Cevabın nedir?
Benim sevgilimde oğlak burcu erkeğiydi 4 senedir beraberdik 1 hafta önce ayrıldık ve 4 sene boyunca sürekli ayrıldı barıştı gelmem dedi yine geldi gitmem dedi yine gitti aşırı dengesizdi bende dün yazmıştım görüldü yapmış dönecegini sanmıyorum artık bide çok benciller hep el üstünde tutulmak isterler el üstünde tutuluncada karşı tarafı iterler
101 Yorumla
En İyi Cevaplar
Oğlak burcunun inadı inattır, kolay kolay sözünden de dönmez.
Ona göre bir ilişki bitmişse bitmiştir, geçmiş olsun.81 Yorumla
Soran+1 yılAma hiçbir neden yokki instagramda da ayrıldıktan sonra full kız takip etmiş
bende oğlak burcuyum kafamda bir şeyi bitirdiysem bitmiştir kolay kolay fikrimden dönmem :d
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlla hallah acaba burcunuz uyuyor mu senin burcun ne n?
04 Yorumla
Soran+1 yılkova
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
24Cevap
Benimki de oğlak burcu çok işine gücüne bağlı ama buluşmaya gelmeyeceği zaman aktif olsa bile gelemiceğim demiyor bir kelimeyi çok görüyor bu çok zoruma gidiyor sinirleniyorum bir kaç mesaj atıyorum akşam dönüyor ya çok yoğundum işte uyanamadım da. En son ki buluşmada ailesinin ve ailemin çok başka insanlar olduğundan bahsettim işte öyle bir şey yok dedi saçmalama dedi aynıyız dedi ırk farkımız vardı ama o hep türk gibisin derdi işte çok sinirlendi somurtu arabayı çalıştırdı bastı konuşuyorum gözlerini dikmiş yola basıyor sonra tutum kolundan sarstım biraz yavaşladı sonra konuştum gönlünü almaya çalıştım sonra iyi geçti mesajlarda çok soğuk davranmadı ama ben soğudum bu defa gelcem diyo gelmiyor konuşmuyor dün hiç bir şey yazmadım artık sadece o iki Snap attı bu gün sabahta attı instada aktifti dün gece yarısına kadar storylerimi gördü ama hiç bir şey yazmadı siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
00 YorumlaOğlak arkadaşlarım hep çalışkanlardı erkek arkadaşım oğlaktı gerçekten çok güzel insandı birbirimizi hiç kırmadık çokta eğleniyorduk beraberken eğer gerçekten size inanırlarsa koca adam bile olsa yanınızdayken çocuk gibi oluyorlar tek sorun biraz dengesiz oluşları durduk yere benden ayrıldı ayrılırken ne kadar muhteşem bir insan olduğumdan bahsetti abartmadan söylemek isterim ki ben insanı sık boğaz etmem kıskançlık huyum yoktur bir pürüz görürsem konuşmayı tercih ederim. Fiziki özellikler olarakta göze hitap ettiğim cok güzel olduğumu söylerler ama oğlak erkeği tüm bunlara rağmen mutluluktan geberse bile terkeder arkadaşlar 😂 eğer onda iz bıraktıysanız sizi stolklar durur ama inat işte sessizce yapar
111 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle gòrüsüyordur. Oğlaklar tek kisiyle idare edemiyor bildigim kadariyla -.-
180 Yorumla
+1 yılBi kaç gün önce oglak burcu erkek arkadaşım ayrıldı bende zaten o yüzden buraya girmiştim ayrılmadan önce cinsel ilişkiye girmistik seviyo gibiydi ama işte hata bende çok değer verip inanmamak lazım oğlak erkekleri severse enayi sevmezse seni tanımaz bilr umarım pişman olur
21 Yorumla
Koç+1 yılDöndümu sevgilin oğlak burcu
+1 yıloglak erkegini geri döndürmenin tek yolu hayatına devam edip hicbir sey olmamış gibi yapmak cok önemsersen kendini ilah zanneder. oglak erkekleri hayat amacı olan kadınlardan hoslanır sen de hayatını yoluna koyunca geri döner. bir oglak erkegini bes kez geri döndüren biri olarak bunları söylüyorum onu umursamayıp hayatıma devam ettim hayatıma dahil olmaya çalıştı
252 Yorumla
Koç+1 yılEvlendinizmi merak ettim ne oldu sonra
bir oğlak kızı olarak konuşursam oğlakta biten bitmiştir tekrarı olmaz ne kada sevsede dönmez ne sözünden ne yaptığından oğlak dürüstlük ister belkide bu yönden bir açığını buldu bilemezsin
40 YorumlaBenim sevgilimde oğlaktı ve 5 senedir birlikteydik. Ben yurt dışına çıktım ve 2 haftadır ilayda gül diye bir kızla birlikte olduğunu öğrendim. Ben aradığımda kızla öpüşüyormuş 😂 ve ertesi günü kızı takipten çıktı aonra engelledi çok pişman olduğunu söyledi. Boşlukta değerlendirilen bir kızsan ve 2 günde tanıdığın adamla manzara izlemeye çıkıp öpüştüysen dönsün diye bekleme git başkalarıyla takıl.
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilimde oğlak Burcu bir hafta oldu ayrılalı ayrılmamızın sebebi benim ailem senin ailen gibi değil dedim diye sövüp ayrıldı benden ben ona yanlış anladın dedim yine sövdü o sövünce bende ağır konuştum benim niyetim onun ailesine laf atmak değildi bana tekrar geri döner mi?
01 Yorumla
Koç+1 yılDöndümu asko
+1 yılpeşinden koşma eğer onla çıkarken iz bıraktıysan gelmek ister ama kendin övün vermeyi pek sevmediklerinden dengesizler size açılmaz size açılacağı varsada planlarını kurarlar tehlikeli değilse geri döner tam bir dengesizlerdir şun bana dönmüyo eğer istiyrsan vazgeç şimdiden bence :d geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılBenimde yeni bir inat üstüne bitti oğlak burcu erkek arkadaşımla inadını kırmak için yüzümü elime aldım herşeyi yapdım ortada bir nedende yokdu ama nuh dedi peygamber demedi çok üzüldüm çok ağladım ama gidince arkalarına bakmıyolar belki cenazene gelir
51 Yorumla
Koç+1 yılGeldimi abla geri
ya takmışsınız burçlara erkek erkektir... saf mısın kızım seni yönetmesine izin verme afferim ne lan kekoya bak sen böyle malları sevgili yapmayın lan bırak dönmesin geri
71 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın yaaaa
Oğlaklar vazgeçmediyse eğer geri dönebilir ama oglaklarin vazgeçişleri fenadır hayatından tamamen silerler
32 YorumlaCocuk oyuncagi gibi ya kiz buuu 😄😄😄😄 buyuyunce daha iyi gelir canım o daha olgunlasmamis seni tasiyamazdi uzulme
31 Yorumla
Oğlak+1 yılYorumlara bittim ya
Bu durumda gergedan burcu dönemi olduğu için oglaklara baskı uygulayan hipopotamlar (su aygiri ) karınca evresinden sonra magaralarina çekilirse oğlak burcu da geri döner
10 Yorumla
+1 yılne yaptın da ayrıldı? bende oğlak burcuyum ondan soruyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılhiçbirşeyy ya
Oğlak+1 yılhiç bir şey yüzünden ayrıldıysa bir kızla konuşmaya başlamıştır ve o kızlar cinsellik için yaklaşmıştır :) işi bitince döner
Soran+1 yılya oha olayı hemen çözdün instagramda istemedigim bir kızı takip ediyo kesin onla konuşuyo :( sence güzel bir fotoğraf atsam ilgisini cekermiuim
Oğlak+1 yılçekersin hep çekersin :D ama yine de senleyken ona şey yapmaz seninle yapmak istemediklerini başkasıyla yapar
Soran+1 yılpeki ben şimdi napıcam :(
Oğlak+1 yılmesaj atma bekle o geri mesaj atar sana ama 1 hafta ama 1 2 gün o kızla işini bitirene kadar ama kız aklını çelerse geçmiş olsun fakat çelen kız giderse de çok pişman olur geri gelmeye çalışır ama 1 kere yapan 12312412312 kere de aynını yapar affetmek sana kalmıştır.
Soran+1 yılya çok olumlu konuşuyosun :) dönmezse de ağlayan ben olucam yine :)
Oğlak+1 yılen fazla 1 2 gün ağlarsın sonra bulursun birini :) sana saydıklarımı ben yapmadım benim sevgilim bana yaptı ve o oğlak değildi :) neyse takma kafana elbet geri gelecektir
+1 yıl"ben ayrilmak istiyorum. gorusuruz"ayrilmak istiyen neden gorusuruz soylesin?
14 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadım ki😂😂
Aslan+1 yılsebebini sordunmu?
Soran+1 yılO istemiyorsa ben birdaha asla üstelemem çok gururluyum
Aslan+1 yılheyt be. helal sana. sonunda burdan kafama gore birini buldum. cok mitliyim🙆😂
+1 yılOha nasıl ayrılmak bu saygısız herif sen ne dedin kesin roman yazmıssındır
11 Yorumla
Soran+1 yılsadexe tamam dedim ben çok gururluyum :(
Astroloji & Burçlar konusunda 487 cevap paylaştı. Kaçan keçi dönmez.. Senin gidip tutup alman lazım ipinden..
30 YorumlaBnce hiç olgun değil düşünme bile dediklerine bakılırsa çok kararsız biri dönmez
10 Yorumla
+1 yılOğlak bir kiz tanidim. Karaktersizin tekiydi. Oğlaklar inatçidir. Gururludur. Kapisinda kòle olacak adam ararlar. Öyle adi insanlar
62 Yorumla
Oğlak+1 yılhadi ya burcun ne senin çok merak ettim
12 saatte ne olmuş olabilir ki? doğru söyle naptın kız çocuğa? :)
00 Yorumla
+1 yılBöyle ayrılan biriyse seni pek takmıyor demektir.. sevmiyor ve dönmez
10 YorumlaBurçlara inanan insanlara her şey kusura bakmayın müstehaktır..
10 Yorumlabu nasıl ayrılık mesajı çok saçma
Burak bu eleman sana dönmesin zaten40 Yorumla
+1 yılben ayrılmak istiyorum GÖRÜŞÜRÜZ mü ahahahahaahh gı bişi olmuş buna ara araştır gönlünü al bişi var bak dime di deme
00 Yorumlamesaj banada garip geldi bir kaç gün yazma sonra yaz dönmezse buluşmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılBen ayrılmak istiyorum dedikten sonra görüşürüz demesi de bayağı bir ergence.
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 320 cevap paylaştı. Burç kısmını bilmem ama bu çocuğun dönmemesi sana iyilik olur tam bir aptalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzür dileyerek söylüyorum tam bir süzme... miş hiç insana öyle diyerek ayrınılmaz sen buna üzülüyorsun tam bir süzme.. miş baksana
00 Yorumla
+1 yılOfff aynisi oğlak erkeği benimde sevgilim tam 1hafta önce durup dururken ayrıldı tık yok ne bir mesaj ne bir hal hatır sorma ölcem kahrimdan
01 Yorumla
Koç+1 yılDöndümu
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam bir ergen :D gelir merak etme ergen hormonları işte
10 Yorumla
+1 yılboşver niye ağlıyorsun bırak o senin arkandan ağlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu oğlaklar varya off insanı çileden çıkartırlar. Pişman olur eğer çok seviyorsa geri döner
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilimde oglak oglaklar gercekten severse onu aldatsan bile birakmaz seviyosa vazgecemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOğlak burcu bı sevgılım vardı oda kendı kendıne terkettı benı sanmıyorum ama ıns doner
21 Yorumla
Koç+1 yılDöndümu
+1 yılSen gerizekalimisin malmisin kızım oğlak burcu ile ne alakası var çocuk gitmekte haklıymış
00 Yorumla
+1 yılBiraz bekle arayıp sorma mesaj atma bir iki ay sonra karşısına çık tesadüfen karşılaşmışsınız gibi oğlak erkeği ancak görünce dank eder 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDönse bile oğlak olarak dönmez, oğlaklıktan çıkıp teke olmuştur artık.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 404 cevap paylaştı. Burçlara bu kadar bağlı olmayın.
10 Yorumlayazma bir şey döner bu
08 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
Soran+1 yılGüzel bir fotoğraf atsam ilgisini çekermiuim yazarmı sence
Soran+1 yılSoğumaz mıııı :(
Soran+1 yılya lütfen yardım ett :( soğumazmı
+1 yıl:D :D bu nasıl konusma ya :D :D
10 YorumlaEvet döner bu ilgi bekleyen erkek ayrılması yapmış
00 Yorumla
+1 yılsen bilirsin baskda bisey deme
01 Yorumla
Akrep+1 yılyemisim burcunu hic bir aciklma yapmadan gitmis oglak burcu olsa ne olur olmasa ne iyi selmatle s.. git de bisey yazma
Kutban bayramini bekle keserler o oglagi
02 Yorumla
Soran+1 yılya hhahahahhaha😂😂😂
+1 yılDemekki her şey iyi gitmiyormuş
00 Yorumla
+1 yılAyrilmak istiyorum görüşürüz nedir ya 😂
00 Yorumla
+1 yılAyrılmayı bile burca bağladınız ya helal olsun 😂
00 Yorumla
+1 yılBurcla alakası yok karakter meselesi
00 YorumlaDönse bile bu umrunda olmamalı
00 Yorumla
+1 yılOğlak ne kadar dengesiz ya 😕
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 731 cevap paylaştı. tabii iki gün sonra kapında
00 Yorumla
+1 yıloglak burcuyum bende ilayda ne yaptın cocuga moruk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin biri var eğer ondan yüz bulamazsa geri döner
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunları ziksen dönmez :)
00 Yorumla
+1 yılKerameti hayvanlarda burçlarda arama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende oglakim haahhaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZordur çok zor affeder oğlaklar
02 Yorumla
Koç+1 yıl
Gururu varsa dönmez.
00 YorumlaBu ne biçim sevgili.
00 YorumlaDonmezmis
00 Yorumla- Devamını Gör (4)