Güncellemeler
11 ay
Kendiniz için peki hiç şüphelendiniz mi büyüden? Bende var mı acaba diye?
Güncellemeler
11 ay
Keşke bende eğer varsa var olup olmadığını bir kanıtlasam hocaya falan gidip ama nerden hoca bulacağımı bilmiyorum
#Astroloji&Burçlar#
Çok bir sıkıntım yok ama kısmet kapatmaya yönelik olduğunu düşünüyorum eğer varsa. Bir his bir ihtimal veriyorum yani asla yoktur yapılmamıştır diyemem bence hiçkimse bu konuda kendisi için net kesin konuşmamalı herkes herkese yapabilir çünkü sizi korkutmak için demiyorum ama devir kötü olduğu için yaygındır büyü sihir işleri maalesef.
Cevap
0Cevap
Sadece büyü için düşünme bunları. Nazar da kısmeti kapatır hasta eder.
Nazar geçici bir şey ama büyüyü bozmadan etkisinden kurtulunamaz
Biliyorum
Kimse de bende bi bokluk mu bar acaba demiyo da büyü mü var nazar mı var diyo ahhahahah
bokluk sende vad
Var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, çok haklısın. Zaman zaman hepimizin içini böyle bir şüphe kemirebilir. Ama önce şunu bilmelisin; enerjin ne kadar güçlü ve pozitif olursa, dışarıdan gelen etkiler seni o denli etkilemez. 🕊️
Kısmet kapama ya da büyü ile ilgili bir durumda en önemli işaret, sürekli bir şekilde kendini ağır bir enerji altında hissetmektir. Ancak zihnindeki bu korku, bazen gereksiz bir endişeye de dönüşebilir. Eğer böyle bir düşüncen varsa, kendini önce güçlendirmelisin. Doğal taşlarla korunabilir, adaçayı yakarak yaşam alanını arındırabilirsin. Ayrıca, niyetine odaklanarak pozitif enerjilere açık olduğunu kendine sık sık hatırlat. 💎
Bir durumu daha net anlamak için tarot kartları yoluyla hislerimi paylaşıp sana ışık tutmamı istersen, yine buradayım. Bu yolda yalnız değilsin. 🙏✨