Kim haklı kim haksız?

arkadaslar lütfen dürüstce söyleyin 2 yıllık sevgilim var ve dün telefonda konusurken öylesine burcumu sordum bilemedi ee tamam dogum gunum ne zaman dedim 25 Ağustos dedi ona göre burcuma falan baktı saka mı yapıyorsun kaç yıllık sevgilinim bi tane tarihi aklında tutamıyo musun falan dedim önce gülfğ aşkım özür dilerm karıştırmışım ben ona göre hediye almayı falan bekliyodum dedi saka gibisin falan dedim baktım sonrasında umursamıyor oyun oynuyor o sırada da telefonla konuşuyoruz iki defa bağırdım baya hala çabalamak yerine oyun oynuyosun nasıl depersiz hissettiriyorsun ya falan diye cevap vermeyince çıldırdım ağzıma ne gelirse söyledim sevilmeyi asla haketmiyosun Çok kötüsün falan gibisinden sonra sanki kendi haklı gibi özür dilerim kırıcı konusuyosun ama kaptabilir mym dedi neyse ben bitti artık sktr gt dedim kapattım suratına gece 3te aradı bak şimdi askım ben hatamı anladım diye başladı cümleye bende ne diceksen de sonra kapatıcaz istemiyorum btti dedim ama konuşmama fırsat bile vermiyosun gerek kalmadı falan dedi uzadı biraz daha sonrasında kapattım yine daha donrasında da mesaj atmış nolursa olsun çabalamak isteyen birine böyle yapma yine de tekrar özür dilerim bende zamanında yapsaydın vs dedim sizce bu konuda kim haklı kim haksız cinsiyet ayrımı yapmadan söyler misiniz?
Kim haklı kim haksız?