Güneş ikizler
yukselen terazi
merkür mars yengec
ay oğlak
İKİZLER dışında diğer hepsi ÖNCÜ burçlar olduğu için bunu sordum..
Terazi hava öncü burcu oğlak toprak öncü burcu yengecte suyun öncü burcu
yukselen terazi
merkür mars yengec
ay oğlak
İKİZLER dışında diğer hepsi ÖNCÜ burçlar olduğu için bunu sordum..
Terazi hava öncü burcu oğlak toprak öncü burcu yengecte suyun öncü burcu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mars yengecse baskin olamazsin ama ay oglaksa duygusuzlugun sayesinde biraz yonlendirici olabilirsin. Ayrica oncu burclar baskin karakterli degil terazi yengec hic degil. Ates grubu genel olarak baskinlik pesinde oluyor ama kimin kime baskin olacagini kombinasyon belirler. Ornegin koclar baliklarin yaninda yumusuyor. Kova ikizler bogaya teslim oluyor. Lak lak ikizler burclari boganin karsinsinda ses cikaramiyor.
Ayrica guzel ve uzun boylu bir kiz misin ikizlere yukselen terazi oyle oluyo
Yengec öncü burc buarada
tamam da onculerin dominant oldugunu sana kim soyledi bacim
Birinin söylemesine gerek mi var zaten mantıken bakınca anlarsın her burcun öncü burcu vardır yani daha öne çıkanı sesi fazla çıkanı boşuna öncü yapmamışlar yani?
canim mesela bir ortamda bir konunun nasil halledilecegi tartisiliyor. Sabitler eskide ne olduguna bakar geleneksel dusunur degiskenler detaylari fark eder onculer de bu yol mantikli en iyisi bu kombinasyonu uygulayalim der. Bir terazi bir yengec gelip sana baskinlik kurmaz. Anlatir mantikli en orta yol , butunlestirici olan onunkidir dinlersin. Bu baskinlik olmaz. Bir ikizler gelip seni manipule edebilir bir balik duygularinla oynayip sana diger yolu mantikli gosterebilir vs. Bunlar da mi baskin? Ki yengec pasif kabul edilen bir burc o oncuyse baskinlik yalan
sıradan karakter