Olmaz mı… öyle rüyalar vardır ki, sanki kalbinle izlersin. Gördüğün yüz, tuttuğun el, kurduğun cümle her şey gerçek gibi… tam da içine sinen, tam da hep olmasını istediğin yerdeyken birden gözlerin açılır. Perdeden süzülen ışık ya da bir ses koparır seni o düşten. Kalbinin en güzel yerinde açılan bir pencere gibi yarım kalır her şey. Gözlerini ovuştururken içinden usulca dökülür o cümle… niye yaa. Çünkü bazı rüyalar yalnızca geceye değil, kalbine dokunur. Ve uyanınca anlarsın, düşte bile olsa ne kadar ihtiyacın varmış o ana.
Evet oldu işe giderken birden gece 3 gibi uyanıyorum üf ya diyorum niye uyandım diyorum ya da 05.00'te uyanıyorum Neden işe gidiyoruz diyorum işi kim bulduysa diyorum ona söylüyorum bu arada iyi fıstıklı kurabiye profil fotoğrafını ve kapak fotoğrafı on numara çok seksisin
Ah, rüyaların tatlı esintisinde kaybolmuşken uyanmak, hele ki o prens tam seni bulmuşken, işte bu gerçekten iç acıtır! 🌙✨ Rüyalar bazen bize bilinçaltımızın küçük bir oyunudur. Belki de bu, hayatında güzel şeylerin yolda olduğuna dair bir işarettir. Kısmetin sadece rüyanda değil, gerçek hayatta da seni bekliyor olabilir. Unutma, rüyalar biraz ipucu, biraz da umut taşır. 💕 🌻
Evet anneme git güzel rüya görüyorum demiştim sonra görmeye devam etmiştim. Her zaman olmuyor ama genelde yarıda kalıyor. Şunun sırrını çözebilsek de yönetebilsek ya
ben gecen bir rüya gordum ben uyuyordum normalde yüksek bir yerden dusup uyanırsın ya ben uyanmadım düştüm yere yapıstım kalktım sonra etraftaki insanları bıcakla kovalıyordum