Terk eden boğa burcu erkeği geri döner mi?

Düzgün ve medeni bir şekilde ayrıldık her ne kadar ben beklemesemde bu ayrılığı. Arkadaş olduğumuz zamanlar daha yakın ve ilgiliydi buluştuk görüştük gözümün içine bakardı sevgili olduktan 1 ay sonra zaten iş yoğunluğu arttı ben buna asla tepki vermedim normal dedim. Fakat boş vakitlerini arkadaşlarıyla geçirmeye daha da yatkın ve bizim şöyle bi eksiğimiz var uzak mesafe… ben en baştan beri neden benim? dedim çünkü zor 2 yıl peşimden koştu arkadaşlık ayağı çektim en son olduk. Mesafe zorlar dedim kabuldü buna ben de aynı şekilde 2 ayda 2 kez buluştuk ve daha fazla buluşabilirdik tamamen onun yoğunluğundan olmadı ve dediğim gibi işteki yoğunluğuna asla tepki göstermedim. Arkadaşlarına çok fazla vakit ayırdı bana karşı hali tavrı bana soğuk geldi senin hayatında neyim bana sevgini sorgulatıyorsun diye bir konuşma yaptım akabinde o da ayrıldı hakettiğin değeri sana gösteremiyorum dedi ben telefonda 1 saat konuşacak adam değilim bana daha çok fiziksel yanımda oturup muhabbet etmek cazip geliyor benim yoğunluğum olsun ve aramızda ki mesafe ikimizi yıpratıyor en iyisi yolları ayırmak ikimiz için olacak dedi. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama gerçekten kendisini kaybetmek istemedim o kadar da ilgiliydim pes etmedim ama zorlayamazdım da kalmasına.
Terk eden boğa burcu erkeği geri döner mi?