İkizler burcuyum. Burcumu duyan herkes bana tiksinerek bakıyor neden?

Çok komiğimdir zaten herkesi güldürurum Çok iyi Şaka yaparım ama biriyle tanıştığında ya da bir burcunu sorduğunda ikizler deyince hepsinin suratında böyle bir tik sinme bir uzak durma ifadesi görüyorum Hatta bazn insanlara kendimi olduğundan farklı tanıtmak zorunda da kalabiliyorum bu yüzden işte başka burç diye söyliyorum kendimi özelliklerimi başka olarak soyluyorum ki dışlanmayayın diye. Yani insanlar Burcu mu duymadan önce ben de çok iyi anlaşıyorlar ama burcunu söylediğimde herkes işte ikizler burcu mu olur ayy ikizler burcu musun Allah çevrerdekilere salar versin, tek kişi misin çift mi iki yüzlü musün falan diyorlar Onun için okulda bile arkadaş çevrem çok büyuk Çünkü onlara burzunu söylemiyorum veya Farklı burç olarak soyluyorum. Kimseye de kötü davranmıyorum herkes beni yargılarken ben onları içten yargılıyorum yarı dışa vurmuyorum kötü davranmuyorum z0rbalık sevmem, zorbalık yapmıyorum ilici bir karakterliğe de sahip değilim. Neden böyle? Bu normal mi? Fikriniz var mı? (Yargılayabilirsiniz)🎀

Güncellemeler
1 ay
Küçüklüğümden beri burcum yüzünden zorlanıp aşağılanıyorum okulda yapmadıkları şey kalmadı hem fiziksel hem psikolojik olarak zarar verdiler bana O yüzden burcumu sevmiyorum ve söylemeyi de tercih etmiyorum ve ileride beni kimse sevmez diye düşünüyorum
İkizler burcuyum. Burcumu duyan herkes bana tiksinerek bakıyor neden?