Güzellik & Bakım Güneşin kızları selin? huzursuzbcksnrdm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce bu handeye nası bir makyaj yapılıyor da hem var hem yok gibi duruyor kızlar? Yardım edin, neler var yüzünde / püf noktaları ne doğal görünmesinin? (HELE 3. RESİM) Güneşin kızları selin? Cevapla Makyaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 427 cevap paylaştı. Yani yapılsa da yapılmasa da pek birşey değişeceğini sanmıyorum sonuç ortada :D 0 2 Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Güzel kız öyle deme :D Yorumla Catsiaaamo +1 yıl İzin verirseniz göz randevunuzu ben almak isterim belli ki üşeniyorsunuz gözünüzü seveyim ben alayım :D :D Yorumla
UcanRoman Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bir nesle bazlamayı sevdiren kız. Demet özdemir sayesinde de kereviz yiyoruz 0 2 Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Gerçekten çirkin mi ya? Bence çirkin denilecek dende değil Yorumla UcanRoman +1 yıl Hayır çirkin değil çok tatlı hoş bir kız. Sevdiğimden bazlama diyorum Yorumla
Hckms1 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Profilin gerçek sahibi sensen benim oyum açık ara sana senin şanssızlığın TV ye çıkmıyor olman 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar