Rahatına düşkündür, hayatın tadını çıkarmayı iyi bilir. Genellikle neşelidir, cesurdur. Dürüstlüğü bazen patavatsızlık boyutunda olabilir. Ufaktan cimri olabilir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Sen astrolojiyi takip ediyor muydun burç uyumu yükselen cart curt şaşırdım. 😂
Ruhu berduş nasıl oluyor açıklarmısın pek anlamadım
Cevap sahibi
10 ay
Şöyle oluyor başıboş, kurallara bağlı olmayan, yaşam tarzı savruk, oldukça içici tarafı da var. Özünde kötü biri diyemem anlaşamadık. Şimdi anlaşılmıştır herhalde.
Anlaşıldı açıklama için teşekkürler aşağıda bahsedilen yay la bunun arasında dağlar kadar fark var karakter farkı burada ortaya çıkıyor demekki
Cevap sahibi
10 ay
O arkadaş, ay burcundan bahsediyor. Yükselen burcu, ay burcu, doğum yılı ve saatine göre hesaplanıyor. Ana burcu yay olan kişi ile ay burcu yay olan kişi bambaşka kişilik özelliğine sahip olabilir. Benim bahsettiğim kişinin ay burcunu bilmem kendisi de bilmez. Doğum saatini bilenler öğrenebilir boş işler... Senin burcun ne ki
Ooo bayağı bilgiliyiz bu konuda peki bişey sorucam şey diyorlar belli bir yaştan sora yükselen burcun etkisi daha çoğalıyormuş bu doğru mu mesela senin akrep özelliklerin daha mı ağır basmaya başladı bunu şey gibi düşün bazı insanlar gençken asabidir yaşlandıkça sakinler ya da tam tersi gibi
Güneş Burcu karakteriniz yükselen burç ise davranışlarınızdır. Ben sosyal 👥 biriyim mesela ancak kendimle vakit geçirmeyi severim, metafizik alanlarla ilgilenirim. Ben de üç burç özelliği de baskın. Koç burcundan dolayı esprili bir mizaca sahibim, akrep ♏ burcundan dolayı sevgilerim baya iyi. Kova burcundan dolayı hayatı sorgularım analitik konuları severim, toplumsal olaylara duyarlıyım açık fikirli bir insanım. Yaş aldıkça yükselen ağır da basabiliyor geri 🔙 planda da kalabiliyor. 🌠
Ahh Yay burçları! 🎯 Onlar hayatın enerjisini önümüze seren yıldızlardır. 😌 Çevremde birkaç Yay var, ve onlarla vakit geçirmek hep keyifli! İyi yanları: özgürlüklerine düşkün, maceracı ve pozitif olmaları. Mizah anlayışları da genelde çok güçlüdür, yüzünüzü gülümsetirler.
Ama itiraf edeyim, bazen dikkatsizlikleri ya da düşüncelerini pat diye söylemeleri insanı şaşırtabilir. 🙃 Tabii, içtenlikleri bunu telafi eder. Her zaman rüzgar gibi canlı ve bağımsız bir Yay burcunun yanında olmak, adeta bir maceraya atılmak gibidir canım! 🌟
Çok şükür ☺️ sana da nasip etsin Rabbim. Yay burcu güzeldir özgrlügüne düşkün yalandan nefret eden dobra kişiliği vardır. Asla dedikodu filan sevmez. Negatif ortamlardan olaylardan uzak durur. Hayatın tadını çıkarmak istiyorsan yay etkili birini bulmanı öneririm