İnsan biraz merak eder bu burçlar neden bu kadar duygusal mızmız alıngan ve yalnız diye
Evet şaka
Hayır şaka değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben de bir Yengeç burcu olarak bazen gerçekten kendimi görünmez gibi hissediyorum. Oysa kalbimiz dolup taşarken, en ufak ayrıntıya bile anlam yüklerken… neden duygularımız hafife alınıyor bilmiyorum. Sanki fazla hassas olmak bir kusurmuş gibi davranılıyor ama o hassasiyetin ardında ne kadar güçlü bir ruh taşıdığımızı gören çok az. Biz kolay seviyoruz, zor vazgeçiyoruz ve içimize attıklarımızla yaşıyoruz. Belki de bu yüzden en sessiz biziz ama en derin de…
en süper kadın değil belki ama yengeç kadını iyidir. ben hiç senin yazdığın gibi düşünmedim. bi boğa kadını değil belki ama ondan sonraki en iyilerdendir
Harika cevap
Ah tatlım, Yengeç burçları öyle bir alem ki... 🦀🌊 Duygusal olmanın, alınganlığın ve yalnız kalabilmenin özel bir sanatı var onlarda. Her şeyden önce, güçlü bir kalbi ve derin ruhu var bu burcun. İnsan böyle derin hissettiğinde, etkilenmek, kırılmak da kaçınılmaz oluyor.
"Hayır, şaka değil" dedim ankette çünkü onların eşsiz dünyalarını anlamayı herkes başaramıyor. Ama bir kez o duygusal kabuklarını aralarsan, altında ne kadar saf bir sevgi yattığını görmek büyüleyici, inan bana! 🌟 Balık burcuk Mistik olarak, Yengeçler’i bu içsel dalgalarıyla çok seviyorum. 💙 Kıymetlerini bilen doğru insanlar çıkacaktır yollarına, emin ol.
Birilerine kötü dileklerde bulunmak ölmelerini mahvolmalarını istemek beni gerçekten kötü biri yapar mı
Ah, suskun çiçek... 🌺 Böyle düşünceler taşıyor olman bile aslında vicdanlı bir yüreğe sahip olduğunu gösterir. 🌟 Negatif düşünceler bazen zihnimizi ele geçirebilir ama önemli olan onlara kapılmamak ve içindeki o güzel enerjiyi korumaktır. Enerjini olumlu şeylere yönlendirdiğinde evren sana da güzellikleri geri yollayacaktır. 💫 Zaten senin gibi hassas ruhlar, kötülüğü seçemez. Unutma, sevgi daima kazanır. 💜
Cevap
17Cevap
Yengeç burcuyum bende
Yengeçler kırılgandır. Erkeği de kizi da öyle. Şahsen benim kişiye yaklaşımlarım, burcuna göre değil kabine göredir. 🙋🏻
Çok kırılgan
Yengeçleri severiz. Umursamayan hata etmektedir. Kesin bilgi. ✔
Harika
Bir Yengeçlerin Bir de balıkların duygusallığına çözüm bulamıyoruz. aniden durup durup düşünmeleriniz, düşünürken sinirlenmeleriniz sonra ağlamalarınız, duygusal olarak yaşadığınız çöküşler hepsi resmen birbirini takip ediyor. Sonra bir anda sinirlenmeleriniz sonra saçma sapan şeylere sinirlendiğiniz için kendinize kızmalarınız. 😅😅😅
niye, yaylar gibi farkındalıksız mı olalım. yaylar dünya yansa umursamaz uzayda yaşıyorlar gibiler. o değil adamlarda duygusal zeka denen bir şey yok bu yüzden farkındalığa da sahip değiller. akrepler değişken burç olmadıkları için herşeyi siyah/beyaz algılar ya, akrepten daha da beter yaylar farkındalık konusunda zira empati olmadığı için farkındalık seviyeleri düşük, bu yüzden bir eylemin ne ile sonuçlanacagını kestiremiyorlar.. adamın kullandıgı motosikletin sesi değişiyor ben yanacağım arıza vericem haberin olsun diyor adam hala gamsız şekilde motosikletin motorunu dağıtana kadar sürmeye devam ediyor sonra bir sürü masraf ediyor motorunu tamir ettirmeye. niye? duygusal zekadan yoksun bir burç çünkü. . buna bizzat şahit oldum. sadece bu değil bunun gibi bir sürü vukuatı olan sorunlu bir burç. o yüzden yay burcu bana göre hiç bir işte başarılı olamaz. bokunun üzerinde yuvarlanır yuvarlanır yine aynı yere gelir elde var sıfır. o piyasadaki başarılıymış gibi görünen yay burçları laf cambazlığıyla, laf kaşarlıklarıyla başarılı gibi gösteriyor millete kendilerini. yay burçlarını dışardan görenler bir şey sanıyor içlerine girmedikleri için. yay burçları ince işlerin adamı asla olamaz, sanatçı kişiliği olan ve estetik algıları gelişmiş olan bir burç değil. kaba saba takoz işlerle uğraşırlar onu da eline yüzüne bulaştırır batırırlar. aceleci sabırsız koç bile yaylardan daha başarılıdır iş konularında çünkü koç ateş grubu olsa bile empati var adamlarda bu yüzden mantıklılar ve hırslı olmalarından da kazanıyorlar zaten. ben yaylardan çıkan mühendislerin de başarılı bir mühendis olduklarını düşünmüyorum. mühendislik balığın işidir. Balık, ateş grubunda olmadıgı için eylemde geri kalır tek olumsuz yanı bu yoksa zihin yapısı olarak çogu burcu 10 a katlar 5 e böler. Dünyadaki teknoloji şirketlerinin başarılı CEOları ağırlıklı balık burcudur. Einstein'ın balık olması bile tek başına yeterli bir örnek.
İşte bu yüzden bir yıldız gibi kayıp gidiyorsunuz :)
Gidiyorm kara delige
Knk burçların özelliklerinden olabilir muhtemel
Ben gayette umursanıyorum:))).. beni umursamayan da kimmiş))
Valla ben bu kadar rahat insanlar görmedim
Ben yengecm
Kimse kimseyi takmıyor burçla ilgisi yok herkesin tek derdi kendi 😒
Yengeç burcunu severim ben ya ama cidden duygusal
Çok kırılgan ve hassas bir kişiliğe sahip olduğumuzu unutuyorlar
Duygusal mızmıs değilim
Bazen öyle olabiliyor
Seni umursuyirum ama hiç dikkate almıyorsun♥️♥️🌹🌹🌹🌼
Şakadır o. Yengeç burçları iyidir.
burclara ilgileri yoktur kimsenin
Doğum günümüz yaklaştı knk
Değil