Sohbet esnasında tuzak sorular sorup avlayan tam bir avcı kişiliğe sahip olan..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Onu ben çok yaparımda tehlikeden değil insan en çok sorulan mizahi veya karmaşık sorularda kendi konusunda açık verir o yüzden. Burçta bilmiyorum. Hiç öyle yapan birini görmedim.
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yıl-Her burcun kendine göre iyi ve kötü özellikleri var. İyi bir insansa kendini törpüler.
-Bir de sana uyumlu uyumsuz burçlarda olabilir.
-Akrep, ikizler, Yay sıkıntılı olabiliyor.
-Yengeç ile balık ile aran bozulursa, U dönüşü güzel yaparlar. Şaşar kalırsın. Ama iyi anlaşırsan sevimli tiplerdir.
213 Yorumla
Yay1 yılbalığın adı çıkmış sadece. yok sinsi yok manipülatif diyip duruyorlar. akrep ve yaylar çok sinsi manipülatif tipler.
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm balık daha sevimli. Daha olgun oluyor. Ben manipülatiflik açısından demedim. Balik çok duygusal...
Yay1 yılYo ben anladım seni.
Mesela sorudaki 2 gizli üye var yorumları okursan göreceksin ikisi de balıklara sinsi diyor özellikle burçlarını merak edip sordum akrep dedi ikisi de. Akrepler aşırı yalancı o kadar yalancılar ki kendi yalanlarına inanabilecek kadar yalancılar ama farkında değiller bunu yapabilmesi için bir insanın şizofren olması gerek. bunlardaki o akrepten gelen derin tutku bunların aleyhine çalışıyor farkında değiller. İnsanları birbirine düşürmede , yüzüne gülüp arkasından konuşmada, kıskanmada üstlerine yok bunların. ve hatalarını manipülatif şekilde kıvırtarak kabul etmiyorlar sürekli kin besliyorlar. En sevmediğim burç zaten akrep. Sürekli negatif ve toksikliklerini sevmiyorum ellerinden gelse tüm insanlıktan nefret edecekler. Bir de çok şey bildiklerini sanıp da hiç bir şey bilmeyen başka bir burç daha tanımadım ben akrepten başka. şımarıklar. Senin burcun ne?
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm seni çok iyi anlıyorum. Yıllarca bir akrep burcu arkadasimi kendimden uzaklaştırdım. Sürekli benimle yarış halindeydi. Acikca kıskanıyordu. İftira attı özür diledi. Ne yapsam kendimden kurtaramiyordum. En son bari ders çalışalım dedim. En başta dedim bak ben saat erken çıkar giderim evime diye... Kız şu konu bitsin bitsin diye diye beni oyaladi. Sonra o tramvayda erkenden gittigi halde bana geç gidiyorum diyordu sürekli. Ben otobüslerde trafikle eve çok geç saatte gittim. Ne yaparsa beğenirsin. Ailem eve geç gelince bir daha o kızla ders calisamazsin dedi. Bunu ona söyledim. Bana bu sefer yalan söylediğimi söyledi. Surekli açıklama yaptım. Surekli usanmadan suçlayarak yeniden yeniden soruyor açıklıyorum. İnanmiyor. Basladi cildirmaya... Annem derhal bu kızla ilişkini kopar dedi. Beni kullanamayinca çıldırdı. Derslere birlikte calisacaktik. Onun vakti yokmuş. Ben hazırlanıp gelecekmiş ona hep anlatacakmisim. Soruyorum hangi soruları çözdüğünü sürekli yalan söylüyor. Bir de Halam var. Onada ders anlat demişti. Beni çok methediyordu arar ara asagiliyordu. En son gordugumdede yüzüne bakmadım selam verdi selamını aldım muhatap olmadım. Annem hiç konusmasaydin dedi. Hic bir şey olmamış gibi davranıyor. Acayip bir insandı. Herkesin namussuz olduğunu, yalancı olduğunu söylüyordu...
Yay1 yılşaşırmadım valla. akrep kadınları problemli tipler. hiç sevmem.
senin burcun ne başak mı acaba
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm nereden anladın? senin balık herhalde?
Yay1 yılbenimki balık evet.
hissettim aklımdan başak olabileceğin geçti.
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm ama nereden anladın? Benim gibi tahmin yapabiliyorsun? Yükselen ve ay burcum kova senin yükselen ve ay burcun nedir?
Yay1 yılbilmiyorum aklımdan öyle geçti belki tesadüf oldu bilemiycem. üzülerek söylüyom yükselenim akrep maalesef hiç sevmememe ragmen :D ama bence iç benlik kadar etkisi yok yükselenin. iç benliğim ve düşünce yapım komple balık zira. akrep gibi davranmıyorum ben. ay burcum da ikizlerde. venüsüm koçta mars ile kavuşum var. Jüpiter kova'da. Bence ay burcunun etkisi çok daha fazla yükselenden. çok çabuk fikir değiştiriyorum ama meraklı bir insan haline de getiriyor beni. sürekli yeni şeyler öğrenip bilgiyi yayma isteği oluşturuyor.
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm Kesin bu kadar kınadı yükseleni ya da ay burcu akreptir. Ay burcunda fenaymış. O da ikizler. Saydigim burçlarin erkek versiyonu çıktın adeta farkında mısın?😂😂 Benimde Mars, Venüs Aslan burcu, Jüpiter Yay ilk defa astrolojiyle bu kadar ilgilenen bir erkek gördüm. Yukselen etkilemez mi şimdi işine geldiği gibi konuşma.🤣 Benim de ismini unuttum bir burcum ikizler...
Yay1 yıliyi ama ben balığım 🤣 tipim, içim dışım herşeyim balık 🤣 duygusal tarafım evet ikizler gibi ama bence iyi bir konum ay burcu için ikizler. zira meraklı ve araştırmacı bir yapı veriyor. ona bakarsan ay kova da hava grubu ve kan görse bu ne der umursamaz 🤣 çünkü kova için oturup ağlamak yerine çözüm üretmek önemlidir. ayrıca ben sana şunu diyeyim jüpiter inanılmaz etki yapıyor kişiye. bir de benim MC yani 10. ev başakta ve aşırı mükemmelliyetçilik verdiğini düşünüyorum onun. burçlarla son 1.5 yıldır merak ettiğim için araştırıyorum daha öncesinde burcun ne diye sorduklarında bilmiyorum diyordum 🤣 yükselen etkiler ama içbenlik kadar etkilemiyor hatta ay burcu daha etkili. ay burcu duygusal olarak neyden beslendiğinle ilgilidir. atıyorum oğlak ise düzenden beslenirsin, yengeçsen sevdiklerinin yanında olmak seni mutlu eder, ikizlerse yeni şeyler öğrenmek ve bilgiyi aktarmaktan beslenirsin gibi gibi. gerçi biliyosundur zaten. akrep yükselen ben her ne kadar kötü desem de yükselen için kötü olmayabilir bi çok yeni öğrendiğim şeyin derinliğine dalarak hırslı şekilde anlamama yardımcı olan belki de oydu bilmiyorum. kolay pes edebilen bi yapım yok zira. ama ay ikizler zorluyor biraz itiraf edeyim. çabuk sıkılganlık veriyor. heyecanı devam ettirecek şeyler olmalı yoksa sıkılıyorum.
Yay1 yıl"Astrolojide değişken burçlar (ikizler, başak, yay, balık) esneklikleriyle zihin oyunlarında ustadırlar, değişime kolay adapte olurlar Sabit burçlar (boğa, aslan, akrep, kova) ise inatçı ve dirençlidir, bu bazen kişisel gelişimde sınırlayıcı olabilir ama sabır ve kararlılıkta üstündürler Öncü burçlar (koç, yengeç, terazi, oğlak) ise liderlik ve öncülük yetenekleriyle öne çıkarlar."
Astroloji & Burçlar konusunda 348 cevap paylaştı. Sanırım bunu ben yapıyorum gibi shdjdj
013 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılbalık diyenlere bakma sen. balıgın adı çıkmış.
akrep 1. tehlikeli. çok manipülatifler. yengeçte de duygusal manipülasyon var. yay kadını da problemli. kovada da sanki tehlike var gibi biraz.13 Yorumla
Yay1 yılakrep ile kova yansıma burçlar zaten. illa ki etkiliyodur birbirlerini.
akrep erkeklerinde o kadar belli değil manipülatiflik. akrep kadınlarında daha fazla belirgin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
11Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılburçlara göre değerlendirmem
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılKonu kadınlar olunca bilemedim 🤣🤣 başımız çok masum iken bazımız aman Allahım dedirtecek kadar fena karakter ile alakalı..
14 Yorumla
Yengeç1 yılErkekler sizde masum varlıklar değilsiniz
Yengeç1 yılKesinlikle..
1 yılKadın erkek fark etmeksizin akrep olduğuna dair söylenti var.
13 Yorumla
Akrep1 yılakrebim ve yapıyorum itiraf ediyorum 😁 kadını daha sıkıntı fakat..
Akrep1 yılBak bu doğru.. uzun zman önce bir sevgilim vardı akrep korkuyordum artık bana büyü yaptı diye o derece ve bende düşmem kolay kolay manipülasyona felan 😁
1 yılYengeç dışında bir şey olabilir. Yengeç en masumudur
15 Yorumla
İkizler1 yılBen yengecim. Bence muhteşemiz. Çekemeyenler sallıyor işte
İkizler1 yılEvet maksat muhabbet işte yaa burç murç hikaye gibi ama ana özellikler tutuyor işte
Astroloji & Burçlar konusunda 451 cevap paylaştı. akrep , yengeç , koç burcundan olan kadınlar tilkiyi suya götürür susuz getirir...
10 Yorumla
1 yılavci kadin diye bir sey yok annesinden ilgi görmemis erkeklerde aranan bi sorun bu dedigin
03 Yorumla
Boğa1 yılkadinlarda ben avciyim diyenler ayrü bi vaka zaten LMALQKWPWK ben avciyim wow
Gizli Üye(25-29)1 yılÇıklamadan bağımsız balık kadını sinsisliği der susuarım
115 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe şanslısın.. keşke ben de arkadaş olarak tanımasaydım
Cevap sahibi1 yılEvet 🙄
Cevap sahibi1 yılİş arkadaşıydı, zoraki birliktelik
Cevap sahibi1 yılKovuldu zaten 😏
Yay1 yılsenin burcun ne
Cevap sahibi1 yılAkrep 😂
Cevap sahibi1 yılHem de ikizler yükselenli 😂 kaçıcak mısın benden, kaç hadi 🤭
Yay1 yılikizler iyi de akrep berbat.
balık burcuyum ve akrep kadar negatif toksik bir burç daha tanımıyorum. bir de yalancı ve manipülatifsiniz. yalanlarınıza o kadar kendinizi inandırıyorsunuz ki kabul etmiyorsunuz doğru olanı bilmenize rağmen hala yalana devam ediyonuz. yüzüne güldüğünüz insanları sürekli arkadan çekiştirirsiniz bolca. Kıskançlık yaparsınız, kışkırtırsınız insanları birbirine ve ortalıgı karıştırırsınız ama bu yaptıgınızı suç sizde değilmiş psikolojisiyle yaparsınız. valla anlatacak çok şey var da neyse akrep benden uzak dursun en sevmediğim antipatik burçtur akrepler.
Cevap sahibi1 yıl🤭🤭 abi sakin ol ben öyle değilim *acayipadam*
Burçtan anlamam. ama en tehlikelisi içten. pazarlikli olani
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılmars kavuşum venüslü kadından kork babcım 😂 nadir
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVadaaa
Gizli Üye(18-24)1 yılKesinlikle YENGEÇ derim
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılFbı en çok suç işleyen seri katilleri araştırıyor ya onların çoğu yengeçmiş ondan
Cevap sahibi1 yılOlabilir
Cevap sahibi1 yılTamamdır
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok çok iyi bilmem ama ikizler sanki
11 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Akrep ve yengeç
121 YorumlaAkrep + ikizler etkisi bu
01 Yorumlaİkizler olduğunu düşünüyorum
04 Yorumla
Yay1 yıl@Ddddddda cevaplayan da ikizler oysa
İkizler1 yıl@acayipadamm Yanlis tarih yazmis olma ihtimali var
1 yılİkizler ve Akrep... tehlikesi var...
01 YorumlaYengeç diyeceğim gibi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKoç burcu kadını
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynen delilikleri çok hoş bence. Yükselen koç olan da öyle 😅
Cevap sahibi1 yılAteşler. Elde tutmak zor. Yönetici olurlar baskın olurlar
Gizli Üye(18-24)1 yılBalık. Belli etmezler ama sinsiler dir
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen balık değilim
Cevap sahibi1 yılAkrebim ama bence biz balıklar kadar sinsi değiliz
Yay1 yılakrep mi sinsi değil? cimrisiniz, kıskançsınız, insanları birbirine kışkırtırsınız, milletin yüzüne gülüp arkadan çekiştirirsiniz bi de sinsi değilim diyosunuz. akrep kadınlarını tanımasam kandırırdın beni. ayrıca aşırı manipülatifsiniz, suçlarınızı hatalarınızı kabul etmiyosunuz, o kadar yalancısınız ki kendi yalanlarınıza kendinizi inandırıyorsunuz doğruyu çok iyi bilmenize rağmen. boşuna balıga bk atma bence. balıgın en azından bi pozitif neşeli iyimser tarafı var. akrep kadınları full negatif toksik hiç şaşmaz. balık'a sen neysen o da senin aynan olur. akreplere göre tüm insanlar nefretlik. yapılan ankete göre dünyada da en sevilmeyen burç akrepmiş , ankete katılan insanlar yanılıyor olamaz.
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm balık fazla sinsi. Tüm tanıdıklarım öyle. Akrebin adı çıkmış. Benim kimseyle işim olmaz
Yay1 yılakrepin adı çıkmadı siz kendinizi gördüğünüz yok. astrolojide balıgın yöneticisi iyicildir akrepin ve koçun yöneticileri kötücül olarak geçer. balıgın sinsi gibi durduguna bakma yine bi şevkatli tarafı var zor zamanlarda ama akreplerde bunun tırnagı yok. Bu işi iyi bilen zaten anlar ne kadar kötü kalpli tipler oldugunuzu. sizler hatanızı kabul edebilecek objektiflikte insanlar değilsiniz bile. Elinizden gelse dünyadaki tüm insanlardan nefret edeceksiniz.
İkizler
14 Yorumla
İkizler1 yılİkizler kadar başınıza taş dussun
Akrepler
01 YorumlaKim o kız 😂
01 Yorumla
1 yılKesinlikle akrep derim
01 Yorumla
1 yılakrep
05 Yorumla
Oğlak1 yılönünde sonunda kıskacı geçirir benim bildiğimde shshs
Oğlak1 yılahaha akrep akrebi görünce kiskacini saklarmis sjsj
Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Yengeç, balık
02 Yorumla
1 yılAslan
017 Yorumla
Oğlak1 yılO kadar iğrenc bir burçki sevmediği halde flört edebiliyor sırf emellerine ulaşmak ve ilgi için, ilgiye tapan bir burc
Oğlak1 yılOyyy en muazzam özellikleri , ağlayarak manipülasyon yapmakta üstlerine yok yedikleri her haltı göz yaşı ve kavgayla ortebilirler
Oğlak1 yılBide fark ettim çoğusu böyle yani aslan burçları kendi burckarinin ozelliklerini taşıyor genelde o yüzden mimliler bende
Oğlak1 yılEvet ben bir kaç tanesinde gördüm hep aynı model şaşmaz, en son üçüncüsü " beni benden iyi tanıyon" diyordu😄😄
Oğlak1 yılYok tövbe daha arkadaş bile olmam artık
Oğlak1 yılYaslandirdilar aq😄😄
Oğlak1 yılSoruyom da yaw belki bu öyle değildir belki karakter meselesidir hurafeci olma diyom kendime sonra hata ediyom
Oğlak1 yılDoğru diyon walla kanser ediyorlar, ben artık flört süresini uzun tutmuyom zaten bu aslan burçlarının en çok işlerine bu geliyor flört ediyorlar ediyorlar iş ciddiye binince kavga çıkarıp gidiyorlar ilgiyi tüketiyorlar gidiyorlar
1 yılHiç anlamam burçtan
01 Yorumla
1 yılYengeç seri katil
01 Yorumla
1 yılBoga akrep
03 Yorumla
Yengeç1 yılDur simdi iyi oldugu yeri karistirma :D
1 yılAkreppp
11 Yorumlaİkizler
01 YorumlaBaşak akrep
01 Yorumla
Devamını Gör(16)