Oğlak erkeği geri döner mi?

Onunla çok güzel bi ilişkimiz vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim hiç tanımadığım babam gibiydi. Hem sevgilimdi hem de babamdı, hiç görmediğim babamdan baba sevgisini ve şefkatini onda gördüm. Hastalandım ilgilendi, kusardım saçlarımı tutardı bulaşmasın diye, sonra sarılırdı öperdi, meyve alır yedirirdi bol bol hemen iyileşeyim diye. Birlikte gezdik tozduk, sarhoş olduk, sevdik sevistik hayatımı en çok onunla bu kadar dolu dolu yaşamıstım. Bazen hiç konuşmadığımız öylece yan yana oturduğumuz anlar olurdu o anlar bile benim için o kadar kıymetli ki. Ama ne zaman iş ciddileşti, ona onunla evlendiğimin ve çocuklarımızın olduğu hayallerimden bahsetmeye başladım soğumaya başladı. Bunu fark edince zaten bir daha asla konusunu açmadım ama yine de o buzlar erimedi ve 1 hafta önce beni terk etti. Ben evlilik sürdürecek adam değilim, ne baba ne de koca olmaya hazırım. Hiçbir zaman da hazır olacağımı sanmıyorum ben bunu başaramam. Ve sen de şimdiden bunların hayalini kurmaya başladın. Bu kurduğun hayaller zamanla büyüyecek ve hayal kırıklığına uğrayacaksın. Bunu istemiyorum. Böyle olmasındansa şimdiden bitirmek daha iyi dedi. Son bir kez sarıldım kokusunu çektim ağladım. O da zorla sarıldı, hiçbir duygu ifadesi yoktu yüzünde o kadar canım acıdı ki. Sonra da gitti zaten yanımdan. Onsuz hayatım çok boş, onu çok özlüyorum. O da yaşadığımız onca güzel şeyi özleyip geri döner mi?
Oğlak erkeği geri döner mi?