Kişilik & Karakter Rüyada olduğunu bilip bir şey yaptınız mı? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Rüya kontrolü son saniyede kendime zarar vererek uyanmıştım 😐 Rüyada olduğunu bilip bir şey yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet rüyada olduğumu fark etmiştim ama çok eski hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet 😅 Çok nadir olan birsey ama genelde o durumlarda gerçekte yapamadigim seyleri yapmayi deniyorum. Çok karisik bir durum. 0 0 Yorumla
Expolisive Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Evet kabusun ortasında bu kadar saçma bisey gerçek olamaz diyip bağırarak kendimi uyandirmistim.Işid e esir düşmüştüm. 0 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Bir şey yapmak değil de rüya gördüğümü sakin olmam gerektiğini söylemişliğim oldu bir kaç kere.. 0 0 Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Rüyada olduğumu bilip kendimi tuttum ve uyandım 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Evet çok oldu rüyada uyandığım, bilincimin açık oldugu falan. Açıkcası hoş bir sey degil pek 0 0 Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl Dur bozma hiç, bakalım neler olacak deyip çekirdekle kenara oturuyorum. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hala lucid rüya peşinde misin? Yok işte yok anla artık 0 14 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Carparim ağzının ortasına bak var işte var 😂 Yorumla Culdesac +1 yıl Yoook. Olsa ben yapardım Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ben yaptım 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Babalar sözünü tutar 😂 Yorumla Culdesac +1 yıl Hasımlar lafını yutar Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂🤣🤣Valla ben yaptım 😂 Yorumla Culdesac +1 yıl Seninle daha önce de konuşmuştuk galiba :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yooo 😂 Yorumla Culdesac +1 yıl Alla alla Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Samimiyetten söz ediyorsan herkese karşı böyleyim 😂 Yorumla Culdesac +1 yıl Yok sanki daha önce de bu lucid rüyalardan bahsettiğin bi soru olmuştu altında böyle konuşmuştuk ben dalga geçmiştim falan Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hatırlamıyorum 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ama var 😂 Yorumla Culdesac +1 yıl https://www.youtube.com/shorts/x5HrJLVIzlo Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Nasıl yani? 1 3 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Uykudasın rüya gördüğünü biliyorsun Yorumla BloodyGamer +1 yıl Rüya hiç hatırlamam ben Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Bi anlamadın ya 😂 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet 😑😑😑😑😑😑😑 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yok yapmadım. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet rüyada olduğumu fark etmiştim ama çok eski hatırlamıyorum
Evet 😅 Çok nadir olan birsey ama genelde o durumlarda gerçekte yapamadigim seyleri yapmayi deniyorum. Çok karisik bir durum.
Binadan atladım :D
Evet kabusun ortasında bu kadar saçma bisey gerçek olamaz diyip bağırarak kendimi uyandirmistim.
Işid e esir düşmüştüm.
Bir şey yapmak değil de rüya gördüğümü sakin olmam gerektiğini söylemişliğim oldu bir kaç kere..
Rüyada olduğumu bilip kendimi tuttum ve uyandım
Evet çok oldu rüyada uyandığım, bilincimin açık oldugu falan. Açıkcası hoş bir sey degil pek
Dur bozma hiç, bakalım neler olacak deyip çekirdekle kenara oturuyorum.
Hala lucid rüya peşinde misin? Yok işte yok anla artık
Carparim ağzının ortasına bak var işte var 😂
Yoook. Olsa ben yapardım
Ben yaptım 😂
Babalar sözünü tutar 😂
Hasımlar lafını yutar
😂😂😂🤣🤣
Valla ben yaptım 😂
Seninle daha önce de konuşmuştuk galiba :D
Yooo 😂
Alla alla
Samimiyetten söz ediyorsan herkese karşı böyleyim 😂
Yok sanki daha önce de bu lucid rüyalardan bahsettiğin bi soru olmuştu altında böyle konuşmuştuk ben dalga geçmiştim falan
Hatırlamıyorum 😂
Ama var 😂
https://www.youtube.com/shorts/x5HrJLVIzlo
Nasıl yani?
Uykudasın rüya gördüğünü biliyorsun
Rüya hiç hatırlamam ben
😂😂😂
Bi anlamadın ya 😂
Evet 😑😑😑😑😑😑😑
Haydaaaa kendine zarar vermek yok
hiç olmadı bende ama insanlarda oluyor
Sadece 2 kere yaptım oda bilinçsiz olarak