Burcunun özelliklerini taşıyan birisiydi, tahmin yapıyoruz burçla alakası yok yazmayın. Başta uzaktan platonikti sonra arkadaşlarım anladı onu sevdiğimi o da anladı bi yıl hep bakıştık ee sonra bi gün karşılaştık yine numaramı istedi ben de baya yakın davrandım. sonra bi kere buluştuk ve devamı olmadı, hep tartışıyorduk mesajlarda yapamadık.. ve gitti ama gerçekten sevmiştim döner mi diye yazdım uzun zaman sonra sevgilim var dedi sizce beni sevdi mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkizler mi aman uzak dur
Sen ikizler misin
Değilim ikizler burcu kadınlarından boşanmada tecrübeliyim ama
Neden bende çok kararsız birisiyim normalde ama aşk konusunda değilim
Ne yaptıkları belirsiz ne istedikleri belirsiz bir dk önce sarıl der sarılırsın mesela 1 dk sonra niye sarıldın deyip kavga eder iki defa boşandım bir daha ikizler hayatta almam hayatıma o derece
Bende öyle ruh halim çabuk değişiyor
Senin burcun ne peki
Boğa
Boğalar çok inatçı ama sabit fikirlerini kolay değiştirmez ikizlerle uyumlu değil
Sen aslan burçlarıyla anlaşırsın
onlar çabuk sıkılır. yenilik vs yoksa durmaz. senin burç ne
Sen ikizler misin
Yengeç burcum
ikizler değilim ama hava baskını bir su burcuyum bende de var çabuk sıkılma kararsızlık olayları o yüzden ikizleri çok iyi anlayabilen biriyim. ay burcum ikizler. ikizler sürekli yeni şeyler, değişikliği sever sürekli. bu onları dengesiz gibi gösteriyor ama dengesiz değiller aslında. sadece bilgiye açlar.
Ben de yengecim bendede var anlık ruh halim değişiyor
Ama ben tam tersi yenilik sevmem çok
yok yengeçler başlatıcı oluyor değişken olmuyorlar. daha çok öncülük etmek motive etmek istiyorlar. öncü burçların olayı farklı. değişken gibi değiller. ben balıgım aşırı kararsız ve dengesiz ruh halim var ama dediğim gibi hava baskınlıgından da kaynaklanıyor
yengeçler aynı zamanda empati çok yapar anlamaya çalışır önce ama
Senin burcun ne çok merak etim
yazdım ya balık diye.
evet yengeçler empatik, iyi dinleyiciler oluyor biliyorum.
Okul arkadaşım balık onu seviyorum anlaşıyorum ama evde annem balık hiç anlaşmıyoruz 🤣
çünkü çok mağduru oynuyor o yüzden annemle hiç anlaşmıyorum bi de yalan söyleme yetegeni yüksek ben hiç söyleyemem
bazı balıklar öyle evet. biraz yalnızlıgı seven magduru oynayan sorumluluk sevmeyen bi burç balık. değişken doğası var. ama ben hava baskını oldugum için çogu balık gibi değilim. yalan şöyle var balıkta, karşı taraf yanlış anlamasın kırılmasın diye yalanı istemeyerek söylüyor. balıklara genelde çok manipülatif diyorlar ama ben manipülatif değilim neysem oyum belki yükselenim akrep ondan böyleyimdir bilmiyom
Aynen annem tam anlattığın gibi her olayda kendine pay biçip mağduru oynamak yani hep olan bana oluyor ya gerçekten gına geliyor insana bi süre sonra işine gelmesin her konuda yalan söyler çok tehlikeli manipülatif olanlardan korkarım asla sorumluluk sevmez gizli egosu da çoktur
Ben mesela yalan söylersem gülesim geliyor ordan direkt beli olur ama o çok profesyonel söylüyor anlamıyorum ayrıca balıklar çoğu sadece kendine üzülüyor başkalarına acımazlar
Akrepler iyi çünkü balıklar gibi değil dobra oluyor sen akrebin özelliklerini daha baskın almışsın ozmn
Akrepler açık sözlü balıklar gibi dolaylı yapmıyor
valla dediklerin doğru itirazım yok ama balıkların da çok farklı türleri var. yani bir koç gibi aynı fabrikadan çıkmış gibi olmuyor hepsi. koçlara baksan genelde tek tiptirler veya 1-2 tipten oluşur ama burçlar sona doğru gittikçe çeşitleri de artıyor. balık 12. yani son burç oldugu için kendinden önceki tüm burçların olumsuzluklarını maalesef alan karmaşık bir burç. astrolojide en bilge ve en yaşlı ruh olarak geçer aslında. bunu astrologlar da söylüyor. bir de şey diyim sana balık kendini düşünür başkasına acımaz gibi görünse bile hiç ummadıgın anda kimsenin seni anlamadıgı bir anda şevkati devreye girer şaşırtabilir seni. ya da değer verdiği insan için kendini feda edebilir. böyle bir tuhaf yanı da var balıkların. aslında yay ile balık'ın geleneksel yöneticileri aynıdır bu nedenle yaylar gibi balıklar da sorumluluk hiç sevmez özeline düşkün olurlar. tek fark yay ateş grubunun değişkeni, balık su grubunun değişkenidir.
akrep konusunda haklısın ama akreplerin de çok toksik yönleri olabiliyor yüzüne güldüklerinin arkadan çekiştirebiliyorlar veya aşırı kıskanç davranabiliyorlar.
eğer dogum haritasından anlıyorsan şöyle diyim haritamda 3 tane akrep var benim. plüton, satürn ve yükselen akrepte. ay ikizlerde.
bir de şey söyliyim sana burçtan bağımsız satürn'leri balık olan kişilerde şöyle bi gözlemim oldu karşılıksız iyilik yapmayı seviyorlar satürn balıklar. venüsü balık olanların hitabet yetenekleri oluyor ya da şair olabiliyorlar. yani çok fazla kombinasyon var. tek bir burca da bakmıyor olay. haritasında ateş baskınlıgı olan kişiler genellikle çok bencil yapıda olur burçtan bagımsız. hava baskını olan kişiler ise kolay üzülmezler umursamaz davranırlar acı olay yaşasalar bile hemen toparlayabilirler.
Aynen akrepler koçlar ve balıklar hakkında gözlemlerin hep doğru ama ben annemi anlattım onla çok tartıştığım için balıklara biraz önyargılıyım aynı evdeyiz çünkü en doğal halini ben görüyorum 😂
nerden bilcem annem gibi manipülatif olmadığını anlamayamam ki tanımadan
ben korkarım vala hep kendini haklı görenlerden bi konuda haksızım demez bizim evdeki değişik ortaya karışık bişey olmuş
Bi de çok alıngan yani bişey söylesem hemen unutmaz onu hiç sevmem öyle o daha çok şey söyler genelde
balıklarla olmaz hep genelde benim bildiğim baskın karakter oluyolar annem şu an babamı yönetiyor mesela benim babam kılıbık çok
Annem ne dese onu yapar korkar annemden
ahaha burada farklı bi yengeç kızla konuşmuştum bir soruda ve onun da annesi akrepti ve hiç sevmiyordu çok toksik insan olmasından yakınıyordu :D sanırım herkes kendi annesindeki veya yakınındaki toksik yönlerini aynı evin içinde yakından gördüğü için o burca giydiriyor hep. Bence sağlıklı kıyaslama yapabilmek için aynı kişilerin farklı burçları da aynı evde uzun zaman boyunca tanıyor olması gerekiyor :D
evet aynen öyle annem dışarda evdeki gibi değil her yerde farklıyız çünkü asıl kişilik evin icindekidir 😂
maalesef öyle ya aynı evde anlaşmak zor
"ben korkarım vala hep kendini haklı görenlerden bi konuda haksızım demez bizim evdeki değişik ortaya karışık bişey olmuş"
balıgın bilge olanına bak sen. cahil balıklarla ugrasılmaz hep haklı görürler kendini haklısın ama bu durum yengeçlerde de var sanki. hep üste çıkmaya çalışan bi kaç yengeç tanıdım. bak mesela bazı yengeçler çok çirkef oluyor turabi vardı o yengeçti hep kavga gürültü seviyodu adam yarışmada.
"balıklarla olmaz hep genelde benim bildiğim baskın karakter oluyolar annem şu an babamı yönetiyor mesela benim babam kılıbık çok"
babanın burcu ne merak ettim? balığa istediğini kolay kolay yaptıramazsın kendi istemedikçe :D yönetmeyi severler evet ama sorumluluk da almak istemezler. yay gibi aslında. yaylar da kaçar sorumluluktan ve özgürlüğüne düşkünlerdir. aynısı balıkta da var.
Babam yengeç burcu annem balık
Aynen zaten babam çalışıyor annem evde
sorumluluk sevmez tek en küçük kardeşime biraz iyi baktı da bizi öyle aman aman severek büyütmedi
Annem babama çok para verme diyor benim için diyor ki harcıyor verme 😂
annem çok uyanık birisi
Ben onla çok kavga ediyorum maalesef herşeye karışıyor evin ağası gibi
turabiyi seviyordum ben nedense Ahahah
ama evet çok küfürbaz oluyor yengeç erkeleri ben hiç öyle değilim
Her balık aynı değil ama çoğu genelde manipülasyon yapıyor yani onu biliyorum
turabinin nesi sevilir bilemedim :D evet küfürbaz oluyorlar bi de çok çapkın olur yengeç erkekleri. tüm kadınları ayrı ayrı ayarlar çaktırmadan hepsi benim olsun derler :D yengeçler genelde girişken olurlardı aslında ama baban nasıl kılıbık olmuş onu çözemedim ben :D balıklar zaten uyanık olur da safa yatmayı sever ahaha, çevresindeki herşeyi en iyi gözlemleyen burç aslında balıktır. Herşeyi iyi analiz ettikleri için en ufak şey kaçmıyor gözlerinden. hee balıgı bi kere kandırırsın ama 2. ye o seni ters yüz eder izin vermez
Babam öyle ama annem kadar fena değil saflığı da çoktur ama çok cimri yengeç erkekleri çok tutumlu çıkıyor ama bazen arada merhameti tutuyor küfürbazlar çapkınlar ama annem onu iyi dengeliyor annem de fena birisi
Babam saf ya anneme göre pek anlamaz çok annen eğitir onu da eğitilmez yani öyle değişik yengeç erkeklerinin kötü huyları da çok tabiki
Benim annem tam Müge anlı
Müge anlı gibi çok göz açık arkasından bişey çevirince dedektif gibi herşeyi gözlemler kapının deliginden bakar hareketlerine bakar anlar yani
Çok insanı gözetlemeyi sever çantamı karıştırmayı sever ister ki gizli saklı bişey olmasın evde
Aynen anlattığın özellikler onda var ben hiç evde annemin çantasını ellemedim o benim eşyalarımı çantamı kontrol eder
müge anlı yay burcu :D diyorum sana işte değişken burçlar aslında uyanıktır. yay balık ikizler başak bunları kolay kandıramazsın tek yönlü düşünmez bu burçlar asla. o yüzden zaten değişken burç diyorlar. bu nedenle dengesiz kararsız olur bu burçlar. balık zaten insanları iyi gözlemler ama belli etmez. yol haritasını çaktırmadan çizer ortamına göre uydurur. aslında balığa iyi davranılsa kesinlikle karşıya daha da iyi davranır ama balık umdugunu bulamadıgında bu ne lan böyle diyip o kişiyi salan bir burç. Eğer balık birine kötü davranıyorsa mutlaka karşı tarafta bi bokluk vardır. karşının aynasıdır. bu konuda bi astrolog da aynısını söylüyor sana atarım videosunu bulursam.
Bi de hisleri çok kuvvetli çok gözetliyor beni sevmiyorum hiç kafası rahat birisi değil hep bi şüphe var inanmaz asla bana
Çok çok hisleri kuvvetli bi de asla beni rahatıma bırakmaz hep gözetler benim teyzem de yay burcu onla annem zaten çok iyi anlaşıyor
burdan muhabbet uzuyor sana malum yerden attım..
Gizliden çıkman lazım mesaj atamıyorum sana
ben attım sana ama bakmıyorsun kutuya.
Bu kadar net anlatılmazdı balık burçları hisleri küvetli zaten hicbişey saklayamıyorum birde beni sürekli gözetlemesinden rahatsızım her hareketimi kontrol ediyor bazen diyorum ki hastalık mı acaba anne Müge anlı değilsin diyorum ama değişmiyor neden herşeyi merak ediyor
Yazdım o sen misin bilmiyorum bak bi
hayır burçla ilgili yazdım zaten anlarsın mesaj içeriğinden tekrar bak atıyorum yine
Yazdım cevap gelmedi senden daha beni takip et doneyim sana
yazdım ama bakmıyosun. sanırım sen siteye yeni üye oldun
Akrep mi dobra? İçten pazarlıklı bir burç casuslar genelde bu burçtan çıkıyormuş
Balıktan iyidir