Astroloji & Burçlar Haftalık- günlük burç yorumları sizin için ne kadar doğru çıkıyor? Bugün ne yaşadınız mesela? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Hep doğru çıkıyor, şaşırıyorum Bazen doğru, bazen yanlış Hiç doğru çıkmıyor, eğlencesine bakıyorum Burç yorumlarını takip etmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Haftalık- günlük burç yorumları sizin için ne kadar doğru çıkıyor? Bugün ne yaşadınız mesela? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. genellikle doğru çıkmaz 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Kaliteli astroloğ yorumlarsa doğru, tecrübesiz biri yorumlarsa gerçek payı sıfır. 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% Aslan 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 653 cevap paylaştı. Genelde çıkıyor 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% Balık 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 431 cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
genellikle doğru çıkmaz
Kaliteli astroloğ yorumlarsa doğru, tecrübesiz biri yorumlarsa gerçek payı sıfır.
Hesaplaşma vardı ve hesaplaştım
Çıkmıyor burçlar nedenki
Hiç doğru çıktığını görmedim😑😅
Bazen doğru bazen karşık çıkıo
Cidden hiç doğru çıkmadı ya
Genelde çıkıyor
Bazen
Hiç bakmıyorum
Umurumda bile değil.
ya tutarsa