AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Başımıza iş almayalım şimdi dediğimiz çıkar 😅😂
Ulan tüh be benım yoktur dıye baktım varmıss😅
yengeç, terazi, yay olmaz
Yay erkeğinden olmaz 🙅🏼♀️
Neden peki?
@ggoodvolunteer ciddi ilişki insanı değiller bence
Sana öylesi denk gelmiş sende bütün yay burçlarını aynı biliyorsun bence
Kovan diyen var mı acaba çok merak ettim 😀
İkizler, oğlak
Kova erkeğinden olmaz
Astroloji ye inanmıyorum
Hiçbirinden olmaz
Kova
Neden noldu ki ne yaptı sana hain burçtaş.. 😖
Kovalar bana hiç bir şey yapamaz sadece aynı ortamda bile bulunmak istemem sevmem 💁♀️
Anladım bayağı ağır şeyler var bu cümlelerin altında.. Sordum sadece kimin kime neyi ne zaman yapacağını kimse bilemez bunu da unutma bence ama yıne de sen bilirsin.. 😊 ve büyükte konuşmasan mı acaba.. ☺
Konuşurum söz konusu kova ise konuşurum 😃
Neden peki yanı bu kadar net konuştuğuna göre.. 😅
Çünkü kova burcu biri bana burcunu söylemese bile anlar çaktırmadan uzaklaşırım kovalarla anlaşamıyorum aslan burcuyum 😇
Evet aslan Burcu'nu bende bilirim kova pek takmaz zaten o burcu hatt görmezden gelir aslan da eğer takmışsa sorun oluşturma meyilli davranır aksi halde toksik bi ortam oluştururlar eğer zorunlu aynı ortamdalarsa da.. 😅 kova da zaten aynı öyle yapar işte iykk eder resmen aslandan 😅😅
Bak bak konuşmalara bak sonra kovaları niye sevmiyorsun işte bundan 😃
Ben olanı söylüyorum.. maksat sohbet sorma sebebim bu.. Sonra banada neden böyle davranıyorsun dediklerinde.. az bile yani..🙂 seninde belli oldu neden böyle.. 🙂
Bu arada dürüstçe söylüyorum şikayet ettim seni 🙂sende edebilirsin.. 🙏🙂kolay gelsin..
Şikayet edilicek bir durum yoktu ama edebilirsin 💁♀️😃🤷🏻♀️
😄sohbet bile aslann burcu kokuyor ıyhh 😅 kolay gelsinn.. 🙂🙏
Burcumu bilmeden önce gayet ılımlıydınız daha sonra çirkinleştiniz bakın ben en baştan beri çirkinleşmeden sadece sevmediğimi uzak durduğumu belli ettim şimdi bir oturup öz eleştiri yapın 💁♀️😇
Sızde barız belli ettınız hanımefendı kendınızı ben evet herkese ılımlıyım konu da belli olunca 😊ayrıca çirkifleşeçek bir durum da göremiyorum ortada.. Herhangi bir argo söylem ve davranış bulunmuyor. Ben sadece mesafe koydum bıraz daha ve bunu anlamıs olmanız da çok güzel bır durum en azından.. Ne demek istediğimi de anlamışsınız.. Ki ben öz eleştiri yapacak yaşı geçtim kendimin ve yaptiğımında farkındayım siz bence bi öz eleştiri yapın konuyu da uzatmaya gerek yok tekrar iyi günler 🙏😊👍♂️
Sn aslan misin? İyide ben kovayim en iyi aslanla anlaşıyorum sen nasıl anlaşamıyon kovayka
Neden anlaşamıyorum çünkü kovaların %90 ı yorumlarını okuduğun beyefendinin tarzında ben bilirim, ben yaparım vs daha çok eklerim de bakın gidip şikayet etmiş ama ben onu etmedim anladınız mı biz kovaları neden sevmeyiz tabi ki istisnalar olabilir inşallah bir gün denk gelir de vaay be derim 💁♀️😇
Ederim bayan (bakın gittikçe çirkinleşiyorsunuz hanımedendı bile demiyorum) çünkü siz aslan kadınları asıl oylesiniz ve iticisiniz fotomuz dan tutunda herseyınıze kadar.. Ayrıca ben hıc bir zaman öyle bırı olmadım aksıne dünya sadece sızın etrafınızda dönsün hep ılgı odağı olun herkes sıze baksın falan bunlar sızın yapacağınız şeyler benim değil.. En basit kullandıgınız emoji bile sızın ne ve nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu ele veriyor bence uzatmayın.. Hani yapmadığım seylerı baskasına sızın gbı itaf etmiyorumm.. Ayrıca derdınız varsa ki olamaz istediğiniz yazın en fazla engel yersınız.. O yüzden daha cok eklerım falan gerek yok.. Bızde zaten aslan olan varlıkları sevmeyiz sız rahat olun.. Denk gelmeme gerek yok ben aklımı kaybetmedim şükür.. Siz denk gelin inş.. Daha fazla da çirkinleşmeyin gittiği yere kadar gider yazarım yormayın.. 😁♂️😅🙋♂️
Keçiden olmaz bence
Öküz den de olmaz
Bak öküzden olur çünkü her işte kullanılmaya uygun 😄
Yayları sevmem kaba
İkizler
İkizler , yay , boğa
Koçççç
Balık, boğa, yengeç
Bence kova
Çok acımasız oldu.
Kovalar çok bilmiş ama birde dediğim dedik
Tamam sabit fikirli olabiliriz, ona katılıyorum ama bilmediğini konuşmaz ya
Oha niye kova y senin burcun ne
Boğa ikizler yengeç
İkizlerden niye olmasın
Neden olsun
Sana köle olurum mesela ne dersen yaparım
Balık
Balık terazi ahahshhs
Kova erkeğinden olmaz
Neden? Senin burcun ne
Yay erkosu akrep erkosu
İkizler
Akrep
Terazi evet Allahin cezasi
Yay🏹
Yay mı? Knk sanırım sen benim gibi sevene denk gelmemişsin;)
@bahtıkaraaaa ben de yayım ya severim aldatmam ama sorumluluk alamıyorum baskı beni rahatsız ediyor bir kızla cikipta boşuna hayal kurdurtmaya gerek yok bu yüzden yay erkeği dedim
Aslan
Burca göre seçeceksiniz işiniz var
Burçla ne alakası var
İkizler Oğlak aslan
Burca inanan insandan olmaz😀
Adamlığın burcu mu varmış?
Oğlak
Niye ki
Oğlağım
Kendini gömdün galiba niye sizden olmaz
@hayalimsixxx Seven filmini izlemeni ve Morgan Freeman in yemekte ne dediğini duymalisin. Anlarsın.
Ne demiş mi
Kiii
Balık
ikizler balık oglak
Balıktan olmaz.
Yengeç balık lsöwllş
YENGEÇ
Kova aslan terazi
Akrep
Hepsinden
Benimkinden olmaz koç
KOVA KOVA KOVA