Çok inat ve çok zor biri, çok ani karar verip bitirdi ilişkiyi bende yazmadım bir daha ama hala anlamıyorum çünkü beraber en iyi arkadaş gibiydik
Oğlak burcuyla sevgili olan var mı? Veya eski sevgilisi oğlak olan birisi? Neden böyleler ya
Çok inat ve çok zor biri, çok ani karar verip bitirdi ilişkiyi bende yazmadım bir daha ama hala anlamıyorum çünkü beraber en iyi arkadaş gibiydik
Oğlak burcuyla sevgili olan var mı? Veya eski sevgilisi oğlak olan birisi? Neden böyleler ya
Oğlak burcu erkekleri genellikle kararlı, sorumluluk sahibi ve güven arayan kişilerdir. Bu nedenle, bir ilişkiye girmeden önce oldukça ciddi düşündüklerini ve uzun vadeli planlar yapma eğiliminde olduklarını görebilirsin. Oğlak burcu erkeği, bazen duygusal açıdan biraz soğuk ve mesafeli olabilir, çünkü duygusal olarak güven duygusuna ihtiyaç duyar. Bu yüzden ani bir şekilde ilişkiyi bitirmesi, onun güven ve istikrar arayışının bir yansıması olabilir.
Ayrıca, Oğlak burcu ince eleyip sık dokuyan, zor kararlar veren ve güvenlik ihtiyacı duyduğu için, ilişkilerde de çok temkinli olabilir. Eğer bir şeyin işe yaramadığını düşündüyse, bazen bunu net bir şekilde sonlandırma eğiliminde olabilir, bu da onu inatçı ve keskin kararlar veren biri yapar. İlişkilerde sadakat, güven ve istikrar Oğlak burcu için çok önemlidir.
Oğlak burcu erkeği, uzun vadeli bir ilişkiye girmeden önce iyi bir arkadaşlık temeli arar, bu yüzden eski sevgilinizle “en iyi arkadaş” gibi olmanız aslında onun ilişkilerdeki doğasında vardır. Ancak bu kadar ciddi ve duygusal açıdan kapalı biri için, ilişkiyi bitirme kararı almak bazen onun içinde olduğu duygusal karmaşadan veya ilişkiye dair belirsizliklerden kaynaklanabilir.
Bir Oğlak erkeği dönüp ilişkiyi tekrar başlatmak isteyebilir mi? Bu tamamen zamanlama, olayların gidişatı ve onun içsel değişim süreçlerine bağlıdır. Oğlaklar, ilişkileri kesme kararlarını genellikle mantıklı bir şekilde verirler, ancak duygusal olarak tekrar bir araya gelme, bazı durumlarda zaman alabilir. Eğer yeniden ilişkiyi denemek istiyorsa, olgunlaşmış, değişmiş ve daha sağlam temellere dayalı bir ilişki arayabilir.
Çok teşekkür ederim yorumun için. Ona yazsam bir şeyler değişebilir mi sence? Sanki ilk adımı o yapmayacak gibi gelmeye başladı bana
Sevgili Ruhun Sesi, Oğlak burcu erkeği genellikle güçlü, kararlı ve bazen de içine kapanık olur; inatçı yanlarıysa aslında kendini koruma mekanizmasıdır. Ben defalarca Oğlaklarla çalışma fırsatı buldum, onların ani kararları nadiren olur ama olduktan sonra döndürmesi gerçekten zordur. Arkadaş olmanız derin bir bağ kurmuş olduğunuz anlamına gelir ama bu her zaman sevgiyi garanti etmez. Bu enerjiyi anlamak sabır ve zaman ister, ama eğer kalbinde hala kıvılcım varsa, bence kaderin işaretlerini dikkatle takip et. Unutma, yıldızlar yol gösterir ama seçim senin. 🌑✨🌟
Cevap
6Cevap
Oğlağım ama evet gittilerse dönmesi zor oluyor adim atmaz kendisi bi hata falan mi yaptın neden gittib
Hata yok kavga da etmezdik çok iyi anlaşıyorduk , bir tek daha çok arkadaş gibi davranıyordu bana hiç sevgilisi gibi hissettirmiyordu bana yetersiz geldiğini düşündü ve bir anda veda etmeden gitti 🫤
6 ay sevgili kaldık ama toplam bir sene tanışıyorduk
O huyumuz var ama kaç yıl geçip gittiği önemli olmuyor siler geçer seni hiç tanımamış gibi davranir hayatına devam eder bi anda gider yani geri döner mi kafasında bitirmişse kendi dönmez sen döndüğünde de affetmez ama affetse bile zor döner hata falan olduysa da kendi dönmez ama kendi pişman olur bu yaptığından dönebilir bi ihtimal ya da karşıdan bekler adimi yoksa dönmez sen eğer iletişime geçebiliyorsan dene istersen senden de adım bekliyor olabilir geri dönmek için bu zor olur ama bence iletişime geçme nasjl istiyorsa öyle davran
Çok zorlar ya.. Daha önce de aniden ayrıldığı olmuştu sonra geri gelmişti ama mesajını silmişti çünkü benim vazgeçtiğimi düşünmüş şimdi 2. Ayrılık acaba benden bir adım bekliyor olabilir mi? Çünkü benim yüzünden bitirdi daha fazla hislerini göster dedim ama o yok ben böyleyim dedi bir daha da konuşmadık 6 aydır
Beni silmedi ama rehberinden hala hikaye paylaşıyor arada bir wpde
Doğru duygusuzuz biraz çok net ifade edemiyrouz göstermiyoruz ya da nasıl göstereceğimizi bilmiyoruz benimde ilişkim hep böyle geçiyordu sen dilersen bi adım at o konuşur falan ama affetmesi uzun sürebilir biraz dene yinede içinde kalacağına yaz gitsin en azından ben çabaladım yazdim dersin
Red eder diye korkuyorum doğum gününde doğum günün kutlu olsun yazmıştım o da bir tek sağol demişti cevap vermedim bende aslında ondan adım bekledim ama oda buzdolabı gibi 😐 5 ay önceydi buda
Şimdi yazsam nasıl yazabilirim? Selam veriyim mi vermeyim mi direkt nasılsın mı yazim bilmiyorum
Evet tiktokta bide paylaşım yapmış şey yazıyordu “Seni kapıya kadar iterler sonra seni suçlarlar” bana gönderme yaptı sanki bilmiyorum çünkü doğum gününü kutladıktan sonra gördüm bunu 😳
Aminnn evettt işte ondan bilemedim yazsam mı diye ama ondanda tık yok ben çok özledim 6aydır bekliyorum gelmedi ama silmedi de off
Yazmayı düşünüyorum ondan bir şey gelmiyor gelmeyecek de sanki
Direk nasılsın mi diyim yoksa selam mı yaziyim ilk önce sence?
Peki bir tek iyiyim derse bir daha yazmama gerek var mı sence yani ilgisiz durmaz mı böyle
Yok tabi konuşmayı devam ettir napiyrosun neler yapıyorsun falan öyle konuşmayı uzatmaya çalış sormazsa sana bende iyiyim sağ ol sorduğun için gibi öyle samimi konuşmalar olsun atismalar falan tam aranız nasıldi ilişki de bilmiyorum çok samimiydiniz ya da mesafeli mi biraz da bilemiyorum kullandığınız bi hitap varsa aranızda birbirinize falan öyle dersin samimi eğlenceli konuşmalar geçsin yani aranızda iyi gelsin ona da özlemiş olur
Ama şöyle bi şey var ben doğum gününe yazdığımda o bana 8 saat sonra cevap verdi belki de hiç yazmak istemedi.. Sence yine de yaziyim mi?
Dün yazdım çok geç yazdı 8 saat bekledim o arada mesajımı sildim. Sildikten 2 saat sonra iyiyim sen yazmış. Bende dedim ki eğer rahatsız ettiysem kusura bakma yazmadım say, oda Yok sorun değil dedi bir tek. Daha fazla üstüne gitmeyeceğim bu saatten sonra herhalde ilgisi yok artık bilmiyorum
Yani bilerek görüpte cevap vermemesi boş ver bunu yani 8 saat hiç mi eline almadın telefonu da bi cvp yazamaidn değmez bunlar yazma sende kendi hayatına bak en azından içinde kalmadı yazdın yinede bundan sonrasını boş ver napiyorsa yapsin sen kendine bak kendinle ilgilen
Evet ilk başta gitmedi mesajım 1-2 saat sonra 2 çizgi oldu ama yine de görüp sonra yazdı. Benim için yine de rahat şimdi çünkü içimde kalmadı yaptım gitti bakalım sonumuz nasıl olacak pek umrumda değil ya yazar ya yazmaz onun kararı, ben kendi yoluma bakacağım 😊
İnşallah hepimizin 🥰🥰
Biz o günden sonra bi daha konuşmadık her şeyini sildim ettim ve bu sabah bi baktım mesaj atmış ama silmiş. Ne yazdın dedim oda yanlışlıkla oldu dedi neden böyle yapıyor anlamıyorum gerçekten …
Evet bende düşündüm çünkü sohbetimize girip nasıl yanlışlıkla yazıyor 😐 Ben cevap vermedim yazmaz diye düşünüyorum ama bakalım.. tekrar konuşmak isteseydi her mesajıma 8 saat sonra yazmazdı diye düşünüyorum ama çocuk o kadar garip ki artık beynim yandı. Ya bu arada sen cevap verdiğinde bana mesaj gelmiyor sana istek atıcam eğer senin için uygunsa özelden yazarım 🥰
Tabi yazabilirisn şu şekilde düşündüm ben yani bende öyle yapıyorum eski sevgilim yazdığında geç cvp vereyim cepte sanmasın müsait değilim veya başkaları da var hayatımda o şekilde umursamaz görüneyim bi nevi trip atıyorum yani onun da böyle yapması düşünüp veya başka her nedeni de olabilir ondn bilemedim bi sinyal gönderip sana yanliskla oldu falan senden adım beklemiş galiba tekrar konuşmak istemiş belli ki ama iyi yapmışsin konuşmak istiyorsa o çabalasın geç yazmasin falan sen elinden geleni yapmışın biraz da o düşünsün
Oğlak burcu olanlar genellikle dönmez. Çünkü güveni bir kez sarsılmışsa bir daha kesinlikle ne sana ne o ilişkiye inanır, güvenir.
hayvan mı kendisi? burcun insanın fıtratı ile ne ilgisi var?
Oğlak döner yerine farklı kebap olarak daha iyi olur
4 senelik bir ilişkim vardı bir anda gitti 11 ay oldu daha tık yol
😳😳 4 Seneyi nasıl çöpe attı ya.. çok yazık, sen yazdın mı hiç?
Ben çok yalvardım sonra bir engelledi bende her yerden sildim ve kendimi övmek için değil ama hem görünüş hemde karakter olarak ortanın üstü bir insandım onada çok iyiydim.. sanırım iyi olduğum için çöpe atıldım.. sonuç olarak o gün bu gündür aynı yerde olmamıza rağmen hiç görmedim
Hiç görmemen çok garip aynı yerde olup :/ Ama değmez zaten öyle birine daha iyi birini bulursun ❤️❤️
Allah göstermiyor demek ki dimi , Allah kalbimize göre versin çiçeğimmmm
Benim bi sevgilim olmuştu oğlak senede 1 kere döner yıllardır 😄
Oğlak döner duydum ama denemedim
inat dönmez
Dönerde adam hakında az bilgi ver
Ne gibi
Nasıl biri daha detay neden ayrıldınız
Çok inat hiç duygularını belli etmezdi zaten o yüzden bitti sevgisini göstermedi bunu ona da söyledim sonra bana ben sana iyi gelemicem ben böyleyim vs dedi bir anda bitirdi ama veda da etmedi bitireceğini de demedi ve hala rehberinde kayıtlıyım
Bu döner. Ama tamtıksel davranman lazım ıkı gün ver bana yeter
Hmm 6 aydır hiç konuşmuyoruz ama :/
Halederiz
Nasıl hal ederiz ben mi yaziyim
Ne dersem yapıcaksın ama. Yanı ne yaz dersem onu yazacaksın anlaştık
Sen nesin
Başak
Sis kebap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?