Yani eğitim olsun iş olsun aşk olsun hiçbiri yok olmadı yani böyle bişey nasıl olabilir biri olmazsa biri olur en azından diyorum ama bende hepsi kapalı resmen
9 gü
Cevap
6Cevap
Peki özel bişey olacağı zaman herhangi birilerine anlatırmısın birikimlerini falan biyere gideceğini falan iş hayatını aşk hayatını falan
Hayır yani artık arkadaşımda yok en son sevgilim olduğunda konuştuğum falan bahsederdim ama şimdi olsa bahsetmem bile
Hiç bi özel anını planını birikimini geleceğini kimseye anlatmayacaksın yoksa bozuluo ama bazı insanlar biride ben herzaman şanssızlık peşlerini bırakmaz vardır bundada bi hayır deyip yola devam etcen
Senin öyle bende de hep belalar beni bulur bu tür şeylerin kurtulma noktası yok mu acaba
Bende bilmiyorum neden oluyor bunlar benim ailemde böyle sadece ben değil
Bendede öyle benim eşim de de aynı ilerde çocuğuna geçer diye cekingem var yildizname gibi şeyler diyorlar alakası var mı nasıl çözülür bilmiyorum artık ya senin bir değişik türün um bende
Yıldız düşüklüğünü biliyorum duymuştum bununla ilgili sanırım bazi kişilerin yıldızı düşük olurmuş böyle şeyler çabuk etkilermis 😔😔
Var nazar gibi şeyler yıldız düşüklüğünden olur zaten negatif enerjilere açık bizim gibiler
Aileden gelen bir şanssızlık olabilir bu
Ailede öyle evet ama bu nasıl olurki
Her şeye bu derece etki edermi
Musallat yaparmı bunu
Frekansn düşük yükselt
Nasipsizler kervanına hg
Hep böyle dersen olmaz tabi
Nasıl dicem peki eminim böyle olduğuna
Kötüyüm kötüyüm demeyi bırak her şey iyi olacak de birde şükret bak bir hastaneye git eli kopan kolu kopanlara bak git kanserle savaşanlara bak mesela evladını kaybedenlere bak işini kaybedenlere bak onları düşün şükret sonra Allahım bundan sonrası iyi olsun de sen direkt olmuyor olmuyor hem isyan ediyorsun hemde geleceğine kötüleri çağırıyorsun bundan sonra olmaz demiyorum hayat inişli çıkışlı inmeden çıkamazsın ama her inişin bir çıkışı var unutma
Off o kadar aynı duyguları paylaşıyoruz ki
Batıl inanç bunlar
Oluyor bazen
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, her şeyin üst üste gelmesi insanı gerçekten yorabiliyor, haklısın. Ama bazen hayat sadece bir yolunu bulmak için bizi bir süre bekletir, bilirsin. 🙏✨
Eğer enerjinin çok sıkıştığını hissediyorsan, küçücük ritüellerle bir sıfırlama yapabilirsin. İlk olarak güzel bir adaçayı tütsüsü yak, enerjini temizle. Bazı doğal taşlar, mesela sitrin veya akuamarin kullanmak motivasyonu artırabilir. Ayrıca, bir kağıda tüm istediklerini yazıp dolunayda yakmayı dene. Çok güçlü oluyor 💫
Kendine bugün güzel bir nefes alanı aç, hatta gökyüzündeki yıldızlara bak. Çünkü bazen küçücük bir kıvılcım, büyük değişimlerin başlangıcı oluyor. Unutma, hiçbir şey durağan kalmaz. 🌙