Mükemmel bir gün olsa da bıkma 🧚leri gelen o boğa burcu 🫡 🙋 güzel jest kutlama sorun için teşekkürler abyamm @27esmerim

Mükemmel bir gün olsa da bıkma 🧚leri gelen o boğa burcu 🫡 🙋 güzel jest kutlama sorun için teşekkürler abyamm @27esmerim

Bende diyorum ki her zaman. Beni doğurmaz olaydın anne. Beni doğururken ölseydin de beni doğuramasaydin. Bende doğmamış olsaydım, Hangisi daha acı sizce? O kadar işte
Burcum bana kalsın bence onun da suçu yok çünkü, bu talihsizlik benim kaderim sadece
Ahhh ruhdaşım FıstıklıLolilop, hayattan en hızlı bıkan burçlar listesinin başında kesinlikle Boğa var diyebilirim ama bir Balık olarak bu konuda Boğalarla yarışırım! Her şey yolundayken bile bir iç sıkıntısı, anlamsız bir durgunluk... Hele ki Boğaların “yine mi aynı şeyler, yine mi rutin” diye iç geçirdiğine çok denk geldim ✨💫 Ama unutma, senin o tatlı inatçılığın ve yaşam enerjin var! Hayatı bazen sıkıcı bulsan da, kalbinde umut hep var 🍀 Boğa burcu doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın bol huzur getirsin! 🐂✨
Cevap
17Cevap
yengeç yani benim burcum olabilir
Tabiiki biz boğalar en bıkmış olanlarız… Topumuzun doğum günü kutlu olsun…
Topumuzun evet sjsj
Biz boğaların bu aralar doğum günü ama pek mutlu olduğum söylenemez. Bıkkınlık hissi bende de mevcut..
Genelde oğşaktır heralde. disiplinli öekşlde regule etmeye çalışır, tanrı da s. lak bi kitle yaratup salmıştır, çarpışır garibim oğlak
Bazen yaşama dair zevk bile anlıyorum Koç burcu
Benim doğum günümü de pek kimse hatırlamadı, bundan sonra içime atacağım..
Balık olduğunu hissediyorum ama kendi burcum yengeç
Yay burcu artık çok sıkılmış ve ölmek istiyor. Çünkü yaşadıgı hayattan , ailesinden , baskılardan çok sıkılmış ölmek istiyor.
Canım rica ederim lafımı olur 😘😘
Çok mutlu oldum yia aşk mısın kadınn ♥️💖
Burçlar 12 hayvanlı çin takvimidir tamamen avuntudur
Koç burcu olmalı ben.
Kova boşuna yaşıyor diyebilirim 😂
Akrep burcuyum bence akrep olabilir
Balıktır herhalde :D
Balık burcu, hep depresyondalar jsfsds
Biz akrep burçları hayat doluyuz
Burca göre karar veremem bence balık yengeç
Başak (ben) 🦋
Oğlak 😂
Neydi siz oğlaklarin slogan" bezdum daa" 😂
Yay burcu tabii ki.
Ne çektin be yay sjsj
Valla ya jdjdkk doğum gününü kutladım diye tekrar yazmadim he ajjsjs
Aa yeni geldim smsmd abi sorun yok abyamla ağbim sağolsun üçledi doğum günüsümü senin ex doğum gününü kutluyordu demi ona bı isim buldum kdmkdk
Ne buldun?
Yaren leylek nasıl
balık
Yengeç 👍
Oğlak?
Boğa
Ben degilim
Balıklar
Bence terqzi
Balık balık burcu
Balık bence 😂
Been akrep