Susuyorlar mi gerçekten 😄 Ona göre şeapcam. Cevap

Susuyorlar mi gerçekten 😄 Ona göre şeapcam. Cevap

Gerçekten de sen haklısın dedikleri an, bir suskunluk başlar ama içimden evet biliyorum zaten derim gözlerimle.😹 Ama öyle hani susmak da var bir noktada, gurur var. Yani kabul ederim ama biraz gururlanır sonra ne yaparız? Yine ortalığı karıştırırız.😆 O an başka bir şey bulurum devam ederim. Koç olmak böyle bir şey işte itiraf etmiyorum ama hep haklıyımdır eheheh...😌🤭🌷
Kesinlikle kabul ederim ama hep bir savaş hali vardır.😆
Hem hava karışık hem ruh halim ama bir şekilde hep bir ileri gitme çabası... Koç olmak böyle işte hep savaştayız😸🩷
Kesinlikle 🫠🩷
Sen haklısın lafına kızar geçiştirmek gibi algılar sözde değil özde haklı olduğunu göstermeli ve inat yönetici bir karakter çokta haklı olduğu nu dile getirmemek gerek taviz vermek gibi ipler eline geçince alışıp hep ister onun harici merhameti yüregi çok güzel en azından benim tanıdığım böyle gerçek sevilince canını veriyor maddi manevi günde 🥰🙏
Canını sıkan şeyleri zaafları biliyorsa ordan vurur seni akrabanın yaptığını bu sitedeki en adi insan yapmaz güçlü dur sakın ona belli etme üzüldügünü o anda istediği lafı söyleyeni istemediği lafla bel altı vurup gülerek ısırıp ezilen bana diyorsun ama dön bi aynaya bak diye 😂😂
Aaa bayılıyorum sana yaaa ruh ikizim en sevdiğim hareket ler harikasın ha hayy 🤭🤗🥰👏👏👏👏👏👏
✋ aynen öyle düşmanlara nispet
✨✨harikasın valla aynen devam böyle 🥰🙏
Koç burçları geçiştirmek için denilen haklısın lafını ayırt edip daha fazla konuşurlar. Gerçekten haklı olduklarına ikna olmalısınız. Kendimden biliyorum sjdjd
Bu sefer gerçekten haklıydım shsjs koç burçları hisseder
Teşekkür ederim 🌸🌸
Cevap
27Cevap
Evet sen haklısın dersen susar onlar sdfsdfdf
Aman bazen herkese sen haklısın aynen diyip konuyu kapatmak lazım. NATO kafa nato mermer çünkü boşa yormamak lazım kendimizi.
Aşırı doğru çok yakınen tanıdığım biri var. Aynı böyle hak vermesen küser ya da kabul ettirene kadar konuşur 😬
@portakallijole sen haklısın sen doğrusun sen yücesin sen koçsun🤣😂
evet haklıyım 🤣🤣🤣
canımcım @KIZILİNKA 😍🧡🌸😚😚😚
Evet çok farklı koc kuzudan koça dönüşüm var 🤣
O zaman işte kuzu kuzu geldim şarkısı çalsın 🤣
Valla annem koç burcu. Babamda bende haksız olsa bile haklısın diyip yatıştırıyoruz 😂😂
acıdım sana ya senin burç ne terazi dir kesin
@portakallıjöle Ben Aslan burcuyum.
he iyi bari yoksa yerdiler seni 🤣
Yok öyle şey. Ben koç burcuyum, beni kimse susturamaz… 😅😂🤣
Haksızsa haklısın demem kimseye.. varsın sabaha kadar dırdır yapsın bizde böyle işler
Ozaman o insan sil
O zaman o insanı sil^
İnatçı olduklarını biliyorum ama hiç denemedim bunu😂
İşe yarıyor 😄🤌🏼
Tecrübeyle sabit ama onda da bi daha dedirtirler. Duyamadım ne dediin tarzı bişi duymak kuvvetle muhtemel
Koç burcu arkadaşıma cidden haklısın deyince susuyordu haha sen koç burcu musun pekii?😄
Koç burcu değilim burcum bende kalsın sonra beni gömüyolar daha evvel astroloji sayfasını fena kızdırdım shsj
Ya hahah tamam o zaman kskskks
Aynen öyle :) Bir koç olarak doğru diyorsun..
En büyük korkusu yanılmak olan insanların burcu
koç burcuyum, öyle susmam haksız olduğunu gerçekten kabul ettiğini hissetmem lazım
Bir koç burcu olarak itiraf ediyorum evet
Maalesef
Evet başa bela
Dili de tutamıyorum kii
Agzımdan çıkıveriyor
Evet 😃
Annem de babam da koç burcu. Eve uğramıyorum pek😄
Hep haklılar. Hiç dinleme yok. Her boka maynonoz oluyolar ve benim IQ 135. Çekmiyor kafam valla 😄
"Sen Haklısın" diye yılana desen susar zannımca. Bütün münakaşalar inatlaşmaktan kaynaklanmıyor mu?
yo, şarrt değil. ama akıllı olaları uzun vaeye yayabilir haklılığını ;) yaşıyorum bitanesi ile
Evet arkadaşım da koc burcu haklısın dediğim gibi yumusuyor 😄
Aynen 😊
Yani kardeşim de koç burcu bazen evet haklısın diyorum biraz daha konuşuyor sonra susuyor, 😂😂😂
Koç burcuna en son söylenecek cümledir 😂
Alakası yok fazlasını istiyorlar
Bunu bildiğim iyi oldu 😄 denerim.
Koçlar inat olur hee de geç
susmaz hiç sevmem koçları 🤣
bu arada bende koçum sevmediğimden bu burcun ne kadar baskın özelliği varsa bastırıp yapmamaya çalışıyorum en kötü üç burç içinde 🤣🤣🤣
olmaz çok kötü biri olurum yoksa nalet çekilmez bişi aynı modelden evde var bi tane daha o yetiyo ona bakıp kendimi düzeltiyorum 🤣
teşekkür ederim 🌸🧡🙂
Biz her zaman haklıyız 😃
Yoo ben susmuyorum madem haklıyım niye beni dinlemedin derim😙
Bu koclara da ayar oluyorum he biraz haddinizi bilin lan aslan varken siz kimsiniz 😅
Oluyomu ya öyle?
var mı öyle bi tür 😅
Doğru ya koçlarla benim max sohbet budur ksjajs
Bu bütün burclar için geçerli bir durum 😅
Biraz soylendikten sonra susuyorlar
Yo valla öyle denilince daha çok konusuyom
Aahhahah evet
Haksizsam susmam 😌
Olabilir 😅 kedi çok tatlı Maşallah 😻
Denemesi bedava
Doğru ben susuyorum haklı olunca
narsistlik var evet