Güncellemeler
1 yıl
Yorumlarda da bir abla da nasıl fettansa hem yorumu kaldırttı hem beni engelledi. İkieleştiriye de gelemiyonuz 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
burçlarla ilgisi yok nazar da yoktur ayrıca
Ooo nazar tabikii var
Balık burcu kadınları çok ağlıyor çünkü gözleri hep yaşlı sulu gibi dikkatli bakarsanız anlarsınız, duygusal oluyorlar
Evet
Balıklar kendi kendini nazar eder diye duydum.
Evet kesinlikleee öyle. Ablam her şeye sürekli maşallah der ama sürekli kendi saçına baksa güzel bulsa nazarı değiyo kendine
Balık burcu
Ama ben korkuyorum balıkalrdan oda arkadaşımda balık o da sürekli öyle. Sürekli nazar ediceklermiş gibi geliyo
Bir şey olmaz ya abartma.
Ama baya değdiriyolar ya bence
Kime nazarımız değmiş?
Çok değiyo ya. Kendinize bile. Ablambalık kendine bile nazar değdiriyo. Herşeye. Bir arkadaşım da öyle
Kendimize değdirdiğimiz doğru da diğerlerine sanmıyorum :D
Değiyo net. görüyorum çünkü
Sen koç muydun?
Koç olduğumu niye düşündün biliyorum biraz sanki. Ablamda balık koçlarla çok iyi anlaşır falan. genel olarak balıkların çevresinde de çok koç oluyo ama değilim ben koç. yay burcuyum
Pek de uzak sayılmaz tahminim :D sen balıklara takıntılısın sanki biraz sürekli yay burcu bir kız balık kadınlarına takıp soru soruyor falan
Uzak bir tahmin bence. Koçlarlayayların alakası yok çünkü
Ateş grubusunuz o açıdan
Yok bence her burç farklı
Her burç farklıysa sen niye her balığı aynı kefeye koyuyorsun? her balık da bir değil
Her burç farklıysa sen niye her balığı aynı kefeye koyuyorsun? Bu cümleyi kendin okuyup yorumlar mısın 😂
Yok senin dediğin her burçtaki insan farklıdır ben de her balık burcu olan birbirine benzemiyor diyorum nesini anlamadın ergen
fettanlar
Olabilir valla. Korkmayabaşladım ben. Ablam , odaarkadaşım hepsi çok değdiriyo
Uzak dur onlardan sıkıntılılar
Nasıl uzak durcam ablam oda arkadaşım diyorum