Ortada büyük bir sebep yok kıskanmamdan bunaldı gitti çok seviyorduk oysa ki 🥲 2 yıldır beraberiz gelir mi sizce
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
iyisiyle kötüsüyle bir etki bıraktıysan gelir ama boğadan kime ne fayda gelir anca yemek yemeyi bilir yatmayı ailesinde kalmayı.
O kadar net onu anlattın ki
Yüz simaları iyidir ama karakterleri çok değişiktir yüzde güzel olan gözdür lakin insanı insan yapanda karakteridir üzülmeyin genç hanım efendi
Ilişkinize bağlı ne yaşadınız neden ayrıldınız
2 yıldır ilişkimiz var ve nişanlıydık 2 ay sonra evleniyorduk benim kıskanmam kısıtlamam onu boğdu biraz ama ben sevgimden yaptım o art niyet sandı bilmiyorum ne yapacağımı engelledi beni her yerden
Yani normal sosyal arkadaşlarını bile kısıtladın mı
Kahvehane alışkanlığı her gün gecelere kadardı ve arkadaşlarıyla ortam yapıp içmeyi çok seviyordu kısıt getirdim terk edildim
Yani sen doğru yapmışsın evlendikten sonra da sen evde onu Beklerken gece eğlenip kahvede oturursa ne anlamı var ki umarım Nasılsa evleneceğiz diye bir şeyler yaşamamışsınızdır
Yok çok şükür öyle bişey hiç olmadı ama ona çok alıştım galiba 7 gündür hayat durdu benim için çok üzülüyorum bir yandan da bu şekilde evli kalamazdım diyorum keşke benim için bir şeyleri azaltsydı biraz bu beni çok üzüyor
Şimdi acı çekmek evlilik hayatı boyunca acı çekmekten çok daha iyi genelde nişanlı çiftlerin en çok yaptığı bu dönemde seks yapıp bakireliğini kaybedip mecbur kalmak sen böyle bir mecburiyete de sahip değilsin O yüzden ya O geri dönsün ya vazgeç
Zaten onun geri dönmesini beklicem benden yana tek adım göremez hatalı suçlu olduğumu düşünmüyorum evlenecek olan insanın bu kadar rahat keyfine düşkün olması beni bozar umarım yaptığını anlar ve döner dönmezse zamanla ondan soğumaktan korkuyorum 🥲
Yani yapacak bir şey yok dönmezse o kaybeder Sen de soğur ve hayatına bakarsın böyle bir adam şimdi de geri dönmezse sen geri adım atarsan hayatım boyunca evde onu beklersin
Yok ben geri adım atamam ben kimseyi zora sokacak bir şey istemedim zaten her yerden engelliyim adım atcak bir yanım da yok sessizliğimle hayatıma bakıyorum işin kötüsü aynı yerde çalışıyoruz 10 temmuza kadar tatildeyiz ne yapacağımı bilmiyorum
Sen hiçbir şey düşünme arkana yaslan ve bekle seni engelleyemem geri döner özür dilerse ne ala özür dilemezse verirsin 10 Temmuz'da yüzüğünü geri
Yüzüğü verdim takılan altınlarıda verdim onlardan hiç bişey istemedim ne aldıysam onların olsun beni buna kendisi itti zaten bu tür şeyler için evlenmek istemeyen kendisi ben değilim ben evimde işimde olan bir insanım
Dediğim gibi o kaybetmiş Boş ver sen arkana yaslan ve sadece bekle
Öyle yapacağım çok teşekkür ederim beni dinlediğin için
Rica ederim
Offf ister gelsin ister gelmesin
Yok yeni inek aramaya gider😂😅
ben boğayım zor gelir
Döner
Not: bogayim
Gerçekten mi ben onu çok sevdim çok kıskandım bunaldı engelledi beni her yerden üstelik nişanlıyız 2 ay vardı düğüne biraz korkuttum onu sanırım 🥲🥲🥲
Ozur dilerim ben yanlış anlamisim, reddedildigim halde tekrar tekrar yazdigim çok oldu, sevenin kaderi ya da benim bilmiyorum, onun haricinde bir tanesine yillar sonra tekrar donecek olduysam da bunun mantiksiz ve sevgisiz olacagini tekrar tecrube edince yine ayrildim
Ayrıldığım insana asla donmem belki bir gun karsima baska biri gibi cikarsa o baska
Peki seviyorsun ama kısıtlamaları seni rahatsız ettiği için severek ayrıldın döner miydin
Evet israra dayanamıyorum ama hala degisen bir sey yoksa ot gibi yasamak da istemezdim, yalandan gülücük atmak zorunda kalirdim eger carem yoksa. Onun varmis ve ayrilmis, bunu sadece burcla kısıtlamak da hatali olur
Döner