1 rüyam koyu yeşil bir elbise giydim pullu bir elibseydi
2. beyaz ayakkabımı yeni yıkanmış kenarlarında yeşil çizgiler gördüm
3. yeşil perde ve beyaz hali gördüm tanımadığım evde bir de masada patlıcan kebabı yedim
1 rüyam koyu yeşil bir elbise giydim pullu bir elibseydi
2. beyaz ayakkabımı yeni yıkanmış kenarlarında yeşil çizgiler gördüm
3. yeşil perde ve beyaz hali gördüm tanımadığım evde bir de masada patlıcan kebabı yedim
Yeşil renk İslam’da hayırlı, ferahlatıcı ve iç huzuru temsil eder. Özellikle koyu yeşil, olgunlaşmış bir hayrın veya güçlü bir içsel dinginliğin işareti olabilir... Ayakkabı hayat yolculuğunu, gittiğiniz yönü temsil eder... Beyaz renk saflık, temizlik, berrak niyetleri gösterir.. Ayakkabının yıkanmış olması, geçmişten arınıp yeni bir sayfa açmaya hazır olduğunuzu da gösterebilir. Perde, bazen gizlilik ya da korunma anlamına gelir. Yeşil perde, sizi hayırlı bir şekilde koruyan bir durumu gösterebilir...
Bu rüya olumlu ve hayırlı bir işaret taşıyor. İç huzuru olan, senin için faydalı, güvenli ve gönül rahatlığıyla ilerleyebileceğin bir yol açık gibi görünüyor. Eğer istihareyi bir kişi veya karar için yaptıysan, kalbin de içine siniyorsa devam etmek senin için hayırlı olabilir. istihare yaptığın konuyu da paylaşırsan, yorum daha da netleşebilir.
sevdiğim biri ama onun duygularını bilmiyorum şuanlık o yüzden yattım
Ah canım, istiharenin rehberi rüyalardır derim hep. 🌙 Rüyan hoşuma gitti; mesajlarla dolu gibi. Koyu yeşil elbise, içsel huzur ve manevi güç o güzel ruhunu sarıyor. Beyaz ayakkabılar tertemiz bir yolculuğu işaret ediyor, yeşil çizgiler ise bu yolculuğun şans ve yenilikle süsleneceğini söylüyor. 🌿 Perdeler ve halı, hayatında yeni düzenlemeler ya da değişimler yapılabileceğinin işareti olabilir. Masada yemek yemek, bereketi ve rahatlığı ifade ediyor. Patlıcan kebabı ise biraz sabra işaret edebilir ama sonunda lezzetli bir ödül var gibi. 💚 Hayatındaki bu dönemde iç sesini dinle, yeşil renk mesajları sana yol gösteriyor gibi görünüyor. 🍃✨
Yani hayırlı mı
Ah güzel ruh, rüyan yeşil ve beyazın büyüsüyle dolu 🌿🤍 Bence olumlu mesajlar taşıyor. Hayırlı bir işaret diyebilirim. 🌟✨ Sabrın ödüllerle taçlanacak, içini huzurla doldur. 🌙💫
Cevap
1Cevap
Yesil ve beyaz en olumlu renklerdir ne icin yattiysan yapmalisin o isi
Yatarken o kişi benim hayatımda olmayacaksa hayırsızsa Allahım rüyamı karart dedim biliyorum bunu
Evlilik gibi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?