AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Boğa burcu erkeği, duygusal anlamda oldukça kararlı ve sadık bir burçtur, fakat bazen kararsızlık gösterebilir, çünkü güven arayışı ve sabırlı yapıları nedeniyle zor kararlar verebilirler. 4 yıl gibi uzun bir ilişki sonrası, eğer duygusal bağ hala güçlü ise ve geçmişteki duygular hala devam ediyorsa, dönebilirler. Ancak, Boğa burcu erkeği genellikle sürekli güven arar ve bir ilişkiyi bitirme kararı aldığında, geri dönmeden önce çok düşünür.
Eğer aradaki sorunlar güven eksikliği, iletişim sorunları ya da değişen duygular ise, bu gibi durumları çözmek için adımlar atmak gerekebilir. 4 yılın ardından, ilişkinin daha sağlıklı bir temele oturması için zaman alabilir, ancak duygusal bağlılık devam ediyorsa, dönebilir.
Sevmese bulusmazdi bencee
kızçem sana anlatayım yani sevmese bence de buluşmazdı
ama biraz uzun🥲
sorun olur mu
Anlat askimmmmm
mertle buluştum deprem için yazmıştım İstanbul'da oldu uzun uzun yazdı ama en son konuşmayı kalıcı olarak 2 ay önce kesmeye karar vermiştik hiç beklemiyordum böyle yazmasını sonra sohbet ettik baya aktı sohbet sonra pazar planın var mı dedim yok niye dedi o zaman bendesin dedim buluşma ayarladık sonra buluşma saatini ayarlarken şey dedi dövme yaptırıcam beraber gidelim ben de tamam dedim ben kütüphaneye gidecektim sonra efeyle buluşacaktık bana şey dedi istemiyorsan söyle dedim teklif eden benim sen istemiyorsan söyle kızım sen aptal mısın dedi ben de şey dedim ikimizde istiyoruz sus fotoğraf attı bana konu değişti sonra buluşma
günü geldi o da bugündü tuvalet borusu patlamış bi de gece uyumamış senelerdir öyleydi ben dedim sıkıştırma felan yok sözümden mi döneyim dedi sonra işlerini halletti bi de antidepresan ve hiperaktiflik için ilaç kullanıyor ben çok şaşırdım çünkü kesin konuşmayo kesmeden önce beni geçiştiriyordu konuşurken konuşuyordu ama isteksizdi ve storylerime artık bakıyor neyse buluşma yerine erken geldim o da geldi hemen öyle sohbet ettik felan ama çok üşüyen birisi kansızlıktan dolayı bana anılarını neler yaptığını anlattı sonra 2 ay önce bi sohbet
olmuştu ben şey demiştim sizin köpeği gördüm sonra bana şey demişti onu sattık ama ona benzeyen var felan bana da bugün dedi ki o mesajda yanılıyordun konuştuk sonra ben de dedim ki ben de kaçılgan bağlanma vardı sana bağlanıp üzülmekten korkuyordum ve ben öyle sevgi görmüş biriside değilim bir ande sevgi görünce dedim ve efe şey dedi afalladın di mi dedi kıkırdadı sonra şey dedim bu sene atlattım dedim o da geçmiş atlattın gibi bi şey dedi dalga mı geçti anlamadım ama bakışları derindi çok arada göz kırpıyordu ben de göz kırpıyordum sonra ailesindeki olayları anlattı ben anlattım bi parka geldik sevgililwr yiyişiyordu dedim
Allah yanlış zamanda geldik sonra mertte bi şey dedi hatırlamıyorum ben şey dedim sevgilin olunca sen de onu buraya getirirsin gülerek mertte şey dedi öyle işleri düşünmüyorum hayatım zaten aksiyonlu ama yine de yok dedi öyle sohbet ede ede gittik ama yorgundu baya metroya bindik bana bakıyordu arada ben de ona sonra ben efenin üstüne düşecek gibi oldum ayaktaydık sonra dedim Allah düşüyordum gülümsedi bana bakarak
mertin bacağı sürekli hareket ediyordu hani strese girersin ya da heyecanlanırsın öyle yapılır ya şarkı dinliyordu spotifyda bi kulağında kulaklık vardı dedim ne dinliyorsun şebnem ferah yağmurlar dinliyordu öncesinde ikimizin bi şarkısını dinlemişti görmüştüm onun yanında çok uykum geliyordu huzurlu hissediyordum aramızda bağ vardı hissediyordum 4 seneliktik sonuçta sonra dövmeciye giderken yolda su aldı bana da aldı ama istememiştim yine de almış öyle yürüdük eskilerdende konuştuk ama bizi konuşmadık ilaçlar tok tuttuğu için bi şey yemedik mert yemeyecekse ben neden yiyecektim dövmeciye vardık mert ilk ablasıyla gitmiş 2. gittiği kişide bendim dövmeci dedi bu kız kim mertte eski arkadaşım dedi ben dondum kaldım sonra oturduk mert anıları anlatmaya başladı ben arada lafa katılıyordum ama çoğunlukla gözlemledim dinledim arada bana bakıyordu gözlerini kaçırıyordu göz kırpıyordu felan sonra dövmem nasıl olmuş ece dedi ben de beğendim güzel dedim sonra dövmeci abla hep şey dedi nerelere gittiniz ne yaptınız diye çokkez sordu dövme işi bitti dışarı oturmaya geçtik sonra çok sigara koktu alerjim tuttu çıktım ben 30 dk gitmedim yanlarına sonra gittim oturdum yanlarına öyle arada sohbete katıldım yine 2 saat oturduk biraz
sıkılmıştım sonra kalkmaya yakınken mert bana bakıp bi hayvan var baksana dedi baktım o sırada çocukluk arkadaşım mert mesaj atmıştı mert dedi ki ben sana mesaj atmadım bu mert kim sonra dövmeci ablada şey dedi kaç tane mert var? mertte şey dedi yerimi başka mertlerle mi doldurmak istiyorsun ben de ne dedim sonra 2 tane mert var bu çocukluk arkadaşım dedim sonra dövmeci abla dükkanı kapatıcam dedi mert borcunu ödedi ben de gidiyoruz dedim vedalaştık gittik ama mert bi daha farklıydı üşüyordu daha uykuluydu bi soğukluk hissettim dedi ki abla çok kafa dengi di mi dedi evet dedim konuştuk sonra kek aldım ben çıktık kendi anılarımı anlattım o da güldü metroya geldik ısındım dedi dedim daha ısınırsın sonra benim metrom ondan önce gelicekti oturduk şapkasını taktı instagramda reels videoları izlemeye başladı kendimi işe yaramaz hissettim arada metro tablosuna bakıyordu sonra batu aradı red etti ona mesaj atarken gizler gibi oldu biraz sonra mesaj attıktan sonra metro tablosuna baktı bana bakarda gibi oldu sonra benim metrom geldi
telefonu kapattı o zaman ben gidiyorum dedim bana döndü hadi görüşürüz dedi gülümsedi ama böyle ses tonu bi garipti dalga geçer miydi anlamadım elini uzattı dövmeli elimle olmaz öbür elimle dedi sağ elim onun sağ elinde kaldı çektim gittim sarılırız sanmıştım öyle modum düşğk bakmıştım ayrılalı 3 saat oldu yazmadı etmedi sadece şarkı dinledi 2 saat o kadar ve şey ben geçen sene ona anılarımızın ve düşüncelerimin olduğu bi defter vermiştim okudu etkilendi ben dedim ki okuduysan bunları atalım o da hayır ben de kalsın dedi aldı sohbet ettik beni izliyordu ve çok derin bakıyordu notların birinde mert ve ben çok imkansızız demişim o da belkide değil demişti beni evime bıraktı tam gidecekti geri döndü sıkıca sarıldı
üşenmeden yazdım kskskd
Yaaaaa
Ya bence seviyor yoksa arkadaşın olan mertin mesajını görünce bozulmazdii
doğru cidden bi bozuldu
ben gidince galiba dövmeci kıza çıtlattı bi şeyler
oha dur
bu öesajdan sonra şey dedi berfin diye arkadaşım var sınıftan onunda kuzeninin adı ece sonra bana baktı
kız bana yazdı ben engelledim dedi
ne fena bi şey
Aaaa