Başım ağrıyor cidden sürekli
Kimsenin kafası bana uymuyor sanırım
Kimsenin kafası bana uymuyor sanırım
Demek ki senin kafan da kimseye uymuyor. İçten dışa doğru atacağın yalnızlıkların olsun. Dıştan içe doğru alırsan yalnızlıkları, o zaman çok daha fazla vurur bu ağrı başına.
Evet benim kafam da kimseye uymuyor bunu cidden söylemek istemiyorum sanki övünüyormusum gibi ama çoğu insandan daha kaliteli bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyorum belki de bu yüzden kimse benimle anlaşamıyor
Övündüğün kadar olduğuna inanıyorsan, ki öyle görünüyor. Bunu yapmanda da sakınca yok. İnsanın kendisini bilmesi kadar güzel olan ne var ki? Çünkü insan denilen canlı kendisine bile çoğu zaman yabancıdır. Kendisini bilen ve etrafına ayak uyduramayan insanlar da kendi yalnızlıkları içinde mutlu olurlar. Yani yalnızlık seni çok fazla mutsuz etmemeli diye düşünüyorum.
İki kelime edecek kimse olmayınca hiç de mutlu etmiyor açıkçası
Daha kaliteli bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorsun. Tarihte böyle düşünen insanların çoğu yalnızdı. Ve yalnızlıklarını farklı şekillerde giderebildiler. Kimisi kitap yazdı. Kimisi bir buluşa imza attı. Kimisi alıp başını daha sessiz sakin yerlere gitti. Kimisi manastıra çilehanelere kapattı kendisini ama her ne olursa olsun kendileriyle mutlu oldular bir şekilde.
Cevap
12Cevap
Bence arkadaş falan bul
Yani bu olabilir normal bisi ama ümidini yitirme elbet bir gün gelir, o güne kadar kafanı dağıtmaya bak
Sana geleni sen istemiyorsun, senin istediğin sana gelmiyor kısaca
Canım bu yüzyılda maalesef zeki insanların en muzdarip olduğu konu bu
Artık kafam götürmüyor desene şuna sen. Sanırım biraz kafa dinlemenin zamanı gelmiş
O değil de profilinde ki kızın yani Emma Watson ın iflası var
Gerçek mi o ya
Atsana
Hayır yok
Ayni şey banada oluyor
😓😓😓
Uyumadığını düşündüğün nokta nedir tam olarak
Tek sen yalnız değilsin ki bende yalnızım.
Kim demiş ki uymuyor buradayım işte
uyar
Buradayım bekliyorum
Depresyona gelemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?