İkizler erkegi tarafindan terk edildim. baya esti kükredi en son gorustugumuzde. sizce geri doner mi? burcun karakteristlik ozelligine gore dusuncelerinizi alabilir miyim?
Cevabın nedir?
ben ikizler burcuyum ikizler burcu inatçı olsada hic bir zaman terkettiği kişiyi unutmaz yorum yapanlar ikizler burcuyla alakalı değil gibime geldi ama kedinin dönüp dolancığı yer her zaman ciğerci olur:))) hayırlı günler... aşklar ayrılıksız olmaz.. terkedilmek ne kadar kötü olursa olsun terkendende o kadar masum değildir.
1212 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler :))
Soran+1 yıliyi gunler. ikizlerin cigerci dukkanin donmesi umuduyla :) :D
Soran+1 yılumarim
Soran+1 yıl2 ay olacak ama?
İkizler+1 yılolayı tam anlamıyla bilmediğim için sadece yorum üzerine konuşuyorum 2 aylık bir zarf süreci var ikizler burcu inatçıdır ama eğer sizi gerçekten sevmişse sizi asla unutmaz bir başkasıyla birlikte olsa bile belkide size çok yazmak istedi ama buna gururu bir türlü el vermedi ikizler burcu gurur yapar ama bir yerde geri dönüş yapar tabiki sizi sevdiyse ve bir şey daha var ikizler burcu sevmediği bir kişiye seviyomuş taklidi yapamaz
Soran+1 yılbeni cok sevdi bundan eminim
Oğlak+1 yılMerhaba birşeyy sorabilir miyim?
En İyi Cevaplar
bir kere bende ikizler burcuyum ve ikizler burcuna kötü konuşamazsın ikizler burcu bir iki tane daha var burç ve bunlar en iyi burçlardır ikizler burcu en sadık burçlardan birisidir cahil cühela bakalım sen ona ne yaptın da o da bağırıp çağırıp gitti iyi yapmış ama sen haketmişin daha ne olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılnoluyo ya ne sacmaliyosun sen? sana kotusun diyen mi oldu? hatta sana bir laf eden mi oldu? sen bana cahil cuhela diyemezsin. sen kimsin ki !
+1 yılseni üzmek istemem ama ikizler asla yani dönmez. Bu fal şeyine de inanma ya bizimde biri vardı her dediği çıkardı bana baktı bekledim dediği olur diye olmadııı
38 Yorumla
Soran+1 yılsadece bir soyledigi sey mi olmadi yoksa hicbiri mi olmadi soyledigi
İkizler+1 yılhiçbiri
Soran+1 yılama bu benim bahsettigim bakan gercekten biliyo. arkadasim baktirmis bak 2 yil once kadin demis ki sevgikin 2 ay ya da 2 yil sonra seni terk edecek demis ve 2 yil gecti ayrildilar kizin yasadigi bir olay var ben buna sahidim kadin falina bakip bu olayi soyleyebildi kiza cok yakin davranan bir erkek var onun isminden iki harfi bildi bunlar gerceklesmis seyler
İkizler+1 yılya ilk bende inanıyordum ama allahtan başka kimse bilemez ne olacağını bunlar inanmak istediğin için olan şeyler hani tesadüf olabilir ama sen nasıl görmek istiyorsan o. şu an sen geri dönmesini istediğin için biz dönmez desek de sen döner diyeceksin
Soran+1 yılsende haklisin aslinda
İkizler+1 yılinşallah döner yani imkansız diye birşey yok ama ümitlenme yani onu bekleyerek geçmesin zamanın zamanla soğpursun ondan zaten ama gelmek isterse dönmek isterse sonra hayatına sokmak için sen düşünürsün.
Soran+1 yılhayirlisini istemek ve sabretmek.. sanirim tum isin sihri burada
İkizler+1 yılaynen öyle canım
+1 yıldönecek eşek gibi dönecek :) tanıdığım ikizler erkeklerine göre konuşuyorum hiç bir ikizler davetsiz gelmez:)
45 Yorumla
Soran+1 yıldavetsiz gelmez derken ona ben mi don demeliyim yani :)
Kova+1 yılhayır öyle ego yapıyorlar kendini göster geri çek :) hatırlat sadece mesela 2 gün arama sorma 3. gün sadece napıyosun nasılsın de mesafeli konuş baydırma ama önemsediğini belli et 4. 5. gün herşey yeniden başlıcak :)
Soran+1 yılkonusmaya calisinca kotu sozler kkullanip konusmak istemiyo. s
İkizler+1 yılbalpeteği nickini değiştir ve laf dedi balkabağı yap bence
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
36Cevap
+1 yılIkizler burcu benimde erkek arkadaşım. Hata yapsalar dahi asla özür dilemez hatta her durumda kendilerini haklı çıkartırlar. Ikizler erkeği çabuk sıkılır, eğlenceyi sever, etrafında hep kızlar vardır, zekidir, eglencelidir. Yani ikizler erkeğini elinde tuttun tuttun yoksa kaçar gider birdahada dönmez. Şükür ki ben 10aydir kaçırmadım dizimim dibinde kedi gibi bunu yapmak çok zor oldu tabi. Ama giderse dönmez çok zor
52 Yorumla
Boğa+1 yıletrafında hep kızlar mı vardır? başka bir burç olmasın o? benim niye etrafım boş? hayır o değil de erkek bile yok be normal muhabbet edebileceğim:S
Koç+1 yılEvet çevresi geniş olur genelde.
İkizler burcundayım ve asla dönmez. Muhtemelen ona karşı hareketlerin tavırların ile onu kendinden uzaklaştırmışsındır ve ikizler burcunun erkeği uzaklaşmış ise dönmez. İsterse Leyla ile Mecnun aşkı olsun bir kere onu kendinden uzaklaştıracak bir hareket , onu kendinden soğutacak bir hareket yapmışsan , dönmez. Durum böyle üzgünüm
41 Yorumla
Soran+1 yılinatçı keçi ya of :/
+1 yılikizler erkeği çok iyidir. en azından benim tanıdıklarım. çok severler. ama bittimi biter. belki arada mesaj atar ama umut besleme derim canım. üzgünüm dönmez
23 Yorumla
Soran+1 yılevet canım bu da tam olarak senin soyledigin gibi biri. bende bu yuzden vazgecemiyorum ya zaten. s
Kova+1 yılvazgecme. ama vazgeçmiş gibi görün. bir süre sonra sana geri dönerse sana kalmış bir şey ama geri gidecek unutma canım
Soran+1 yıltesekkur ederim tatlım. nasil olur bilmiyorum ama bende akisina biraktim
Ikizler burcu dengesizdir. Bir öyle bir böyledirler. Belki döner ama senden soguduysa bir daha sana dönmez
31 Yorumla
Soran+1 yılsoguyup sogumadigini da bilmiyorum ki
burçlara göre yorumlar pek tutmuyor. ikizler çok değişkendir diyolar. bir anı bir anını tutmaz yani sağı solu belli olmaz. dönebilir de dönmeyebilirde. ben de ikizlerm ve bu huyum tutuyor yani sen beklemede kal derim :))
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)) bekletmeyin ya bekleyenlerinizi yazik ya meyve vericem yakinda agac olmayi gectim :))
bu hafta içinde bende terk edilcem galiba hemde beni çok seven herşeye rağmen kabul eden bir ikizler tarafından
35 Yorumla
Soran+1 yılne yapicaz biz tatlim ya ayni durumdayiz. s
Soran+1 yılya inanamiyorum bana da tahammul edemedigini soylemisti cok benziyolar bunlar ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedir su ikizler erkeklerindn cektigimiz. Allaha havale tanidigim cogu arkadas ikiz Hepsi ne dönek ne karaktersiz insanlar
66 Yorumla
Soran+1 yılbiraz kisiliklerinden bagseder misin kotu yanlari nedir mesela
Cevap sahibi+1 yılHerkesi parmagina dolar kedine baglar ama hic sozunde durmazlar bencildirler bugun yaninda olurlar ama yarin seni tanimaz gibi davranirlar keyfine gore insanlari yanlarinda tutarlar ama keyfi yoksa alayci bir sekilde sözler kulanilir kalbini kirarlar... Hepsimi ayni olur evet :)
Soran+1 yılaksine benim bahsettigim ikizler cok mert sozunun eri sadık biri yaa :)
Cevap sahibi+1 yılBekle belki sonunda gercek yuzunu gosterir :) bende hep oyle derdim. Tabi seninkinin yukseleni falan farkliysa bilemem
Soran+1 yılvalla isteemde goremiycem sanirim. biz ayriyiz
+1 yılikizler burcuyum esip gürlediyse muhtemelen ona dokunacak bir şey vardır ortada elinde tutmak istiyorsan ilgi göster sinirleri yatışıp geri dönecektir.
124 Yorumla
Soran+1 yılfakat son gorusmemizde bana cok kotu sozler kullandi. ve bir daha gorusmemek istedigni soyledi
İkizler+1 yılbaya tepesi atmış demek ki gün ola hayır ola :( ama dediğim gibi çok ağır bir şey yapmadıysan ilgini eksik etme bu arada ilişki durumunuz nedir ne kadar zamandır birliktesiniz
Soran+1 yıl2 yili gecti birlikteligimiz tabi arada ayriliklar yibe oldu ama bu en uzunu oldu su an 1,5 aydir ayriyiz ve ben ne hissettigini bile bilmiyorum konusmak istesem sadece kotu sozler isitiyorum yaklasamiyorum da belki o tamamen bitirdi ama ben hala ayrilip ayrilmadigimizi bile bilmiyorum :/ :/
İkizler+1 yılbelki biraz özel olacak ama sen ne yaptın bu adama da sana bu kadar hırslanmış böyle
Soran+1 yılya aslinda cok karisik meseleler bunlar biliyo musun? kisacasi1.5 yil once yapmamam gereken seyleri yaptim ve bunun sonunda da guvenini yitirdim bu hep sorun oldu ama ben nerdeyse 7 8 aydir bayadir ugrastim duzeltmek icin hani eski benden eser kalmadi cidden. ama sunu soyleyim resmen pesinden kosturdu yani ben kolesiydim onun. son ayriligin sebebiyse yine guvensizligini ileri surerek bir neden ortaya koymasiydi
İkizler+1 yılklasik ikizler erkeği senden intikamını almış sonrada seni bırakmış muhtemelen senin ona yaptıklarını sana karşı kullanıp seni bırakmıştır tahminimce ilk zamanlar bu adam senin peşinde çok koştu sende eziyet oldun adama bu da onun zoruna gitti sana belli etmedi sonra ipleri senin elinden alıp kontrolü kendine geçirincede seni bırakıp gitti tahminim bu yönde
Soran+1 yılolabilir. cunku ben ayrilmadan once bir kac gun once yine bana soguk davranmasindan dolayi artik patladim hani durumu soykedim boyle yapmasinin cok canimi acittigini zaten yeterince derdimin oldugunu filan soyledim bunu soylwyen ben miyim ardindan oyle bir konustu oyle bir konustu ki ben ozur diledim ondan. hep boyleydi zaten ben kendimi anlatmak istesem ufacik bir itiraz etmeye calissam gecmisimle yargilanirdim en agir tokatla zaten biliyorum ben ne yaptigimi ettigimi bana her zaman bunlari hatirlatirdi. hep nefret kusuyomus gibi sen bunlari bunlari yaptin derdi
İkizler+1 yılo sana geri dönmez ve seni Allah kurtarmış yat kalk dua et kardeşim ve kendi yolunu çiz
Soran+1 yılher seyde bir hayir vardir diye bosa dememis guzel rabbim ama yaniyo iste canim. ben onu oyle bir bosluga koydum ki anlatamam saba sadece oz olan olanin doldurabilecegi bir bosluga koydum. hani bana karsi bir kotulugu olmadi sadece boyle kotu davranirdi o da son zamanlarda cogaldi hakaretleri filan. benim icin yaptigi fedakarliklar geliyo hep gozumun onune ve hep kendimi suclu hissediyorum
İkizler+1 yılonunda istediği bu zaten kendini kötü ve suçlu hissetmen
Soran+1 yılne yapacagimi bilemiyorum inan ki. hani ben affettirmek icin kendimi parcaladik a o sadece guvenemedigini soyluyo bir gun cok iyi oluyo bir gunse yine nefret jkusuyomus kimligine burunuyo. konusmaya calissam hakaretler ediyo konusmasam da tercihimi yaptum hayatimi yasiyorm onu unuttum filan saniyo. bu yasamak mi ki ne haldeym allah sahit buba
İkizler+1 yıltahmin edebiliyorum sana bu konuyla ilgli özel sorularım olucak ama buradan soramam derdine derman olmanın yolları var bende yaşadım aynı şeyleri
Soran+1 yılburdan olsun ya kimligimi aciklama istemiyorum. eger yardimci olursan bana cok buyuk bir yardim etmis olursun
İkizler+1 yılşöyle söyliliyeyim eğer kafasına koyduysa yapar dönmek istemiyorsa döndüremezsin ne yapsan boş
Soran+1 yılhani yapabilecegim sey kendi haline birakmak mi yoksa konusup donmesini saglamak mi
İkizler+1 yılkendi haline bırak derim sana üstüne gittikçe senden kaçacaktır
Soran+1 yılanlıyorum. akışına bırakmalıyım dönmek isterse kendi dönsün yani. gerçi döneceği kalmadı galiba 2 ay olacak ayrılalı
İkizler+1 yılaynen öyle yapman gerek
Soran+1 yılcok tesekkur ederim kardesim allah ne sıkıntın varsa alsin
İkizler+1 yılAllah razı olsun :)
Soran+1 yılamin allah herkesten razi olsun :)
İkizler+1 yılçok incesin :) bu arada seni kaçıran adam salakmış söylemeden yapamıcam :)
Soran+1 yılcok tesekkkur ederim :) ah o salak da gorse keske salak :)
İkizler+1 yılherşeyin hayırlısı de hayatına kaldığı yerden devam et
+1 yılIsterse keçi burcu olsun her giden elbet bir gün döner.
716 Yorumla
Aslan+1 yılBizde çok kötü ayrıldık ama dönen dönüyor işte. Sen umursama o gelir her türlü
Soran+1 yıleic secmeseydim eic secerdim :)
Soran+1 yılne kadar zaman sonra dondu canm?
Aslan+1 yıl2 ay sonra tıpış tıpış geldi :)
Soran+1 yılbizim ayriligimiz da 2 aya yakin oldu
Aslan+1 yılBen yazmıştım bir keresinde doğum gününü kutlamak için sonra neyse işim var sonra görüşürüz dedim bir daha yazmadım. 4 gün sonra kendisi yazdı ne oldu neden yazmadın diye. Ne kadar süre çıktınız.
Soran+1 yıl2.5 yil birlikteydik bu 2.5 yil icinde cok ayriliklar yasandi ama en uzunu buydu. ayrildiktan 20 gun filan sonra aradim onu bana donme vazgectim senden yapti baya tersledi. arayacagini soyledi ama aramadi. sonra yine bir sey oldu konustuk yine saydi agzina geleni en son msjda onu sevdigimi soyluyodum mutluluklar diledigimi filan soyledim hayatimda cok onemli bir yerde oldugunu filan soyledim. onun cevabi yoktu. daha sonra hakaretlerle dolu bir mesaj yazdi allaha havale ettigini sevgisi. i de her seyini de haram ettigini soyledi daha bicok sey soyledi ben bu msja cevap vermedim. ondan beridir de gorusmuyoruz
Aslan+1 yılBizim de aynı oldu ağzına geleni saydı sövdü ama sonra yine tıpış tıpış geldi canım yaa :) boşver döneceği varsa döner
Soran+1 yılhmm tıpış tıpış dondu demek :) hala birlikte misiniz hareketleri nasil sana karsi senin hareketlerin nasil? :)
Aslan+1 yılHayır ayrıldık ama baya iyiydik. Sonradan bir sorun çıktı ayrıldık. Ama yine dönmek için yer arıyor :)
Soran+1 yılseni uzuyorsa hic yuzune bile bakma canım :)
Aslan+1 yılMesajlarına cevap vermiyorum o kadar umurumda değil
Soran+1 yılsimdi dusunuyorum da o beni arasa surekli ben cevap vermesem ne guzel olur ya bir donse bir pisman olsa bir kiymetimi anlasa da surundursem biraz
Aslan+1 yılDua et. Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla falanca kişiyi bana döndür, bana nasip eyle de.
Soran+1 yıldualarla guclu kalabiliyorum zaten. cok tesekkur ederim canım
Aslan+1 yılAllah yardımcın olsun canım benim
dengesizdir canım o gelir ama sonra tekrar gider haberin olsun :D
211 Yorumla
Soran+1 yılzaten bu dengesizlikleri beni gebertti resmen. ya oyle siradan bir insan degil ki sallayim gitsin. seviyorum ya uyuzu :/
Soran+1 yılsapsaldan bir farkim kaldigini sanmiyorum :)
ikizleri de sevmezsek kimi sevicez ya onun kadar iyi bir insan var mi ki :/
Soran+1 yıl:) birlikte olunur diyebilecegin bir burc var mi her ozelligiyle iyi olan yani. o burcta biri karsima cikarsa belki sans tanirim yani beni tanimasina filan
Soran+1 yılkoca adayi »:D benim burcum aslan
Soran+1 yılayy istemiyo bir de cok begenmis :D :D en uygunu boga mi yani
Soran+1 yıl:D tamam kanks sagol :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler kadar dengesiz bir burc yoktur:) ben teraziyim beni bile geçiyor o derece bir oyledir bir boyleedir illa doner:) ama tabi sirf burç ozelligiyle olcak degl:)
43 Yorumla
Soran+1 yılilla döner yani ne olursa olsun? :) evet cok dengesizler ya hic deme :)
Cevap sahibi+1 yılbenim 3 sene once asik oldugum cocuk ikizlerdi bir diyodu sviyorum bir diyodu istemiyorum sonrs konuşmayı kestik mesaj atiyo simdi seninle konsmaya ihtiycim var yerin farklii:D boyle donekler icin rahat olsn:)))
Soran+1 yılinsallah bu da donektir :/
+1 yılÖnceki iki sevgilim de ikizlerdi. Ikisi de döndü. Genelleme yapmamak lazım ama biraz dengesiz bir burç.
31 Yorumla
Soran+1 yılevet canim genelleme yapabiliriz cunku hepsi dengesiz
Dönerse senindir, dönmezse döner bıçağıyla doğra :-D
40 Yorumla
+1 yıldöner değil bence iskender :D (veee sessizce konuyu terk eder)
21 Yorumla
Soran+1 yılkeske ölsen :/
(en iyisini yapar)
İkizler Burcu erkekler dengesiz olur. Dönüp tekrar bile terk edebilir yani seni. bence boşver artık onu
31 Yorumla
Yengeç+1 yılAynen bende yaşadım onu bu ikinci ayriligimizdi son şansımızdı ikimizinde ve bitti birdaha dönüşü yok benim için tabi onun içinde ama aradaki aşk büyük ya belki döner ama ben affedemem artık üzgünüm:(
ikizlerse döner kendimden biliyorum ikizlerim kükremeside burçtan kaynaklı sinirden kimseyi umursamyız sonra pişman oluruz kararsız kalırız her konuda kısacası tekrar sana döner
210 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ya hayirlisi. peki ne kadar zaman gectikten sonra pisman olnaya basladin ve ne kadar zaman gectikten sonra döndün
İkizler+1 yılben aileme kızarsam laf söylersem 10 dakka bilemedin yarım ya da bir saat sürer ama aklımdan arkadaşımı silersem geri dönmem sana başıma gelen bir olayı anlatayım yan komşunun cenazesine gittim torunu bana aşık olmuş benim haberim yok her gün mesaj atıyor babamın hastalığını sormak için bende cevap veriyordum kız cümle arasında habire sana değer veriyorum filan diyodu ben anlamadım sonra sana verdiğim değer çok farklı diyince anladım sonra konuşmayı kesitim aradığında açmadım en sonunda engelledim kardeşime geldiğinde evden kaçtım yani eğer soğduysak o kişiden geri gelmeyiz
Soran+1 yılpekala bende soyle ozetliyim. ayrilik sebebimiz cok farkli bizim aalinda ayrilmadik yani ben oyle saniyodum saniyomusum. ben aravermek zorunda kaldim sadece belli bir sure konusmamak zorunda kaldim ki bu da onun bazi one surdugu seylwrden dolayi oldu. bu konusmanin uzerinden 2 hafta gecince aradigimda onu bana soylemedigi laf kalmadi vazgectim donme sen tercihini yaptin filan gibisinden konustu yani. daha sonra da yine bir vesileylwe konustuk ve bu sefer de yine saydi agzina geleni
Soran+1 yılfakat oyle bir insan degil ki :/
Soran+1 yılyapacagini hic ummuyorum inan ki ama ne yapmaya calistigini da hic mi hic anlayamiyorum ne yapacagm ben simdi
Soran+1 yılpekala derdimi dinledigin icin tesekkur ederim
Dönmez. Kesinlikle dönmez. Özellikle böyle davrandıysa ılımlı davranmış olsaydı dönebilir derdim.
18 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle diyorsun hemde :/
Soran+1 yılofff offf. peki kotu soz soyleyebildigin bir kiza olan en derin duygularin da bitmis midir? deli gibi asik oldugun bir kiz ama bu :S
Soran+1 yılyediremedigini hissediyorum cunku o agzini acip gozunu yumdugunda benim birsuru problemlerim vardi ve bunu o da biliyodu hala surmekte problemlerim bunu da biliyo. o agzini acip gozunu yumdugunda ben ona tek kelime kotu bir soz kullanmadim o defol git * git dedi ben onu sevdigimi soyledim. boyleydik iste
Soran+1 yılyoo estagfurullah kardesim rica ederim. ben tesekkuer ederim asil derdimi dinledigin icin
+1 yılYabanci ulkeden yaziyorum gramer kotu olabilir. Sormak istedim sevgilinle baristinizmi? Benimde sevgilim ikizler burcu 3 gun once ayrildik cok kotuyum donermi?
20 YorumlaSevmemişse dönmez kurtuldum diye sevinir hatta.
45 Yorumla
Soran+1 yılgercekten sevdi bundan eminim
Soran+1 yıltam tamina 1.5 ay oldu ayrilali
Soran+1 yılyok ya oyle birisi degil o hala beni sevdiginden eminim. cok gururlu ama daha once dayanamayip geldigi oldu acaba yine olur mu bilmiyorum iste
+1 yılDönebilir de dönmeyebilir de belli olmaz erkek sonuçta
00 YorumlaDönmez, ikizler hele :/ umutlanma çevremde biliyorum
00 Yorumla
+1 yılDönmez ama özlem duyabilir. Kararsız olabilir. Bu birazda sana bağlı. Senden nasıl bir karşılık alıcak. Ne kadar kızgınsın ona
02 Yorumla
+1 yıltabi ya ikizler olmasaydı terk etmezdi tuh ne dıyorsunuz ya burcla işmi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılterk etmesiyle burcunu. bagdastirmadim sadece terk edenin. ikizler burcu oldugunu soyledim buna gore de karakterini dusunerek cevaplar bekledim.
Kova+1 yılburclar karakter fılan belırlemez
Soran+1 yılevet belirlemez ama ikizler burcu dogan insanlarin genel ozellikleri ayni olur ve bu da ikizler burcunun ozellikleri olur
Kova+1 yılöyle dıyor san oyle olsun ne dıyım
+1 yılErkeğinden hayır yok bence git dişi olan ini bul bence :) ?
04 Yorumla
Soran+1 yıldişisini. napcam
Aslan+1 yılEn azından terk etmiyor düz mantık?
Soran+1 yılyok ben almayim :)
Aslan+1 yılPeki :D
+1 yılSeviyosa doner bnce ama sennde bir takim hareketlerde bulunman lazim yani
04 Yorumla
Soran+1 yılhareketlerde bulunmaya tesebbus ettim fakat harakerteri son noktayi koydu gibi bir sey oldu yani
Başak+1 yılAdam vurmus yumrugu masaya bitti bu is adam osmanli zamani takiliyo galiba bosol bosol bosol ahah kusura bakma :) nyse sikma canini
Soran+1 yılkeske sıkma demek kadar kolay olsa
+1 yılCanı isterse arar sorar ama büyük ihtimalle iş işten geçmiş olur... temsilidir !!
08 Yorumla
Soran+1 yılis isten gecmisyir dedigin taraf ikizler tarafi mi
İkizler+1 yılBiz tarafı evet..
Soran+1 yılis isten gectiyse neden arar ki? off anlayamiyorum gercekten cok degiskensiniz :/
İkizler+1 yılAnnem bile diyor bazen, nasıl birşeysin sen diye oğlu olduğum halde çözemiyor... o aramadigi zaman zarfında zaten iş işten geçmiş olur !
Soran+1 yılpeki ben napicam? birakiyim mi usteleyim mi
İkizler+1 yılOnu bilemem ki... ama üsteleme bence, belli ki abi yakmış gemileri..!
Soran+1 yılo gemiyke birlikte canimi da yakti. ona en cok en cok ihtiyacim oldugu kotu bir donemdeyim cok zorluklar yasiyorum butun bu soeunlari en iyi o biliyo. buna ragmen mi donmez ya
İkizler+1 yılNe bileyim abla muneccim miyim :)) kendisine sor..
+1 yılBen kendim ikizler olarak söyleyeyim eğer ki ilgi göstermediysen ve onu sıkacak tripler attıysan ben dönmedimm çünkü beni çok boğdu hatta her taraftan engelledim😂
00 YorumlaBen akrep burcu kadiniyim ikizler erkegiyle cok guzel bir gun gecirdik o kadar guzeldiki heycandan titriyordu ve bir gun sonra onu terk ettim sizce döner mi :)
01 Yorumla
İkizler+1 yılBir gün geçirdiysen.. keyfine meze olmussun terk etmis olmana patlamış mısır gibi havaya uçarak sevinmistir.. sen terk etmesen o kırmadan ayrılmak icin neden arardı..:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkizler erkegini alttan almadiysan unut onu sen dönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılaldim hemde coook
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ikizlerim. Hiçbirine donmedim hatta aramadim hatta arayana kapattım.
09 Yorumla
Soran+1 yılya su inadinizi kırın ya bekleyene de yazik ama. s
Cevap sahibi+1 yılBanane
Soran+1 yılcok bencilce..
Cevap sahibi+1 yılInanma bu safsatalara ;)
Soran+1 yılkimlerden bahsediyosun? :)
Cevap sahibi+1 yılYani bu ikizler çift karakter marakter bunkar yalan dolan. Fakat ben yine az önce yazdığım gibiyim. 3 senelik eşimi bir günde sildim mesela.
Soran+1 yılsen evliydin yani ve esinden ayrildin. ama cok degisik bir yapilari var cok degiskenler cidden
Cevap sahibi+1 yılBoşver yenge yenisini bul sen. Ama ikizler kadar kimse samimi sevemez diyebilirim.
Soran+1 yılevet kimse o kadar samimi sevmedi zaten bende bu yuzden onunla olmak istiyorum ya zaten :/ :/
Donmez ikizler burcu erkegi umursamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılumursamaz tavirlari var ya zaten oyff
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir süre sonra travesti olarak karsına cıkma ihtimali bile var... ikizlermi ölsün mk.
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpişman olup bir gün dönerse geri yıllar geçti... Kısmet bilemedim
00 Yorumlaikizler kadını olarak dönmez diyorumm
14 Yorumla
Soran+1 yılya gercekten sevsen bile mi aramazsn hic onu
Soran+1 yılengelleyen seylere dayanarak mi donmezsin yani
BENDE İKİZLERİM EĞER ÇOOK BÜYÜK BİR HATA YAPMIŞSAN UNUT ONU DÖNMEZ TABİ NEDEN AYRILDIĞINIZA BAĞLI
00 Yorumla
+1 yılKova burcuyum ve ikizler bir erkek arkadasim var. boyle olanlar varsa iliskileri nasil her yonden?😄
00 YorumlaDönmez boşuna bekleme. Ben donmedim şahsen
127 Yorumla
Soran+1 yılniye donmedin ya. s
Soran+1 yılbizim problemimizde gecmiste. donmez yani
Soran+1 yılgecmiste yasanilanlardan dogan sorunlar. unutulmayan seyler ve bana guvensizligi
Soran+1 yılnasil yani? gecmisteki olaylar mi?
Soran+1 yılsanirim evet
Soran+1 yılbiraz daha acar misin soruyu? ne gibi seyler yani tam olarak anlayamadim
Soran+1 yılöpüsme ve öpüsme esnasnda sürtnme yasandi sadece.
Soran+1 yılhayir. yani onun soyledigi ve yakinlarindan da duydugum kadariyla biliyorum bunu. ilk kez bana sarulmis ilk kez benim elimi tutmus ve kendi kendine hep sadece sevdigim kizin elibi tutucam demis oyle soylemisti bir kere
İkizler+1 yılBen de ayni sebepten dolayi kiz arkadaşimj istememiştim. Başlarda atlatabilirim sanmiştim ama gün geçtikce canim daha cok yandi. En sonunda ayrildik işte. Geçmiş onemlidir. Senin icin olmasa bile onun için onemliymiş. Ki cocuk daha tertemizmiş. Hic bekleme şimdiye unutmuştur hatta şukrediyodur ayrildim diye
Soran+1 yılpeki sana bir sey sorucam. ayrildigin kiz arkadadini ne kadar seviyodun bilmiyorum ama varsayalim ki deliler gibi seviyodun bu kiz ne yaptiysa yaptui ustunden zaman gecti kiz anladi cogu seyi ve telafi etmek icin ugrasmaya basladi artik. ayni zamanda da ailevi problemler yasamaya basladi. ve en cok en cok senin destegine ihtiyaci var. sen onu bu durumdayken ustelik kizin sendn baska guvenebilecegi kimsesi yokken sen onu o halde birakmaya allaha sukur kurtuldum demeye dilin varir mi? hic mi demezsin ya bu kizin sorunlari var zaten bana ihtiyaci var ben napiyorum boyle demez misin hic? hic mi merak etmezsin nasil oldugunu? bu kadar kolay nasil silebilirsin?
İkizler+1 yılBen zaten bir anda silmedim. Hatta ayrilik dönemi zorlanmasin diye yardimci olmaya çaliştim. Normalde konuşmama gerekirdi ama ben surekli onu teselli ettim. Ama yine hep beni sucluyodu beni kotuluyodu. Daha sonra konusmayi tamamen kestim. bir gun mesaj atti cok kotu durumdayim basim dertte diye. Aradim saatlerce konustuk. Hatta gunlerce konustuk ama sadece amacim ona yardim etmekti. Ben ona iyi davrandikca, yardim etmeye çaliştikca bana laf sokmaya başladi kotu şeyler soylemeye başladi. Ben de dayanamadim tum irtibatimi kestim. Yaklaşik 2 aydir hic konusmadim. Pişmanmiyim hayir. Ben ona yardimci olmak istedim, sıkıntılarını çözmek istedim ama karşiliginda iyilik gormedim. Hic de acımıyorum. Benden nefret edebilirsiniz. Ama ne çektigimi ben biliyorum
Soran+1 yılha bak iste senin yaptigini o yapmadi bana ayrildiktan sonra mi diyim gorusmeyelim bir sure dedikten sonra mi diyim iste o zaman sanki dusman kesildi bana aramadi sormadi bu yetmezmis gibi ben aradigimda aglamakli konusurken bile hala hala laf saydi ben kotu oldugumu soyledim sonra konusuruz dedi aramadi bir daha ve bir vesileyle de tekrar gorusunce de yine saydi kufur bile etti sevgim de hakkim da haram olsun dedi cok sey soyledi yani. ama biliyo benim durumumu. bunu neden yapiyo iste bunu anlayamiyorum. resmen yuzustu birakip gitti bu ne anlama geliyo anlamak istiyorum bunu. daha once zor anlarimda sadece o vardi yanimda yin devam ediyo kotu anlarim ama neden merak etmiyo beni neden
Soran+1 yıltabi. benim icin bir onerin var mi?
Soran+1 yılyani bu durumda yapacagim en dogru sey ne sana gore? ne yapmaliyim?
Soran+1 yılpekala. beni dinledigin ve yardim ettigin icin tesekkur ederim allah ne sıkıntn varsa alsn insallah
Soran+1 yılallah razi olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar biz dengesiz olsak ta ben ikizler erkeği olarak geri dönmezdim
13 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden?
Cevap sahibi+1 yıldikine gideriz biz böyle konularda
ikizler erkeği ve dönmek... çoktan yenisine geçmişlerdir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılikizler burcuysa dönmez akrep olsa dönme ihtimali vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDöner. Yapışık şeyler. Nefretliksiniz.
18 Yorumla
Soran+1 yılneden :/ hayatimda tanidigim en iyi insan oydu. cok istiyorum aslinda donmesini ama bilmiyorum ya doner mi ki
İkizler+1 yılben burada oturdum müzik dinliyom benim ne suçum var
Cevap sahibi+1 yılIyilikleri onlara kalsın. Ben sevmiyorum benciller. İnşallah döner ne deyim :)
Haklısın @salamalakum pardon
Soran+1 yılsucun muzik dinlemek o zaman. ne muzik dinliyosun burada yardimci olsana bana :/
Soran+1 yılneden boyle dusunuyosun lutfen patlassana :)
Soran+1 yılsenin sucun yok sen temizsin :)
Cevap sahibi+1 yılNiye eksiliyonuz l*n sevmek zorunda mıyım :D
İkizler dönek bir burçtur. Döner.
20 Yorumla
+1 yılGaranti döner diyorum ben;)
10 YorumlaBarıştınız mı çok merak ettim bende ayrıldım çünki
00 YorumlaDengesiz oluyorlar döner
06 Yorumla
Soran+1 yıleger donecegini. dusunuyosan tahminince ne kadar surede doner
Soran+1 yılha o zaman kesin donmuycek. 1,5 ay oldu ayrilali
Soran+1 yılsallanmiyo ki iste
+1 yılikizler burcuyum.
dönmem.02 Yorumla
Soran+1 yılcok inatcisiniz ama ya. s
İkizler+1 yılmaalesef.
Döneceğini sanmam
11 Yorumla
Soran+1 yılgururuna tukuruyum onun :/
+1 yılSen dönmezsen bekleme
06 Yorumla
Soran+1 yıliyi de terk eden o. ayrica ben konusmaya calistim donme bana dedi
İkizler+1 yılBitmiştir
Soran+1 yılhisleri de bitmistir
İkizler+1 yılİkizlerse ki ben de ikizlerim gittiyse bekleme kardeşim hele ki onun canını yaktıysan hiç bekleme şimdi o kim bilir kafayı dağıtmak için neler yapıyo acı çekse de belli etmez kolay kolay
Soran+1 yılzaten bu gururlari var ya hep bu yuzden umursamiyolar
İkizler+1 yılÖyle gurur sevgiden ağır basabiliyo çoğu zaman hatta
canı seks isterse ancak döner
10 Yorumla
+1 yılNedir şu burç takıntınız?
05 Yorumla
Soran+1 yılburc takintm su ki bir insani anlatmak yerinre onun burcunu soyleyince genel olarak nasil bir insandan bahsettigim anlasiliyor.
Kova+1 yılHmm, demek öyle. Ben kova burcuyum, buna göre nasıl biri olduğumu söyleyebilir misin peki?
Soran+1 yılhayir. cunku burclarin ozellikleriyle yakindan ilgilenmiyorum sadece yakin cevremdekilerin burclarinin ozelliklerini biliyorum ve bir de kendi burcumun ozelliklerini biliyorum
Kova+1 yılBana göre alâkasız
Soran+1 yılolabilir herkesin gorusu ayni olmak zorunda degil zaten saygi duyuyorum
Bende ikizlerim bittiyse bitmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılgercekten sevmisse bile mi bitmistir?
Yok dönmez tecrübeyle sabit
05 Yorumla
Soran+1 yılikizler burcu musun
Soran+1 yılkesinlikle donmemen icin bana sebepler soyleyebilir misin? neden donmez bir ikizler?
Soran+1 yılhmm. zaman en dogrusunu gosterecek galiba
+1 yılAradığını bulamazsa döner.
04 Yorumla
Soran+1 yıldönerse aramadigini bulamadigindandir yani
İkizler+1 yılya da unutamadığındandır. İkizler saçmadır ne olacağını kendi bile bilmez.
Soran+1 yıl:) ah bir ben bilsem yeterde :)
İkizler+1 yılSen bilsem güzelliği kalmazki
Bende ikizlerim dönmedim hiç bekleme boşuna
00 Yorumla
+1 yılikizler donmez askindan geberse bile maleaef
00 Yorumlahayatta basarılar donmez..
00 Yorumladönmez
15 Yorumla
Soran+1 yılya bende donecegini sanmiyorum fakat donecegini goren bir kisi var ve bu kisinin soyledikleri cikiyo cikti yani ispatlandi
Soran+1 yılya ne alakasi var. bakan kisiye daha onceden baktiran tanidigim var ve bu tanidigim bakan kisinin soylediklerini yasadi
Soran+1 yılsana da iyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılikizler burcuyum sildim mi silerim
00 YorumlaBen donmemistim..
04 Yorumla
Soran+1 yılterk eden de mi sendin
Soran+1 yılpeki nedeni neydi neyle ilgiliydi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ikizlerin sevmiyorsa ardına bile bakmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > İkizler burcu erkegi tarafından terk edildim. peki ya sizce döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler