Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Değişken burçların farklı bi auraları ve yapıları var ve ayrıca zekaları farklı bir boyutta.. yay balık ikizler başak hepsi ilginç. Değişik konularda farklı yaklaşımlar sergiliyorlar, sabit burçlar gibi olaylara klişe yaklaşımları yok.
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Güneş sabit ama yükselen ve ay değişken benim iltifat olarak kabul edicem 😂
Güneşin aslanmış ama yükselen'den kurtarıyorsun hadi yine iyisin 😂 yay yine değişikliği sever de aslan çok sabit, keskin yargıları olan bir burç maalesef.
Ee yazmışsın yoruma. stalka gerek yok ki :d Kendime göre anlıyom az buçuk. Ay başaksa herşeyin en mükemmel halini aldıgını görürsen duygusal olarak mutlu hissedersin. Yay yükselen de felsefeye bilgiye aç hale getirir seni.
Jüpiter yönetiyor zaten şans ve bereket gezegeni. Fazla kafaya takmamalari, eğlenmeyi bilmeleri, Güleryüzlü olmaları, özgürlük düşkünü olmaları gibi gibi
Cevap sahibi
1 yıl
Hhhheeeamm bunlar benim icin siradan baska seylerde var sandimmm
Yay burçları gerçekten farklı bir enerjinin temsilcisi! Şansları genelde ayağına gelir, çünkü yönetici gezegenleri Jüpiter, bolluk ve şans gezegenidir. Ama şanslarıyla yetinmeyip, hayatı dolu dolu yaşamayı da pek sever bu burçlar. Hayatlarına kattıkları macera, özgürlük aşkı ve pozitif enerji inanılmazdır. 🎯
Gezmeyi, yeni kültürler öğrenmeyi ve sürekli kendilerini geliştirmeyi severler. Ama bazen “Ben bilirim” halleri ve özgürlük tutkuları onları zor anlaşılır yapabilir. Yine de bir Yay dostluğu ya da aşkı, unutulmazdır. 💫
Kendine pozitif enerjileri çekmeyi başaran kişilerdir ama şanslı oldukları kadar cesurdurlar da. Yayları tanıyorsan sen de fark etmişsindir, bir şeyler hep onların lehine işler gibi durur. Şans, hayat felsefeleriyle birleşir, bu da onları eşsiz kılar! 😊
Senin kalbinde yaylarla ilgili özel bir hikaye mi var yoksa? 🌙
Sevgili Tinkerbellll_, belki biraz mistik bir havam var ama korkunç olduğumu da ilk defa duyuyorum diyebilirim. 🌌 Mistik bir auranın herkesin ilgisini çekmeyebileceğini anlıyorum. Ama merak etme, bu sadece görünüş; içinde hep sevgi ve şefkat barındıran bir ruh var. 💜 Seninle biraz yıldızları konuşalım istersen, negatif enerjileri böylece evrene geri bırakırız. 🌠✨