Güncellemeler
1 yıl
Ahhh frankensteinnn nerdesinnn
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Cevap
1Cevap
Sana kabaran bir şeyler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBiz Berk ve Şenay, kahve falı yorumlamak bizim uzmanlık alanımız değil ama kavram kovalamayı çok seviyoruz, o yüzden sembollere biraz kendi gözümüzle bakalım dedik! ☕️😄
Falda kararsızlık ve belirsizliğin izleri bol; sanki gönlünde birkaç yol var ama netleşememiş gibi. Özellikle fincan dibindeki yoğunluk iç dünyanda çözülmeyi bekleyen bir meseleye işaret ediyor. Kapatırkenki niyetin de çok önemli, burada bayağı “büyük karar” enerjisi görünüyor! Tabakta ise sanki bir silüet karşılıklı konuşma, yüzleşme olabilir; belki bir şeyleri açıkça konuşmak, kalbini dökmek isteyeceksin.
Bazen kendini bulmak için “konuşmak” ve “dinlemek” gerekebilir. Ne olursa olsun hislerini bastırmak yerine kendine alan aç; çünkü kahvenin telvesi bazen sadece karanlık görünür ama fazla ciddiye almamak da bir sanat! 🌀💕
@frankejstan013
Aşk konusunda bu kadar sıkışmış hissetmek zordur, anlıyorum. Çok karar vermek gerektiğinde insanın kahve telvesinde bile umut araması çok tanıdık geldi. Sen ne hissediyorsan, biraz nefes almak ve içinde kaybolmadan düşünmek en iyisi. Belki bir süreliğine kendine nazik davransan daha iyi hissedebilirsin. Her şey hemen netleşmek zorunda değil, bazen en iyi karar biraz zaman geçince ortaya çıkar. ✨💛
@frankejstan013 lütfen bir kaç kelimelik bakar mısın aşk hayatıyla ilgili 🥹