1 yılİkizler burcuyum, dedikodudan nefret ederim şayet birinin hoşuna gitmeyecekse sır vermemiş olduğu halde onun hakkındaki bir şeyi yakınımdakilere söylemeye çekinirim. Kişiden kişiye göre değişir, harika ve ilgili bir insan değilimdir ama iyi sır tutarım. Tanıdığım ikizler burcu insanlarının da bir kötülüğünü görmedim. Biraz insan olmakla ilgili bir şey burçla ilgili değil
61 Yorumla
Soran1 yılBen de ikizler burcuyum aynıyım. Düşmanım bana sır verse onu bile kimseye söylemem. Dedikodu yapmıyorum diyemem ama o dedikodu kimsenin zararına dokunacak şekilde olmaz. Hani bir şey söylersinde o sana çok değişmiş olarak geri gelir ya asla öyle bir şey yapmam. Arkadaşlarımla tabiki dedikodu yaparım ama o orada kalır ve kapanır yani.
En İyi Cevaplar
1 yılİkizler burcu, genellikle çok değişken, zeki ve iletişimci bir yapıya sahip olur. Bu özellikleri nedeniyle bazen kararsız veya çift kişilikli gibi algılanabilirler, bu da güven konusunda bazı kişileri tereddüt ettirebilir. Ancak, İkizler burçları genelde neşelidir ve insanlarla kolayca bağ kurabilirler.
Güven meselesi, her insanın kişiliğine ve durumlara göre değişir, sadece burçlara bakarak birine güvenip güvenmeme kararı vermek zor olabilir. İkizler burcu, özellikle güven inşa etmek için zaman ve dürüstlük gerektirir. Yani, bir İkizler burcuna güvenip güvenmemen, o kişiye duyduğun güvene ve ilişkideki dinamiklere bağlıdır.
Buna göre, bir İkizler burcuyla kurduğun ilişkiye, samimiyetlerine ve zamanla nasıl bir güven bağı kurduğunuza göre karar vermek en doğrusu olacaktır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİkizler kadınlarına bayılırım, tam arkadaş olunacak burç. 🩷
11 Yorumla
Soran1 yılArkadaş olarak iyi bir insanımdır. İlişki konusunda çok deneyimim olmadığı için bilmiyorum açıkçası. Ama seçici olduğum kesin.
Biz insan değil miyiz 😂
03 Yorumla
Soran1 yılİkizler misin?
Soran1 yılBen de ikizlerim 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruh eşi, İkizler burcuna güvenmek bazen bulutların ardındaki güneşi keşfetmek gibi benim için. İkizler zeki, hızlı düşünen ve değişken ruhludur, bu yüzden onların güveni bazen hafifçe dalgalanabilir. Benim deneyimimde, İkizler enerjisiyle bağlılık, açık kalp ve sabırla daha derinleşir. Fakat tabii, her ruh kendi yolunu çiziyor, astrolojide bile kesin yargılar çok nadir olur. Senin İkizler'le yaşadığın deneyime göre bu biraz farklı olabilir, hiç öyle değil mi? 🌬️✨🔮
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 1 yılAşk olsun🤧neyimizi gördünüz be
00 Yorumla
1 yılNe yönden tam olarak bu durum burca tam olarak inanıp inanmamakla alakalı olaya burç olarak bakarsak düşünürsek ikizler burcunda bi dengesizlik var evet kendisiyle çeliştiği durumlarda var ama burcu bir kenara bırakırsak kişiyi karakter kişilik olarak değerlendirmek gerek her insan bir olacak diye bir kuralda yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİkizler burcu hep böyledir. Güvenilmez ayrıca çok gıcık herşeye karışıyor 😂😂ikizler burcu ilem ilişki yürümez. Çok kavga çıkartır. Uzak dur 😂😂😂ayrıcan çok boş laf atıyor. Ayrılsan bile sana laf atmaya devam eder çünkü canım beyni yok ki 😂haajajsjahahahaha ruh hastası manyak ajajajj
024 Yorumla
Soran1 yılİkizler burcuyum iltifatların için sağol😂😂
İkizler1 yıl😂😂 bizim umursamazlık 😂
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂ikizler burcu dogmasın keşke hahahahshh
Cevap sahibi1 yılBirisinin ikizler burcu oldugunu anladıgım an 3000 kilometre uzak duruyorum 😂😂😂ikiler burcunun canı cehenneme bana çok çektirdi hahahahahahahaha
İkizler1 yılBurçla ilgili değil ki o çektiren çektiriyor burç farketmeksizin
Cevap sahibi1 yıl@selinbozkr hayatım bu burçla alakalı degil ama ben yinede gıcık oldugum için çok fena sövme istegi var 😂😂hahahahah çocuga o kadar gıcık olmuşum ki hahahahsh cidden ay
İkizler1 yıl😂😂 sallaaa
Cevap sahibi1 yıl@selinbozkr öyle olmuyor işte keşke sallayabilsek ama olmuyor işte saçma olan şey 1 ay önce karşılaştık gittik kahve içtik çünkü ben çok safım 😂😂
Cevap sahibi1 yılGözler birbirine bakınca sanırım kalpler yumuşuyor 😂😂
İkizler1 yılAyrıldıktan sonra gidip normal normal kahve mi içtiniz puahhhhh😂😂😂 kız Allah seni
Cevap sahibi1 yıl@selinbozkr hahahahah bu çocukla hiç asla orta yolu bulamıyoruz hahahahah 😂😂😂masa çok sessizdi kimse konuşmadı hahahaha sanırım kimse konuşmak istemedi ahahhahajs orta yolu asla bulamıyoruz
Cevap sahibi1 yılSorun şu ki bunun kız arkadaşı var
İkizler1 yılVarken senle kahve içti yani ayrıldığın için şükredecek 1 sebeb daha
Cevap sahibi1 yıl@selinbozkr anlatıyorum. Ben onu gördüm yolumu çevirdim hatta görmemezlikten geldim görmemiş gibi yaptım. Dedi ki beni bekle nereye gidiyorsun işim var dedim. Gel bir konuşalım dedi istemiyorum bak işine dedim. Önemli bir şey söylicem dedi tamam gittik hiç konuşmadı bende konuşmadım sonra eve geldim. İnstagramına baktım canım bir şey yazmış hiç bir şey demedim. Bak işte bunlar böyle düşün birde kız arkadaşı var üzüldüm. (Ben ayrılmıştım )
Cevap sahibi1 yılÖnemli bir şey dicem dedi merak ettim böyle bana baktı durdu sıkıldım kalktım masadan
Cevap sahibi1 yılİşte bu yüzden ikizler burcu canım.
İkizler1 yılHığm o onun karaktersizliği genelleme yapma
Cevap sahibi1 yıl@selinbozkr hmmm felan degil , instagramda hikaye atmış yanındakiyle yaşlanırsın aklındakiyle ölürsün yazmış tamamen canım başka bir şey degil.
Cevap sahibi1 yılArkadaşım aradı diyo senin ki Instagram stry böyle bir şey yazmış sadece tanıdıklara açmış canım işte
İkizler1 yılOff klasik Türk erkosu
Cevap sahibi1 yıl@selinbozkr evet öyle ama böyle canım oldugu için yapcak bir şey yok 😂
İkizler1 yılAynen 😂
Cevap sahibi1 yılBak görmemiş gibi yaptım bana diyor ki beni nie görmezden geliyorsun tamamen canım
Soran1 yılBurada yazılanları biraz okudumda sana biraz tavsiye vermek istedim. Sana tavsiye vermek belki haddime değil ama yine de yazmak istedim açıkçası. İlk olarak ben de bir ikizler burcuyum ve insanları kırmaktan çok korkan bir insanım, bir şey söylemeden önce kafamda tarafım öyle söylerim, bir şey yapmadan önce sonuçlarını düşünür öyle hareket ederim. Ben de bir insanım tabi ki birilerinin kalbini kırmısımdır istemeden, her insan hata yapar. Neyse sana burca göre hareket etmemeni tavsiye ediyorum. Kendi hayatımdan bir örnek vereyim sana...
Benim annem de babam da kova burcu, babam sürekli borç yapan, çalışmayan, borçlular kapıya gelince korkup odaya saklanan bir insandı. Ama annem tam tersi çok çalışkan çocukları için her şeyi yapan bir insandı. Konunun burçlarla alakası yok bence, konu tamamen insanın kendini geliştirmesiyle, kendine yakışan şekilde davranmasiyla ilgili.
Gizli Üye(30-35)1 yılyengeç burcuyum çocukluktan bu yana tonla ikizler arkadaşım oldu hiç birinde bi anormallik görmedim, hepsi çok iyi insanlar ve gayette güzel anlaşırız. böyle saçma sapan burç genellemelerine inanıp tanımadığı insanlara tavır alanlar bana normal gelmiyor. şöyle bi soru açmak bile akıl dışı bana göre. neymiş efendim ikizler burcu şöyle olurmuş bilmem ne burcu böyle olurmuş akskdhjsh cidden komedi
03 Yorumla
Soran1 yılBende ikizler burcuyum. Bu soruyu sormamin nedeni yeni yanıştiğim bir arkadaşım burcunu öğrendikten sonra hiç ikizle burcuna benzemiyorsun demesiydi. Banada burca göre arkadaş seçmek garip geliyor açıkçası.
Cevap sahibi1 yılmuhtemelen popüler kültür ağzıyla konuşuyor. delinin biri kuyuya atmış bi taş şu burç böyledir diye millette sorgulamadan kabul ediyor. burçlara göre insan ayırmak akla mantığa sığmayan bir davranış. zaten öyle insanla arkadaş olmadığın için şükret bence.
Soran1 yılAllah kurtardı beni birinden. Ne kadar şükretsem az.
1 yılhayır hayatta güvenmem ne kadar iyi geçinsem bile güvenmem ilişkileri prno filim gibi
128 Yorumla
Soran1 yılErkek kafası işte. Genellemiyorum aranızda temiz düşünen erkeklerde var. Ama %80 niniz böyle...
Aslan1 yılben yengeç seviyorum zaten çephe savaşı başlatma :)
Soran1 yılPazardan elma seçiyor sanki.
Aslan1 yılpazar dan elma seçer gibi ilişkiniz var zaten yengeç kızları başka çok geç fark ettik ama peh
Soran1 yılİkizler burcuyum ve hayatımda sadece bir sevgilim oldu uzun suredirde sevgilim yok. Çevrenizdeki kötü insanlar yüzünden herkese b*k atmaktan vazgeçin bir zahmet. İnsan çevresinide kendi belirliyor zaten, çevrendeki insanları seçemiyorsan bu senin sorunun bence.
Aslan1 yılbir gün sonra mı genel olarak herkes düşünce bu burca böyle ben gördüklerim den yolla çıkıyorum yoksa ikizlere yakından uzak dan yaklaşmam :) muhabbet ederim o kadar
Soran1 yılKonunun burçlarla bir ilgisi yok aslında, sana şöyle söyleyeyim en sevdiğim insanda kova en nefret ettiğim insanda kova. İkisininde burcu aynı ama karakter olarak tamamen zıtlar. Konunun burcla değilde karakterle ilgili olduğunu anlamalı bence insan. Neyse kim neye inanmak istiyorsa inansın beni ilgilendirmiyor. (Ayrıca bir gün sonra cevap verdim çünkü yeni gördüm cevabı)
Aslan1 yılgizli den böyle soru sorman da tuhaf geldi
Soran1 yılSorduğum her soruyu gizliden soruyorum açıkçası. Belki alışkanlıktır bilmiyorum ben de sebebini.
Aslan1 yılbenim hayatım gizli burada açık görene :) ne biliyim saçma zaten sosyal medya işim olmaz pek eylencesine troll takılıyorum herkes kullanım amacı farklı burada kimi koca kimi sevgili kimi eşini aldatma ağırlık böyle ben bağımsız catı adayı :) yine sürüden ayrı düştük
Soran1 yılBen de çok girmiyorum buraya zaten yaa ayda yılda bir onuda gizliden yapıyorum. Genel olarak kendimi yalnız hissettiğim zaman geliyorum. Burada ki insanlarla muhabbet etmek iyi geliyor.
Aslan1 yılburada insanlar ile sohbet muhabbet iyi geliyor diyorsun ben pek insan göremedim burada genelde sorulara cevap veriyorum :) tabi unuttum kız olunca burada abaza erkek çok olduğu için erkekler de durum sende ki gibi olmuyor
Soran1 yılBana denk gelen insanlar genelde iyi yaa. En azından tartışmayı bilen insanlar. Abazası bana da denk geliyor ama muhatap olmadığım için sorun olmuyor.
Aslan1 yılaynen öyle o mikroplar bir kızı ayarlamak için her türlü felsefe yapar 2 yıl rol kesileni bile gördüm :)
Soran1 yılİnsanlar çok kötüleşti yaa 2 yıl rol nasıl yapabilir bir insan. (Bu arada burçlar yüzünden tartışırken konunun buraya evrilmesi bir tık komik geldi bana.😅)
Aslan1 yıl
olur öyle evrime bilime siyasete girmediğine şükret tarih de olabilir
insanlar zaten kötüydü de devlet sopasını çekti etraf it çakal hırsız orspu doldu devletin suçu bana göre biz bu sosyal çürümeden çıkamayız çok zor hastalık dan beter :)
Soran1 yılSosyal çürüme uzun zaman önce başladı ama biz daha yeni farkına varıyoruz bu durumun. Ama artık çok geç önüne geçmesi çok zor artık bu durumun.
Aslan1 yılbence sosyal çürümenin en büyük etkenleri azılı dişlisi ikizler burcu olabilir 🙃
Aslan1 yıldışminaklara hizmet ediyor olabilir bunlar 🙃
Soran1 yılAllahım ya taktı ikizlere 🤦♀️😅
Aslan1 yılkontrol altında tutulmalı bunlar çip filan takılması lazım bu arada sen nerelisin adını bile bilmiyoruz nasıl seslenicez sana 🙄
Soran1 yılSıradan bir insanım işte boş ver kim olduğumu.
Aslan1 yılfark eder mi sadece sordum sıradan olsan ne olur olmasan ne olur :)
Soran1 yılKim olduğumu öğrensen ne fark edecek?
Aslan1 yılsordum öylesine çok gerdin neyse sana iyi günler ikizler burcu digilmi hepiniz aynısınız 🙃
Soran1 yılSen gerilmeye yer arıyorsun bence düzgün bir şekilde cevap verdim sadece. Kendimden memnunum, böylede mutluyum. Sana da iyi günler.
Aslan1 yılkonu ile alakasız cevap ama sana başarılar tanrıya yakın bana uzak ol :)
Soran1 yılAminn. İnşallah. 🙂
1 yılEski sevgilim ikizler burcuydu aldatmak huy gibi bir şey di ben ayrıldıktan sonra anladım beni aldattı. Benımle yeni sevgilisini aldatmaya çalıştı. Evlendi eşini instagram da aldatmaya çalıştı 😂 ikizler eşittir aldatılmak bence
10 Yorumla
1 yılİkizlere b. k atan kişilerin hepsi sanki melek. Hiç kötü özellikleri yok hepsi günahsızmis gibi yorum yazmışlar
14 Yorumla
Soran1 yılEvet ya dünyanın en iyi en günahsız insanları gibi konuşuyorlar ya bir de tilt oluyorum. İkizler burcu olduğum için flörtüm konuşmayı kesmişti.
Yengeç1 yılCiddi misin? Bence bir canım kurtulduğun için sevinmelisin
Soran1 yılAllah kurtardı zaten burca göre adam seçmek çok garip.
Yengeç1 yılHerkes astrolog olmuş zaten
Genel olarak insanlara güvenmek çokta mantıklı değil ben güvenmek için biraz zamana ihtiyaç duyarım
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın sorun burçlarda değil genel olarak insanlarda.
ikizler burcuyum ve kendime güveniyorum. Başkasının bana güvenip güvenmemesi onun kendi şahsi meselesidir beni alakadar etmez
10 Yorumla
1 yılİkili oynayan bir burca kimse güvenmez. Bu özlerinde var. Genel itibariyle dengesiz ve tutarsızlar.
13 Yorumla
Soran1 yılİkizler burcuyum sevdiğime laf söyletmem. Kin tutmam, sevmediğim insana bile iyi davranmaya çalışırım kötüde konuşmam hakkında. Bu size göre iki yüzlülükse bilemem ama bana göre değil. Hee herkesin yaptığı bir şeyi ben de yapıyorum dedikodu. Ama sadece sevdiğim insanlarla yaparım ve o da orada kalır. Buna ikiyüzlülük deniyorsa herkes ikiyüzlü.
Aslan1 yılLütfen sakin. Burç yorumladım, karakterine yönelik bir hakarette bulunmadım
Soran1 yılSakinim zaten sadece örnekler vererek durumu açıklamak istedim. Sana sert geldiyse cevabım kusura bakma, amacım bu değildi. İkizler burcu olduğumu duyunca beni tanımadan benden uzaklaşan insanlar var saçma geliyor sadece bana ki herkes kendisi bilir umurumda değiller. Mesela benim annem ve babam ikisi de kova burcu. Babam tarafından terk edildim, ama annem benim için her şeyi yaptı. Şimdi ben annemden kova burcu olduğu için soğuyayım mı? Sadece insanların burcundan dolayı kötü olarak ve ya iki yüzlü olarak yaftalanmasını istemiyorum. Bu burç duruma o kadar bağlanan insan var ki... Şu burçsa kesin uzak dur demek saçma değil mi sence de? Anlatabilmişimdir umarım kendimi.
Burçlarla mı oluyor güven duygusu. Yoksa insanın karakteri , davranışları , duruşları ve yaklaşımları. Bence bunlar önemli.
00 Yorumla
1 yılİkizler erkeğinden anında kaçarım yalan makinesi hiç şaşmaz düzgününü hiç görmedim
01 Yorumla
Soran1 yılBenim eski sevgilimde ikizler burcuydu gayette iyi bir insandı. Düşünceliydi, saygılıydı. Dediğim gibi burcla alakası olduğunu düşünmüyorum bazı şeylerin.
1 yılBen kovayim ikizlerle anlaşabilirim ama yalanciysa tabi guvenemem
10 Yorumla
1 yılburclara karsi bir ilgim yok benim icin onemli olan kalbinin guzelligi ve karakterdir
10 YorumlaBenden uzak olsunlar da kimle olurlarsa olsunlar :) :) :)
00 Yorumla
1 yılKişiye ve konuya göre değişir. Burca göre hareket etmem 👍
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEn yakın arkadaşlarımdan birisi ikizler burcu ben güvenirim başkası güvenemez :dd
00 Yorumla
1 yılÖnemli olan burcunun ne olduğu değil ki.. karakteri iyiyse elbette güvenirim 🙃
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güvenirim var öyle arkadaşım en çok ona güvenirim hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla ikizler kızı lanet gelsin iyisi düzgünü çok ama çok az vardır gerisi büyük sorun manipüleci yalancı erkek düşkünü embesil oluyorlar
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl2 hafta olacak benden yüklü miktar borç istedi kız çalışan biri de değil sevdim istedim 3 senedir ama kız sorunlu imiş iyice anladım git geller iş cevirmeler filan... O kadar para veremem yani karım değil sonuçta eve geçtim baktım engellemiş ergen... 4 haftadır güzeldi de her şey bir anda nasıl anlaşılmıyoz oluyor mutlu değilmişiz kim bilir ne tamam o kadar para istedi allahindan bulsun ahım üstünde olsun
Cevap sahibi1 yılVe aşırı tutarsız dengesiz narsistmiş laflarla hayallerle oynuyor her an kararı değişecek tip yani bir yola çıkmak için çok düşünmek lazım öyle kişiyle
Soran1 yılOnun burçla alakası yok psikolojik sıkıntıları var bence. Ya da karakter meselesi.
Cevap sahibi1 yılKişilik bozukluğu var belli bipolar filan öyle sezdim gözlemleyip normal insan istiyom diye gelip 1 ay sonra sebepsiz niye bıraksın güzelken aramız
Cevap sahibi1 yılBana narsist dedi😂😂😂 sen beni sinirlendir ergence hareketle ben bağırıp çağırınca sen suçlusun diyince narsist olduk anasını
Soran1 yılAranızda ki muhabbeti tam olarak bilmediğim için bu duruma yorum yapamam. Şu konuda yorum yapabilirim ama ablamdan bile çok büyük borç istemem istiyorsam bile 1-2 gün içinde geri ödeyebileceğim bir tutar olur ki etrafımdaki insanlara 300 400 gibi bir para verdiysen geri almam etrafımda ki insanlarda istemez o parayı yani güzel dostlar biriktirdim bu anlamda.
Cevap sahibi1 yıl100 bin istedi şok oldum ya bahane üretmek için kafasında yaptı ya da bir tamam ki onu da pek sanmıyorum ondan istedi yani duyunca beynim durdu normal rakam değil hele arada ciddi adımlar olmayan birinden istemek akıl işi değil
Cevap sahibi1 yılVeremem o parayı yok zaten o kadar hesapta tutmam eve geldim baktım engellemiş o zamana kadar iyiydi her şey kaçmak için bahaneler üretmek kolay tâbi
Gizli Üye(30-35)1 yılBurçlarla yola çıkan burçlara inanan insanın aklından şüphe duyulur
00 Yorumlaİkizlerle sıçmaya gidilmez, ne güvenmesi lan
18 Yorumla
Soran1 yılNaptı size bu İkizler.
Soran1 yılTamam sen arkadaş olma o zaman. Karakteri burca bağlamakta ne bileyim saçma geliyor bana.
Soran1 yılArkadaşım genellemeyin işte. Mesela ben ikizler burcuyum herkesin derdine en çok koşan kişiyimdir. Arkadaşım kötüyüm desin koşarak giderim şimdi. Kendini geliştirememiş diyorsun kime göre neye göre mesela. Herkes bir kendi kapısının önünü temizlesin sonra laf atsın. Burçla alakası olmayan şeyleri burca bağlıyorsunuz.
Soran1 yılArkadaşım sorunun burçlarda değil karakterde olduğunu söyleyemeyecek kadar düşünemiyor musun mesela. Ben yem attım öylesine soru sordum hemen ikizler güvenilmez diye atladınız. Benim de etrafımda bir sürü akrep burcu insan var mesela hiç anlaşamadıģım da var. Çok iyi anlaştığımda. Yani kendinizi burca göre değil insanlığa ve karaktere göre ayarlayın. Ayrıca dün yeni tanıştığım bir arkadaşım burcumu öğrenince sen ikizler gibi değilsin dedi ben de sormak istedim.
Gizli Üye(25-29)1 yılBu nasıl soru karakter ve iyilik kötülük ayrımı burçtan geçmez ki
04 Yorumla
Soran1 yılBen ikizler burcuyum ve insanlar burcumu öğrendiği zaman başta uzak duruyorlar. Hatta bir flörtum sırf ikizler burcuyum diye benimle konuşmayı kesti. Amacım zaten yapılan kötülüğün burcla bir alakası olmadığını karakterin önemli olduğunu anlatmaktı.
Cevap sahibi1 yılAnladım özür dilerim biraz sert çıkıştım ama ben de aynı durumdan muzdaribim böyle davranmak oldukça gereksiz ve saçma 🤷
Cevap sahibi1 yılUmarım bilinçli insanlar çoğalır
Soran1 yılBu arada sert çıktığını düşünmüyorum. Sadece yanlış anlaşıldım ve kendimi açıkladım kendini kötü hissetme yani. Dediğin gibi umarım bilinçli insanlar çoğalır.
1 yılUzaklaşarak kac
01 Yorumla
Soran1 yılKendimden nasıl kaçayım :)
1 yılGüvenilmeyen neyimiz var ki?
01 Yorumla
Soran1 yılBen de Haziran ikizleriyim bu arada. (Saçma bir bilgi işte) 😅
- Astroloji & Burçlar konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılİkizler burcuyum ve çoğu zaman güvenirim :)
02 Yorumla
Soran1 yılİkizlere b. k atan önce kendine baksın. Karakterle ilgili olan şeyleri burca bağlamaları kadar saçma bir şey yok.
İkizler1 yılValla güven konusunda ikizler burcundan zerre şüphem yok. İnsanlar "iyi niyetimize" güvenmek yerine sürekli bu "iyi niyetin arkasında ard niyet" arıyor. Kendileri iyi şeylere pek alışık olmadıklarından galiba🙂 Sanırım yanlış zamanda ve yanlış dünyada yaşıyoruz😒
Burçlara pek takmam inanmam
10 Yorumla
1 yılSelam,
Güvenirim..00 Yorumla
1 yılYa bi salın bizi
00 Yorumla
1 yılHayır, manyak.
00 Yorumla
1 yılİkizler burcunu severim.
00 Yorumla
1 yılEvet bana dürüstler en azından.
00 Yorumla
1 yılbence o burçlar arkadaş olmak için var
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 538 cevap paylaştı. İkizler burcu kadınları çöptür
19 Yorumla
Soran1 yılİkizler burcuyum. İnsanları burçlarına göre eleştirmek bok atmak saçma geliyor açıkçası. Eğer bir ikizler yüzünden kötü bir şey yaşadıysam bu onun burcuyla ilgili değil karakteriyle ilgili bir sorundur. Mesela ben insanların kalbini kırarım diye bir şey söylemeden önce düşünür sonra konuşurum. Burçlara göre akreple hiç anlaşamadığım söylenir en yakın arkadaşım akrep yani yargılamadan önce düşünün.
Soran1 yılTAMAM.
Soran1 yılTAMAM
Soran1 yılSen mümkünse beni itici bulmaya devam et.
Soran1 yılHoşuma gidiyor senin gibilerle uğraşmak.
1 yılHayır tabi kğ dengesiz çoğu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEski sevgilimdi guvenemedim ayrıldım
00 YorumlaGüvenmem iki yüzlü
30 YorumlaGüvenirim
30 Yorumla
1 yılPek deyil tutarsız olurlar
05 Yorumla
Soran1 yılHiç ikizler arkadaşın oldu mu?
Başak1 yılEski sewgilim bile ikizlerdi
Soran1 yılBen de ikizlerim benim de eski sevgilim ikizlerdi. Çok da iyi bir insandı. Yani sorun burç değil karakter bence.
Başak1 yılBazı insanlar burçların özelliklerini çok taşır ama
Başak1 yılİkizlerin tek sevdiğim özelliği tutkulu olması
1 yılÖhooömm @kulturlugenc__ 😅
00 YorumlaGüvenirim
00 Yorumlaona bağlı
00 Yorumla
1 yılHayır en hoslasmadigim burc
00 YorumlaHayır güvenmem
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır.
00 Yorumla
1 yılBurçlara takilmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye guvenmesinler ben ikizlerim
12 Yorumla
Soran1 yılBen güvenilir olduğumu düşünüyorum. Bende ikizlerim.
Koç1 yılYANİ BENCEDE OLSUN
hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüvenmiyorum
00 Yorumla
1 yılHayır
20 Yorumla
1 yılGüvenmem
10 Yorumla
1 yılAslaaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi