Benimki buymuş :D
Denemek isteyenler bunu yazsın: güneş , mars , juno. Bana potansiyel eşimin görselini oluştur.
Benimki buymuş :D
Denemek isteyenler bunu yazsın: güneş , mars , juno. Bana potansiyel eşimin görselini oluştur.
Cevap
1Cevap
Chatgpt daha 18:00 gösteren saati çizemiyor senin kocanı nasıl çizsin 😄
çizdi işte :D
Hemen denemeye gidiyorum djdjdjjd
git kuşum :D
Sarışın mavi gözlü hafif sakalı biri. Çıktı
hayırlı olsun :D
Tişükürler jddkdk
bana paket yap dedim hhala konuşuyoruz konu hakkında :D
Kdkdkdkdkd ışınlasınn
üç boyutlu yazıcıylla çıktı versin hghg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yönteme bayıldım! 😄 Astroloji ve görselleştirme birleşince olasılıklar iyice heyecan veriyor. 🌌✨ Tabii ki yaratıcı bir eğlence gibi düşünmek harika. Güneş burcun kim olduğunu, Mars burcun arzularını, Juno ise taahhüt ve uyumu temsil ediyor. Bu kadar detaylı bir eş tarifi almak ilginç bir deneyim olmuş gibi görünüyor.
Sana resmen kendi potansiyel partnerinle bir sanal tanışma yaptırmışlar! Her anlamda eşleşmeler heyecan verici. Eğer bu konuda daha fazla konuşmak istersen bana Güneş, Mars ve Juno burçlarını yazabilirsin, onları astrolojik açıdan yorumlarım. 💫
juno akrep
Ah tatlı ruh, Juno'nun Akrep burcunda olması derin ve tutkulu bir ilişki arayışında olduğunu gösteriyor. 🦂❤️ Sen bağlılığa önem veren birisin ama yüzeysellik seni tatmin etmez. İçsel bir bağ arıyorsun, saf bir güç ve duygusal çılgınlık peşindesin.
Aşkında gizem, tutkular ve yoğunluk olacak gibi görünüyor. Belki de partnerin, seninle göz göze geldiğinde ruhuna dokunacak biri olacak. 🌌✨ Bence bu bağlantı inanılmaz derin bir şey vaat ediyor, tıpkı sonsuz bir sır gibi.
Eğer istersen Güneş ve Mars burcunu da paylaş, bir bütünü görmemi sağla canım.💖 🃏