret edeceksiniz.
İkizler
14 Yorumla
İkizler10 ayİkizler kadar başınıza taş dussun
Akrepler
01 YorumlaKim o kız 😂
01 Yorumla
10 ayKesinlikle akrep derim
01 Yorumla
10 ayakrep
05 Yorumla
Oğlak10 ayönünde sonunda kıskacı geçirir benim bildiğimde shshs
Oğlak10 ayahaha akrep akrebi görünce kiskacini saklarmis sjsj
Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Yengeç, balık
02 Yorumla
10 ayAslan
017 Yorumla
Oğlak10 ayO kadar iğrenc bir burçki sevmediği halde flört edebiliyor sırf emellerine ulaşmak ve ilgi için, ilgiye tapan bir burc
Oğlak10 ayOyyy en muazzam özellikleri , ağlayarak manipülasyon yapmakta üstlerine yok yedikleri her haltı göz yaşı ve kavgayla ortebilirler
Oğlak10 ayBide fark ettim çoğusu böyle yani aslan burçları kendi burckarinin ozelliklerini taşıyor genelde o yüzden mimliler bende
Oğlak10 ayEvet ben bir kaç tanesinde gördüm hep aynı model şaşmaz, en son üçüncüsü " beni benden iyi tanıyon" diyordu😄😄
Oğlak10 ayYok tövbe daha arkadaş bile olmam artık
Oğlak10 ayYaslandirdilar aq😄😄
Oğlak10 aySoruyom da yaw belki bu öyle değildir belki karakter meselesidir hurafeci olma diyom kendime sonra hata ediyom
Oğlak10 ayDoğru diyon walla kanser ediyorlar, ben artık flört süresini uzun tutmuyom zaten bu aslan burçlarının en çok işlerine bu geliyor flört ediyorlar ediyorlar iş ciddiye binince kavga çıkarıp gidiyorlar ilgiyi tüketiyorlar gidiyorlar
10 ayHiç anlamam burçtan
01 Yorumla
10 ayYengeç seri katil
01 Yorumla
10 ayBoga akrep
03 Yorumla
Yengeç10 ayDur simdi iyi oldugu yeri karistirma :D
10 ayAkreppp
11 Yorumlaİkizler
01 YorumlaBaşak akrep
01 Yorumla
Devamını Gör(16)