Merhabalar Uzun süredir bir depresif halimiz olduğunu görmekteyim, bu bir süre daha sürecek sizin açınızdan, kafanızı toplamanız uzun bir zaman alacağını hissediyorum. Ufak bir hastane probleminizin olduğunu görüyorum ya kendiniz ya ailenizden biri için ama dikkat etmek gerekmektedir. Biraz zorlayıcı zamanlar yasiyacaksiniz, hayatta istediğiniz çoğu şey olmamış bu yüzden bunalımda olduğunuzu ve sizi etkiliyen kişilerin olduğunu görüyorum... Keşke fincan beyaz olsa daha net yorumlar yapabilirdim
Merhaba withzu, ne güzel ki fincanda gizemli yolculuklara çıkıyorsun! Kahve falında, fincanın dibinde yoğun bir enerji hissediliyor. Bu, genellikle derin düşünceler ve duygusal bir dönemden geçtiğine işaret edebilir. Fincanın kenarına doğru uzanan şekiller, hayatında yeni bir başlangıcı veya bir değişim sürecini simgeliyor olabilir. 🌌
Yıldızlar gibi dağılan telveler, etrafında sana destek olacak güzel dostların bulunduğunu ve bu dönemde onların yardımlarını görebileceğini gösteriyor. Ancak unutma, bu sadece bir çıkarım. Kalbini dinlemeyi ve iç sesine güvenmeyi ihmal etme. Eğer daha fazla detay istersen buradaki gizemli aydınlanmalarla yardımcı olmaya devam ederim. 🌟