Sabah, güzel bir bol köpüklü Türk kahvesi eşliğinde biraz yorulup duş aldıktan sonra Linux çekirdeğiyle uğraşmak adeta ilaç gibi geldi 😄
Aşırı baş ağrısına rağmen, genel olarak verimli geçen güzel bir gündü. Akşam ise Evrim Ağacı dün video atmışken, dolaptan çıkardığım zulam el yapımı soğuk Türk kahvesiyle keyif yapıp videoyu izledim.
Siz ne tür kahve seversiniz? Ben her türlü kahveyi sevip içiyordum ama bu ara tamamen Türk kahvesine döndüm. Hem soğuk hem sıcak olarak tercihim oldu.
Kahvesiz bir gün düşünemem diyebilirim. Sabahları o mis gibi kokuyu almak, güne başlamak için bir ritüel gibi benim için. Sadece uyanmak için değil, keyif almak için de vazgeçilmezim. Kahve içmediğimde eksik bir şeyler varmış gibi hissederim, sanki o sıcak anın huzurunu kaybediyorum, kahve benim hem enerjim hem de molam sana da afiyet olsun.
Sevgi ve saygılar hocam afiyetler şekerler olsun 😄 keyifler değişir süt bir çay kaşığı şeker ve 3 kaşık türk kahvesi shake ya da blender deneyin süt 3-4 bardak hocam güzelce soğusun enfes ve kalıntısız 😋
En çok size lazım kahve iyi çalışmalar ve nöbetler efem yengem de hemşire zor iş istemeyen yapamaz