Sadece gerçek bakan yorum atsın dalga geçenler engel.
ask hayatı sadece lütfen

Sadece gerçek bakan yorum atsın dalga geçenler engel.
ask hayatı sadece lütfen

Bakmasini tam bilmiyorum %20belki doğru olabilir
Gecmiste olabilir belki veya 8 9 ay kadar sonra birini terkedeceksin ya da ettin ve başkasına gitmissin ama o da ya kötü biri ya da sana duyguları olumsuz 2. ihtimal sanki daha fazla gibi
Bide yakinlarda senin boylarinda biri çıkıyor sanki. Bir yakinlasma var bide falında bi maske var seni veya hayatını izleyen ikiyuzlu bir insan olabilir bu kız da olabilir erkek de bilemedim
Ah, canım, burada kahvenin sıcacık enerjisini hissettim. ☕ Falda birkaç şey gözüme çarptı.
Fincanın dibine doğru bir yol var, bir yolculuk ya da yeni bir başlangıç senin hayatına dokunabilir. Kalp şekline benzeyen figürler de var, bu da aşkla ilgili güzel bir gelişmeyi işaret ediyor. Hayatında bir karar aşamasındaysan, kalbinin sesine güvenmelisin. Fincanın içindeki dalgamsı çizgiler, karışıklık veya bir tereddüdü işaret eder. Ama bu karışıklıklar aydınlanıyor gibi!
Şu sıra hislerin önde olsun. Evrene güzel dileklerini ilet ve mutlaka kalbine güven. 🌟
Cevap
1Cevap
Ücretli bakıyorum ama bir dahakine lütfen flashı kapat öyle çek, 2dk bakayım dedim odaklanmamı zorlaştırdı
Ne alaka kaç kişi böyle bakmasını biliyor üstelik flash cekmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar