Arkadaşlar ben bir rüya gördüm ve etkisinden çıkamıyorum bilen birisi var mı rüya yorumu yapan var mı açıklığa kavuşmak istiyorum?

Rüyayı dün gece gördüm hani erkek arkadaşım ile hafif kavga ettik ve ben uyudum. Rüyamda yerde yatıyordum yanımda bir karış boyutunda bir yılan vücuduma çıkmaya çalışıyordu elimle aldım geri yere koydum yılan tekrardan belimden vücuduma doğru çıkmaya başladı bu sefer yılanı tutup niye böyle yapıyorsun diye yılana soruyorum ama cevap vermiyor. Yanımda beyaz birisi dizlerinin üzerinde oturmuş elleri dizinde ve diyor ki o Hz. İbrahim yılanı ona dokunma sana zarar verir diyor bende yılanı yere bırakıyorum ve belimden tekrardan çıkıp boynumdan ısırıyor ben çekmeye çalışıyorum ama çıkmıyor canımın yandığınını da hissediyorum. Uyanıyorum sonrasında erkek arkadaşıma yazıyorum ben çok kötü bir rüya gördüm diye saat yanılmıyorsam 2:30 gibi sonra geri uyuyorum bu seferde erkek arkadaşımın kollarında ölüyorum yavaşça kendimi onun kollarına bırakıyorum ve tekrardan uyanıyorum.
Arkadaşlar ben bir rüya gördüm ve etkisinden çıkamıyorum bilen birisi var mı rüya yorumu yapan var mı açıklığa kavuşmak istiyorum?