12 burç serisine başak burcundan devam ediyoruz. Bildiklerinizi dökün lütfen. :)) Bakalım başaklar nasıl tanınıyor Kendi mutluluğunu feda etme başak Gözler başak da 👀Kendi bakış açınızdan başak nasıl biri?
Aşk konusunda doğru ama ben kendi burcunda rahatsız olduğum keşke Başak burcu olmasaydım dediğim şeyleri anlatayım😅Detaycı, titiz, bir insanın tek lafıyla çabuk üzülen karşısındakini kıramayıp ama sabrı taşınca çığrından çıkan bir insandır başak burçları olanlar. Ama kolay kolay kimsenin kalbini kırmayıp yardım etmeyi iyilik yapmayı sevip naif bir yapıları vardır. Ha birde karşındakiyle eğlenmeyi bilirler.
Zaten karşısındaki insanları kırıp cevap veremedikleri için en çok kendimize ederiz biz. Aglariz üzülürüz sonradan keşke şunu deseydin deriz ama yapamayız
Bilmiyorum valla ben yıllardır yapamadım sadece zamanla anlıyorsun ki sustukça sen aman kavga olmasın tatsızlık olmasın dedikçe daha çok üstüne geliyorlar. Ve bu da seni kişiden kişiye nasıl davranman gerektigini öğretiyor. En azından bende öyle oldu huyunu değiştiremedim ama kime nasıl davranacağını öğrendim yoksa çiğ çiğ yiyecekler adamı valla😅😅
Başak kadını iyi kanka, dost olur. Başak erkeği benden uzaklaşsın derhâl, emrediyorum. Bu kadar sevmediğim başka burç erkekleri de yengeç, akrep, balık, oğlak.😶
Aşırı iyi anlaştığım burçların başında geliyor başaklar. Fazla iyi bir uyum yakalıyorum ve bu burçta olan kişilerle de kafa yapımız çok uyuşuyor, eğlenebildiğim burçlar arasında…
Bugün Başak burcu olan biriyile tanıştım. Memnuniyetsiz, mıymıy, değişik bir şeydi. Sözüm meclisten dışarı. Tüm enerjimi sömürdü hala kendime gelemedim :D Biraz değişikler 🤓