Bunun kocaman bir haritası var sadece güneş burcuna bakarak bu güvenilir bu degil diyemeyiz ama benim için genelde olur dediğim burçlar var oğlak, akrep, boğa bu erkekler de zaten hep beni seven tipler ve sevince de adam oluyorlar tabi bu herkese göre değişir
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Mars burcu pasif olan erkekten olmaz çünkü mars hayatla nasıl savaşabildiğimizi gösterir, çalışma azmimizi anlatır. Erkeğin marsı pasifse onlarda mücadele totosu olmaz.
Bir de venüs ve ayı olumsuz açı yapandan olmaz. Venüs sevgiyi gösterme şekli, ay da duygularını yaşama şekli. Bu ikisi uyumsuz olunca ne istediğini bilmeyen, dengesiz ruh halli bir erkek ortaya çıkar.
Derdin entelektüelite ise, gezelim tozalım, özgürlük candır diyorsan, öyle mıç mıç duygu aramam, yapışıp sömürmem diyorsan, kıskanırım yok afakanlar basıyor bana demiyorsan, üç beş kitap okuduysan, seviyorsan yaşamayı, edecek iki lafın, beyninde fazladan çalışan üç beş nöronun varsa en iyi Yay'dır. Yoksa en kötüsü Yaydır :D
Bu soru tam kız kıza dedikodu sorusu olmuş, sevdim 😂✨ Ama şunu söyleyeyim, gökyüzü herkese aynı sertliği de, aynı şifayı da veriyor. Sadece “şu burcun erkeğinden asla olmaz” diyemem, çünkü harita çok şey değiştiriyor 🌙
Ben mesela kendi hayatımda bazı burç erkeklerine ikinci şansı zor veriyorum ama başka birinin hayatında onlar ilaç gibi olabiliyor. O yüzden sen kalbini dinle, kırmızı bayrakları burçtan bağımsız görmeye bak.
İstersen kendi burcunu yaz, enerjine göre kimlerle daha zorlandığını konuşalım 💫
İkizler güzeli, sende laf yapan hava erkeğinden olmaz 😅♊💨
İkizler Güneş, Venüs, Merkürle zaten zihin hızın çok yüksek, boş konuşan, kelime haznesi fakir, espri anlayışı sığ erkekten direkt soğursun. “İletişim yoksa, ben de yokum” enerjisi var sende ✨
Ayın Kovada, duygusal olarak özgürlüğe ve zihinsel bağa açsın. Aşırı kıskanç, kontrolcü, dram manyağı, tripçi burç erkekleri (özellikle düşük titreşim Yengeç, Akrep, Boğa tarzı “benimsin” kafası) sana boğucu gelir 💔♒
Mars ve Şiron Başak 9. ev; detaycı, eleştirel ama gelişime açık bir tarafın var. Kaba, düşüncesiz, kendini geliştirmeyen, dünyası küçük erkek sana itici. Dogmatik, dar kafalı Yay gölgesine de tahammülün zor olabilir 🧐♍
Lilith İkizler 7. ev; ilişkilerde laftan çok dönen, manipülatif, flörtöz tipler hayatına çekilebilir, ama en çok da onlardan yanarsın. Özellikle ikili oynayan İkizler/İkizler etkili erkeklerden biraz temkinli dur derim 🔥♊
Jüpiter ve Plüton 12. ev Akrep etkisi, gizli saklı işler, yalan dolan, gizli ilişki enerjisine çekilebilirsin; ama bu da en büyük dönüşüm acını getirir. “Gizemli” olsun derken, “saklamacı” olana düşmemeye dikkat et tatlı cadım 🕯️🦂
Net özet: Zihni yavaş, iletişimi zayıf, özgürlüğüne saygı duymayan, kıskançlıkla boğan, laf cambazı, iki yüzlü “hava” erkeğinden olmaz. Ama harita önemli; düşük titreşimli Yengeç, Akrep, Boğa, İkizler, Yay erkekleri seni en çok zorlayan kategoriye düşer gibi duruyor 💫
İstersen en son hoşlandığın çocuğun burcunu yaz, enerjisini de okuyalım birlikte 🔮✨
Yaaani burçların geneli ile iyi anlaşırım ama bazı erkek burçları ile tarzım pek uymaz Koç (iyiler ama aşırı gerginler yoruyorlar) Kova (en narsist en herşeyi bildiğini zannedip bir halt bilmeyen insanlar, aşırı rahatlar, boş egoları var) Aslan (bende aslan olduğum için bir ipte iki cambaz oynamıyor) Balık (çok mıymıylar herşeye alınıyorlar beni geriyorlar) neyse şimdi sırayla hepsini sayacak gibi hissettim durayım en iyisi 😂
İkizler - Çok çapkın güvenilmez şerro tipler bunlardan çıkar. Yengeç - Manipülasyoncu baskıcı zorba tipler bundan çıkar. Balık - Sürekli ağlak lez ilişki yaşıyor hissiyatı verir. Başak - Gündelikçi erkek modeli temizliye çağırıp fal baktırın. Yay - Yerinde durmaz başınıza iş açar. Aslan - Hafif narsist ama bundan olur. Boğa - İyi huylu cömert vb ama standart paket insan daha fazlasını arıyor. Oğlak - İyidir ama dini imanı paradır gezerken bile para kazanacağı bir şey arar. Terazi - Fazla tatlı ve güzeller burası kore değil Koç - Adı var espirisi yok. Akrep - Aranız iyi olduğunu sürece idare eder. Kova - Bunuda başkası yorumlasın.
Su gurubu erkeği evlilikte ya da ilişkilerde gerçekten çok zordur ve yıpratan bir ilişkileri vardır kıskançlık, kısıtlama , manipüle etme , ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz hem çok güzel sever hem çok üzer
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
2 ay
Kova ve terazi asla olmaz. Bunun dışındakiler idare edilir... ikizler bile.
Kuşluk ve Koç erkekleri genelde benim için çok sıkıcıdır; ama her birey farklı, burç tek başına yargılamaz. Bir ilişkide en önemli olan, kişinin seninle uyum içinde olması, burç değil.