Oğlak Vs Kova🙄?(Oy verenler yorum da belirtsin)

Oğlak, dünya yansa umrunda değil🔥
Kova tabiki bu da soru mu 😳
Başka bir burçtur o ya😏
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oğlak Vs Kova🙄?(Oy verenler yorum da belirtsin)

Karar veremedim. Yengeç burcu hem çok duyarlı hem de istese umursamaz olabiliyor hata yaparsanız. Koç yine öyle biri beni de öfkelendirirse aşırı umursamaz oluyorum. Kova burcu aşırı insancıl bir burç ama aşırı soğuk nevale, oğlak burcu pinti bir burç para konularında umursamaz. Terazi düzen konusunda. Başak burcu çok fena 😄hocamın burcu. Saydığım Bu burçlar fenadır. 😊
Kova kesinlikle. Hayatta tanıdığım en polyannacı ve kafaya takmayan burç. Askerdeyiz. Dağda Süründürüyor komutan bizi eğitimde. Dizlerimiz dirseklerimiz kan içinde kalmış. Ben diyorum ki olm biz teröristmiyiz niye bu eziyet falan diyorum kova burcu arkadaş diyor ki işte bu ya. İşte askerlik yaptığımı hissediyorum. Bir daha ne zaman ağız tadıyla sürüncez devrem diyor... 😂
Terazi her şeyde ilk Terazi ajds
Eig fjfjjf
Tişikkirlir sipirwimin 😂
Cevap
9Cevap
Yengeç burcu,
Oda arkadaşım kova burcuydu ve ben bu kadar umursamaz birisini tanımadım adam çok rahat ne yaşıyorsa hemen geride bırakıyor
Kova olarak hiç umursamazlık yaptığımı görmedim aksine aşırı düşünceli oluyoruz :D
Genel olarak hava grubu diyebilirim. Kova ikizler terazi. Umursamıyor değiller ama belli edemezler ve beklentinizi bu noktada asla karşılamazlar
Erkek arkadaşım kova ve ben bu kadar umursamaz sikleme bir adam görmedim açık ara kova duygusal zeka yok bunlarsa
Kovalar kadar umursamaz yoktur bence
Yengeç Burcu Tabikide
ikizlerde oyle
Akrep varken bunların esamesi okunmaz jdjd
Oğlak, Koç, Başak
Bu da yingeç
Kovaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?