Zaten yalnızlık zoruma gidiyordu ama anlattigim sorunlardan dolayi yapamıyordum bu ruya da beni cok etkiledi bu aci nasil gecer🥲?

Rüyamda bir adamla macera yasoyorduk yakinlasiyorduk cilvelesoyorduk karim falan demeye baslamisti ki uyandim ama nasil hosuma gidiyor var ya ama tek sorun var benim bubzamana kadar flortum dahi olmadı hep sinav okul ders derken herkesi reddettim cunku dersler yogundu ve bir sorun daha vardi o da annem cunku annem bem cocukken bana bir soz vermeni istiyorum üniversiteye gidinceye kadar sevgili yapmayacaksin derslerine odaklanacaksin sevgiliyi hep yapabilirsin ama kariyeri hep yapamazsin dedi ve ayni sekilde erkek kardesim de bak senin yasindakilerin sevgililikteki amaci farkli o yuzden biraz daha buyu oyle birini sev yoksa kandırırlar seni ddi bunlarin hepsi yuzunden herkesi reddettim ve su an bile insanlara güven problemim var bir de mesela erkeklere kiz kardesin olsam ne onerirdin dedigimde hepsi seni korumak için erkeklerden yzak tutardım diyor
Zaten yalnızlık zoruma gidiyordu ama anlattigim sorunlardan dolayi yapamıyordum bu ruya da beni cok etkiledi bu aci nasil gecer🥲?