AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bende merak ettim ama eski ismim gurbet isim değişikliği yaptım şimdi kulandım isim elfida bakman mümkün mü
Ben isterim bakar mısınız lütfen
Adın ne
İsterim ya bak bakalım
Adın ne
İsmim Hakan, aslan burcuyum
Tamamdır deneyelim vaktin varsa
İstersen bakabilirsin hanımefendi
Bilmem. Bilebilecek misin?
boş ver fali kahve yap içelim:)
Bak bakalım falıma
Adın ne
Mustafa
Hiç araba kazası geçirdin mi sen?
Çok aptal cesaretiyle bir şeylere karşı adım atmışsn ve adaletli olmak istemissin kaybettiğin şeylere üzülüyorsun ama seni bekleyen fırsatlar var hala. kafanda yapmak istediğin bisey var ona doğru adım atacaksın yolu koyulup kalbinin de sesini dinleyeceksin. Oturup ortak bir karar vereceksiniz ve iyi bir iş çıkacak sonucunda
En ufak bir yerden tutmadı
Merak etim hayatında hiç kaza gecirdinmi araba?
Geçirdim ben kullanmasamda
Geçmiş olsun
Neredeyse 30 sene geçti
Evet biliyorum geçmişte olduğunu şimdiden bahsetmedim kaza icin
Gözümün önünde canlandı araba siyahtı sanırım ve camlar paramparça oldu
Gorunuyormu ordan bakınca
Kartlarda bakmadım gözümün önünde canlandı 1 saniye
Araba siyah değildi evet camlar parcalndi
Evet fragman gibi gördüm
Kartları karistirirken gözümde canlandı daha kart acmamistin
Kendine yeni uğraşı bulmussun
He Vala deniyorum bakalım anliyormuyum bu işlerden haha ama çoğu zaman biliyorum
Genele doğru salliyosun gibi geliyor ama inanan çıkar
Yurtdışında severler böyle şeyleri parayla medyumluk yapsana iyi iş yapar
Sallamıyorum canım ya kartlar ne çıkarda kendi yorumumu katıyorum bazende hislerim
Oda olur sen bu işi bı dusun
Evet isterim
Adın ne
Adimi soyleyemrm
Ay banada bak
Adın ne
Bade
Bade iki seçim arasında kalmış gibisin eski anılarını özlüyorsun karar vermekte zorluk çekiyorsun geceleri ağlıyorsun bazen ve annenle aran kötü sanki sana biseyleri diretmeye çalışıyor?
Yanlış bakma ihtimalin
Anlamadım?
Annemle aram iyi eski anılarımı özlemiyorum ağlamıyorumda
Anladım iyi sevindim
Bak bakalim
Adın ne
Genelden yazmiyorum
Ben istiyorum lütfen
Adın ne
Bedava mi
Evet burada yazicam
Olur
Adını söyle
Faruk
Faruk sen tutkulu toksik bir ilişki yaşamışsn çok çabalayıp karşılık gorememis gibisin duyguların çok yoğun hala barışma isteğin var karşı taraf üzgün görünüyor arkasına bakmadan gitmek zorunda kalmış. bu savaşta kazanan kim ölmüş belirsiz herkes kendini haklı görmüş sanki doğrumu?
Hic sevgilim olmadi
Peki kimle bu tarz ayrılık ve savaş yaşadın
Cok fazla kotu olay yasadigim kisi oldu ama sanmiyorum pisman olan kisi oldugunu
Vala bana kartlar şimdiye kadar hiç yanlış göstermedi illa sevgilin olmayabilir ama biri olmuştur aranızda bu tarz iletişim olan
Bilemedim olmustur belki uzulen. Bir yil icinde yurtdisina cikma durumun vae mi ona bakar misin.
Ablam sen iyimisin
Tabii olur.
Tamam
Bak,
Bak bakim
Bakarmısın?
Adını yaz
Uğur
Birisiyle Güç çatışması yaşamış olabilirsin dengeyi sağlamaya çalışmışsn ama karşı taraf fazla baskın bakımsız biri ve sende gücü eline almak istemişsin bir zafer görünüyor. Keskin konuşmalar geçmiş aranızda ve kendini işine odaklamissin?
Güç çatışması derken nedir tam olarak nedir acaba? birde zafer görünüyor demişsiniz?
Yaşanan zorlukların üstesinden gelinmiş ve bir tür başarı elde edilmiş. Çabalarınızın takdir edildiği, zafer kazandığınız veya önemli bir dönüm noktasını geride bıraktığınız bir zaman dilimi olabilir. Bu başarı, motivasyonunuzu artırmış olabilir., ilham veren, cesaretlendiren ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olabilir. Aynı zamanda, kendi içsel gücünüzü keşfetme, özgüveninizi artırma ve tutkularınızın peşinden gitme potansiyelini de işaret edebilir.
İlk defa duygusal bir ilişkinin içindeyim ve karşımda bir kadın duruyor acaba kadın o kadınmı ve beklediğim zafer o zafermi?
Bak bakalım.
Adın ne
Buse
Bitirmek istemediğin bisey olmuş ama bırakmaya mecbur kalmışsn emeklerinin karşılığını alamadığını düşünüyorsun sana büyük bir teklif gelecek duygusal anlamda beklemediğin zamanda. ihanet yaşamış olabilirsin. hayatinda yeni bir sayfa açmak istiyorsun?
Evet doğru
İnşallah hersey gönlünce olur
İnşallah canım
Olur
Adını söyle
Merve
Merve sen geçmişte yaşanan ailenle olan anılarını çok özlüyorsun tekrar geçmişe dönmek istiyorsun o huzur rahat kaybolmuş. çünkü sen yanlış seçimler yapmışsın ve kaos bir ayrılık yaşamış gibisin tekrar gücünü toparlamak istiyorsun doğrumu?
Doğru
Bişi sorcam
Ayrıldığım erkek arkadaşım geri döner mi
İnşallah gönlünce olur
Onunla aile kurmak evlenmek dusunmussun ama barışmak için çok cabalaman gerekecek ve sabırlı olman
Tamam
Banada bakar mısın?
Adını söyle kartları karistirm
Zeynep
Ne zaman bakarsın acaba 🤔
Bak abla