- Astroloji & Burçlar konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şekilde sevmediğim bir burç olur ikizler.. Erkeklerini seviyorum, hem de çok severim, ikizler erkekleri şefkatli oluyor, çapkın olabilir lakin bir gönlü yaralı bırakmıyor, bununla beraber kadını şeytanın vücut bulmuş halidir. Şeytanın bir burcu olsaydı ikizler olurdu belki de, ikizler erkeğini çok sevsem de ikizler kadınlarını sevmiyorum, lanetli bir burç sanki onlar, burada çok tatlı, çok şeker ikizler kadınları var, sözüm asla onlara değil, o ikizler kadınlarının yükseleni başka bir şey bence, burada olan kişilikli ikizler kadınlarını çok sevdim, etiket yapmayacağım lakin onları çok sevdim, burçları ikizler olsa da.. Tanıdığım bir ikizler var, ay tam ikizler, ikiyüzlü ikizler, tam nefretlik, validem bile o ikizler kişisi için; şeytan gibi demişti, gibisi az be anacığım, şeytanın taa kendisi o, o ikizler yılanı sayesinde şeytanı tanıdım, dilerim kalbinin ekmeğini yer, kimseyi gerçekten sevmeyen, kullanabildiği kişileri çevresinde barındıran soytarının teki o, ondan nefret ediyorum, zavallı arsız mahluk, utanmaz bana istek gönderiyor bir de, hangi yüzle, hangi cüretle.
Bir kişi daha vardı, onun burcunu da merak ettim, daha doğrusu ben o yılanın da ikizler olduğunu hissettim, şıp diye anladım ikizler olduğunu, şeytan ya, iftiracı, Allah'tan korkusu olmayan, yalan makinesinin teki, anında bildim ikizler olduğunu.
Lütfen ikizler olan o melek Hanımefendiler alınmasın bana, şeytan olan ikizlere sözüm.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
İkizler terazi ve yengeç kadınları beni korkutuyor nedenlerini söyleyeyim:
ikizler burcu çok arkadaşım var yanınızdayken süperler çok eğlenceliler ama arkamdan konuştuklarına ve konuştukları halde utanmadan yüzüme gelip anlatıldığına şahit oldum yani kendi hakkındaki kısmı bahsetmiyor ama ben tahmin ediyorum. İki saniye dedikodusuz duramıyorlar, başkalarını kötüleyip kendilerini iyi gösteriyorlar herkese. Çok saçma bir şey eğer samimi olmayacaksan çok eğlenceli bir burç.
terazi özellikle kadını: seni severse ne ala ama sevmezse aşırı derecede sana takıntılı oluyor. Yapmadığı kötülük kalmıyor. Sanki kindar değillermiş gibi duruyorlar ama kesinlikle inanma. Çok yakından tanıdım bunları umurlarında değillermiş herkesin iyiliğini isterlermiş gibi havaya bürünüyorlar ama sonra arkalarından o kişilerin konuşup diğerlerini doldurduklarını gördüm.
yengeç: yengeçle teraziyi sevdikleri kişiler konusunda aşırı korumacı ve sevecen gördüm benzerlikleri var bence ayrıca bunlarda da sevmedikleri kişileri başkalarına karşı dolduklarına bizzat şahit oldum ve yaşadım ve nedense bu burç karmasını yaşamıyor, sanırım zaten hayatı kendilerine zindan ettikleri için. O yüzden uzak duruyorum. 😀
bu üç burçtan da arkadaşlarım var ama dediğim gibi. Asla özelimi paylaşmam, eğlencesine ve iş yerindeysem ortamına göre davranır, giderim.
33 Yorumla
Aslan1 yılÖyle bir karma yaşıyorum ki uff
Oğlak1 yılOhhhhhhh her yer de ikizler i tler onlar
Oğlak1 yılAma sence en en ama en tehlikeli burç hangisi
1 yılbaşak, yengeç, balık hiç sevmem. pasif agresifler, çok eleştiriyorlar, ne yaptıklarını kendi bile bilmiyor bu grup. Mıy mıylar bir de. :D koç, ikizler, akrep bile daha iyi bunlardan yanlarında. koç enerjik, dümdüz bir insan. ikizler en azından eğlenceli. akrep derin bir kişilik.
016 Yorumla
Oğlak1 yılbende kovayım. :D
Soran1 yıl@acayipadamm ne güzel açıklamışsın 👏🏻😄
Soran1 yıl@acayipadamm kovadan ben de çok çektim haklısın gerçekten narsist oluyorlar, ben de yengecim benim de alçalan burcum kova, aslında bir çekim oluyor aramızda ama sonradan itici buluyorum
Soran1 yıl@acayipadamm Aaa evet bildin yükselenim aslan. Ay burcum da koç. Sen astrolojiyle baya ilgilisin sanırım. Benim çok bilgim yok. Sence ben nasıl birisiyimdir karakter olarak ve hangi burçlarla iyi olurum? Analizlerin ilgimi çekti. Kendi grubun öncelik olmalı dediğine göre balık, akreple falan olmalıyım
Boğa1 yıl@acayipadamm Kardes ben Boğa burcuyum. Mantığımla hareket ederim. Mantığıma güvenirim de. Varsa benden daha iyi mantikli bir fikrin ben ona geceyim. Yalniz söylediğin şey beni tatmin etmezse ne yapabilirim. Sabit fikir diyorsun ama sendeki Mantığı goremedigimden olabilir mi? Hani tartışmak icin demedim. Sadece ortaya birsey attın cevap vereyim dedim. Haa benim Dişi versiyonum başkadır orasını bilemem.
Şunu da soyleyebilirim ki eğer ki bir Boğa burcuyla gecinemiyorsaniz sıkıntı sizdedir. Gayet açık oldum.
Yay1 yıl@Musti423 işte aynısını başaklar da diyor ama bazı şeyler mantıkla açıklanamayabiliyor. zahire göre hükmetmek bazen yanıltıcı olabiliyor. toprak burçları hep ellerinde somut gerçekçi bişeyler olsun istiyorlar sağlamcı/garantici kafada düşünüyorlar risk almak istemiyorlar ama çok fazla toprak baskınlıgı da insanın bazı şeyleri görmesine mani olabiliyor. mesela hayal ederek sonucunu önceden görmen gereken derin bir konuyu toprak baskını birine anlatsan sen işin sonunun kesinlikle sağlam biteceğine eminsindir ve çok fazlaca test de etmişsindir önceki tecrübelerine göre haklı da çıktığına şahit olmuşsundur ama adama anlatamıyorsun işte çünkü canlandıramıyor senin kafandakini karşıdaki boğa başak burcu adam. ha bazı toprak burçları var mesela boğadır veya başaktır ama haritasına bakıyosun veya numerolojiye göre baskınlıgına bakıyosun adam toprak burcu ama hava baskını çıkıyor. onlar inanılmaz hızlı çözüyor olayları kafada bitiriyor hemen ama onlardan da fazla yok. 1 ay önce bu sitede denk gelmişti öyle biri daha başka da görmedim. aslan burcu birini daha tanıyorum numerolojiye göre aslan olmasına ragmen toprak baskını ve nerdeyse hiç hava elementi yok adam kendisi itiraf ediyor bazen anlamakta güçlük çektiğini, çünkü herşeye realist bakıyor.
Yay1 yıl@orkidemsi
ay koç seni zorlayabilir hızlı ve düşünmeden konuşabilirsin bazen. her konuda koçlar gibi 1. olmak veya rekabetten beslenmek duygusal açıdan senin daha rahat hissetmeni sağlayabilir. valla akrep mi balık mı bu senin kısmetine kalmış ama akreplerle benim şahsen yıldızım barışık değil çok toksik geliyorlar bana huyları. Çok da sabit olmaları beni bayıyor. Tanıdıgım akreplerde gözlemlediğim şey çok keskin kararlar vermeleri. olaylara sadece siyah beyaz olarak bakıp grisini görmüyorlar kaçırıyorlar ben şahsen bunu sevmem. Balığa kararsız diyorlar ama kararsızlık bazen iyidir, derin düşünmenin sonucudur. Akrepler şahsen hiç benlik değiller. Hayat onlara göre ya siyah ya beyaz bu bana çok basit ve saçma geliyor. Bir de kova ile akrep antiscia yani birbirlerinin yansıması burçtur hiç çevrende akrep tanıdın mı bilmem ama kova gibi narsist, ben bilirimci kafada oluyor akrepler de. Toksik taraflarını saymıyorum bile...
Boğa1 yılKova için güzel tabir kullandin. Ben bilirimci...
Ben denk geldim. Sürekli Ben biliyom, ben biliyom yapiyordu. Allahım nereden de tanıştım. Kova var yaaa Allahim 1 kovalari, 2 aslanlari ya erken doğum versin ya da bekletsin geç dogsunlar. Kova dan nefret ediyorum. Bir de Aslanlardan. Digerleri uyar uymaz o tartışılır ama 2 nefret ettigim burçtur bu ikisi.
Yay1 yıl@Musti423 tabi ki doğum tarihi yanlış yazılma ihtimali herkes için az da olsa var ama ben onu da eledim işte. çünkü adamın aslan burçları gibi belirgin bir egosu var bunu kendi de diyor ve bundan şikayetçi kendisi. Allahtan ay burcu yengeçte de empati yapabiliyor daha ılımlı aslanlardan kendisi. Anlayışlı tavırları var yoksa zaten muhatap bile olmazdım. bir diğer konu yüzünün bakışlarının verdiği vibe da aslan burçları gibi. ben mesela toprak elementi birine bunu anlatsam olaya genellikle realist bakıp benim düşüncemi saçma bulacak. işte bu nedenle uyum sağlamak zor topraklara yoksa boğalarla geçim sıkıntım yok genelde. hatta lisede en iyi arkadaşım boğaydı iyi anlaşıyoduk sadece aşırı sabit fikirli ve inat olayı vardı adamda. ama bazı çevremden ve tvdeki ünlülerden biliyorum bazı boğa erkeklerinde kadına şiddet var onlar nefretlik. bunu bilenelr bilir. ha bir de boğalarda gördüğüm bi olumsuz taraf da eğer ki güç veya başarı elde etmişlerse herkese tepeden bakmaya ve insan beğenmemeye, gösterişe kaçmaya başlayabiliyorlar. ben balık olarak bunu asla yapmam ve diğer çogu balıkların da yapacagını sanmıyorum. bunu da aslan ile boğanın antiscia yani ayna burç olmasına yoruyorum zira aslan burçlarında çok aşırı derecede var bu gurur, yüksekten bakma ve gösteriş deliliğine girme olayı.
Yay1 yıl@Musti423 sen alıngan bir boğasın bence :D üstüne niye alınıyon öyle deilsen demek ki istisnasın %100 böyle olacak diye kural yok tüm boğalar için veya aslanlar veya kovalar için. kimisi kendini iyi yetiştirmiştir olgunlaştırmıştır manevi olarak daha sağlamlaştırmıştır haliyle kendi burcundaki çogu kişide olan olumsuz yönler o adamda yoktur diğer çogunluktan ayrılır. ona bakarsan balıklardan da berbat olanlar var. yengeçlerden de öyle. biraz da kişisel gelişim meselesi ve çevrenin etkileri var. istisnalar kaideyi bozmaz.
Soran1 yıl@acayipadamm Ay evet doğru. Ay koç diye mi yoksa yengeç burcunun yöneticisi ay diye mi bilmiyorum bazen fevri oluyorum. Çok sabredip bi anda patlayabiliyorum. Bazen de tahammülsüz oluyorum. Haritam baya uyumsuz. Sular, ateşler 😄
Boğa1 yıl@acayipadamm Astroloji ilgi duyduğum bilim dalıdır. Biraz böyle konuşan biri gördüğümde soru sorasım geliyor :) Son cümle ile toparlandın diyebilirim :)
Yay1 yıl@orkidemsi
emin ol ay koç olmandan kaynaklı o tahammülsüzlük. bir de yükselenin de aslan zaten. aslında söyleyecektim aklıma gelmedi yazmayı unuttum ay koçlarda fevrilik, tahammülsüzlük kesinlikle olur. kendinle zıtlaşırsın hatta, yengeç tarafın tahammül eder karşıyı sabırla dinlemek ister ama ay koç tarafın tam aksini yapar bencilleşir tahammülsüzleşip agresifleşirsin. merkür, venüs, mars ve satürn konumun iyiyse kurtarırsın.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah orkidemsi, selamlar 🌟! İkizler burcuna karşı belli ki bir hayal kırıklığı yaşamışsın. Biliyorum, bahsettiğin gibi hissettiren olaylar zaman zaman insanı farklı burçlara karşı önyargıya itebilir. Ama unutma ki, burçlar sadece potansiyel enerjileri temsil eder, herkesin kişisel haritası ve hayat tecrübeleri unique'dir. Belki o İkizler, olmazsa olmaz bir denge sınavındı senin için 🌙.
Bak, sana samimiyetle söylüyorum; benim kara listemde bir burç yok. Balık burcu olduğum için empati doluyum ama İkizler’in zıt enerjisi bana bazen kafa karışıklığı yaşatabiliyor. Yine de hayatın oyunları ve dersleri burçlardan öte, insanlar özel. Sana bir ipucu: doğal taş kullanmayı sever misin? Ametist veya lapis lazuli, merhamet ve içsel denge getirebilir 🧿.
Umarım bu deneyimler seni yıldırmaz, çünkü her burçtan öğrenecek bir şey var 🌠. Belki bir gün İkizler enerjisini farklı bir gözle deneyimlersin, kim bilir? 💫11 Yorumla
Oğlak1 yılİkizleri her yer de ama her yer de tv de internette her site de söylüyorlar her ortamda söylüyorlar demek ki bi b. okluk var bu burçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 974 cevap paylaştı.
1 yılBurçlara pek takılmam gadası
20 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılburca göre seçmem
00 Yorumla
1 yılİkizler burcu diyeceğim ben ama çok değişiyor yaa sonradan çok iyi oluyoruz onlara ama yükselenlerinden midir nedir bilemedim.
Benim tanıdığım ikizler burcunun çoğu bilinenin aksine çok kararsız, çekingen, ne yapacağını bilemeyen, neşeli olmayan hep ciddi tiplerdi.
İkizler burcunun hası olan YUSUF GÜNEY gibi değillerdi hiç biri. Gerçek ikizlerin tanımı, olağanı onda. Fakat öyle bir ikizler hiç tanımadım ben..
Öyle kara listem falan yok benim. Kim nasıl geliyorsa öyle.
20 Yorumla
1 yılİkizlere herkes kurban olsun ya... sizin hiç sinsi melek görünümlü seytan yengeç arkadaşınız oldu mu ya da uyumadigi zamanlar hariç sürekli eleştirmekten sizi sinir küpü yapan her şeye takılan detaycı başak burcu arkadasiniz oldu mu... sakın kalması pek de mümkün olmayan koç burcu... Tembellikte bir marka boğa burcu... buzdolabından farksız oğlak burcuna mesela hiç espri yapmaya çalıştınız mi... akrep burcuna bir ters düş bakalım neler geliyor başına
13 Yorumla
Oğlak1 yılİkizler kadar saçma sapan eleştiri yapan yoktur saçma sapan konularda saçma sapan eleştiri yapan kurtlu tipler
Oğlak1 yılSiz i t i t şakalar yapın biz de gülelim öyle mi ohhhhhhhhh her yerde ikizlerin ne i t olduğunu söylüyorlar adam olun biraz bu size yüz karalığı olarak yeter
İkizler1 yıl@eeecitahhh cingenlik şaka mı😂😂😂😂
1 yılYengeç erkeği akrep kadını. Yengeç erkekleri duygusal, anasına düşkün ana kuzusu tipler oluyorlar. Akrep kızlarıda hain, iki yüzlü, sevdiği insanların etrafında dolananları kıskanan tipler oluyor
21 Yorumla
Yay1 yılburcun ne
Niye ikizler burcu kara liste üzüldüm ikizlerim kötü özelliğim yok
34 Yorumla
Soran1 yılErkeklerini kastetmiştim 🙈 kadınları gayet tatlı 💕
İkizler burcu; kararsız, ne istediğini bilmeyen.
Koç; kavgaya müsait, atılgan, cesur
Boğa; tensel , kıskanç , sahiplenen
Yengeç; duygusal, alıngan, biraksan sürekli ağlar , anaç
Akrep; intikamci, hiç birşeyi unutmayan, ağzı sıkı
Terazi; hiç bir zaman kendi terazisini yapamayan, boş konulara kafa yoran, adaletli
Balık; hayalperest, çabuk dolduruşa gelen, dedikoducu
Kova;asi, isyankar, ani patlamalar, insancıl
Yay; sorumsuz, havai
Aslan; bencil, egosu tavan, paraya değer veren, samimi
Başak; detaycı, sürekli ikna edilmek ister, iyimser
Oğlak; mızmız, üşengeç, kıskanç
Hepsi kara listede benim için 🤣🤣04 Yorumla
Oğlak1 yılOğlağın nesi mızmız aw?
Oğlak1 yılİkizler en en en nefret ettiğim burç kararsız olması size nasi bi zarar verir ki
Oğlak1 yıl@Karanlığın_kölesi merhametindendir o
Oğlak1 yıl@eeecitahhh senin burcun ne
Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Hava burçları (KOVA terazi ve ikizler) bir de Akrep burcu ya aman aman
57 Yorumla
Oğlak1 yılSenin burcun ne
Koç1 yıl@eeecitahhh koç burcuyum
- Astroloji & Burçlar konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılYengeç ikizler kova ve aslandan hoşlanmıyorum akrep ve koç ta öyle burç kalmadı sanırım bir de terazi var o da sıkıntılı 🤣 yanlış anlaşılma olmasın karşı cins olarak hepsi
30 Yorumla
1 yılBenim için tüm insanlar kara listeye aday çünkü insanlar burçlara göre değil, çıkarlarına ve kibirlerine göre davranırlar. Herkes güvenilmezdir yeter ki kuyruğuna basalım, oyununu bozalım..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİkizler burcundan nefret ederim hiçbir zaman anlaşamam ve birini direkt sevmediğim de aşırı gıcık bulduğum da o kişi hep ikizler çıkar ayrıca oğlak burcunu da sevmem çünkü çok ruhsuz dümdüz bulurum.
48 Yorumla
İkizler1 yılAbart abart biz naptik
Cevap sahibi1 yılErkekte kız da kimi görsem aşırı gıcık oluyor ve kesinlikle dengesiz tutarsız oluyor ! Her burcun iyisi kötüsü var ama bu burcun iyisini asla görmedim asla.
Oğlak1 yılBen de ya ikizler belalari peki sana bir şey soracam en en ama en sevmediğin burç hangisi
Cevap sahibi1 yıl@eeecitahhh İkizler işte iyinin çıktığını görmedim anlaşamadığım gıcık bulduğum asla sevmediğim tek burç.
Cevap sahibi1 yıl@eeecitahhh Aslan
Oğlak1 yılBurcunun özelliklerini taşıyor musun
Cevap sahibi1 yıl@eeecitahhh evet
1 yılBurçlarla aram yok ama ikizler burcuna hep aldatıcı iki yüzlü diyolar ve gerçekten doğru ikizler burcu olan eski arkadaşım ile kavgalarım çok oldu ve düzgün bir arkadaşlığımız bile yoktu resmen iki yüzlü arkadan çok konuşan tipli burç ve sıkıldı zaman insanların arkasından konuşmaya bayılan bir burç
22 Yorumla
Oğlak1 yılOnlar kadın mıydı erkek miydi
İkizler1 yılKadındı
u 1 yılİkizler seri üzgün 🤧
32 Yorumla
Soran1 yılİkizler kadınları üzülmesin konu onların dışında 😝💕
u İkizler1 yılTabii😀
1 yılSenin yeni mi girdi benim epeydir öyle 😂ikizler erkeği geneli olmasa da tırt😂
21 Yorumla
İkizler1 yıl@avicenna90 beni de harcadın arkadaşım aşk olsun🤔
1 yılÖyle bir listem yok ama anlaşamadığım insanlar genellikle ikizler burcu ya da akrep burcu oluyor:)
21 Yorumla
Oğlak1 yılİkizler 12 burçla da anlaşamaz her yer de ama her yer de ikizleri görüyorum
- Akrep
- Akrep
- Akrep
- Boğa
30 YorumlaBalık erkeği sıkıntı karakterlisine denk gelmedi yalancı ve çapkın oluyorlar sanki fazlaca
12 Yorumla
Başak1 yıl@eeecitahhh başak
Akrep burcu en kinçi en kıskanç en sapık burç olarak biliniyor. Yorumlara baktığımda akrebi kara listeye alan pek yok. Şaşırdım bu duruma😀
20 Yorumla
1 yılBurçlar yüzünden insanları değerlendirmek Çok doğru bir şey değil ama İkizler burcunu dengesiz olduğunu çok duydum :) ben pek önemsemiyorum
23 Yorumla
Oğlak1 yılİkizleri mi
Balık1 yıl@eeecitahhh ikizler burcunun genel olarak böyle kötü bir şöhreti var :)
Oğlak1 yılEvet sade ve sadece ikizleri söylüyorlar
1 yılBurçlara inanıp fal baktıranlar ritüel adı altında sihir büyüyle uğraşanlar. Kısaca cühela tayfası ile işim olmaz
05 Yorumla
Soran1 yılKim fal baktırıyor biraz az salla, burçlar Kuran’da da geçer haktır, bilip bilmeden iftira atma burada
Oğlak1 yılİyi ama burçlar gökyüzü temsilcisi olarak geçer insan karakteristiği üzerinde bahsetmez ki
Yay1 yılKara listeyle ilgili düşüncemi yazdım. Soruya cevap verdim size iftira atmadım. Sizi tanımıyorum. Kuranda yıldızlar üzerine yemin edilen ayetler var. Gerisi sallamasyon. Eksik bilgim varsa hangi sure hangi ayet yaz da bakıp öğreneyim.
Oğlak1 yılTm işte Kuran da yıldız üzerinde ayetlerden bahsediyor insan karakteristiği konusunda bahsetmiyor ki
Yay1 yılBahsedilmeyen kısımlar uydurma diyorum ben de
1 yılDirek kara listemde diye bir şey yok. Toprak grubuna yani başak boğa ve oğlaklara karşı biraz daha temkinliyim sadece. O burctan insanlarla da anlasirim ama anlasamadiklarimin nerdeyse hepsi bu burclardan ozellikle oglak sonra boga en son basak. En cok oglaklarla anlasamiyorum.
011 Yorumla
Oğlak1 yılBurcun ne İkizler mi
Oğlak1 yıl@Karanlığın_kölesi ikizler belasıdır ne olacak
Oğlak1 yıl@eeecitahhh ne taktın ikizlere aplacm senin burcun ne😂
Koç1 yılİkizler degilim. Burcum koç.
Oğlak1 yıl@Karanlığın_kölesi oğlak her yerde söylüyorlar ikizleri
Oğlak1 yıl@eeecitahhh kulaktan dolma bilgilere inanmayı bıraksanız ülke bile kalkınacakta neyse
Oğlak1 yıl@Karanlığın_kölesi anlaşılan ikizler belasına hiç denk gelmemişsin
Oğlak1 yıl@eeecitahhh en yakın arkadaşlarım İkizler
Oğlak1 yıl@Karanlığın_kölesi belli olmaz bakarsın bi gün darbe yersin
Oğlak1 yıl@eeecitahhh valla bu zamana kadar yemedigime göre bundan sonra da yemem yani
Oğlak1 yıl@Karanlığın_kölesi he he büyük konuşma
1 yılAslan, ikizler, kova, boğa
Aslanın egosu
İkizlerin duzenbazligi
Kovanın ozgurlukçulugu , flortoz oluşu
Boğanin rahatlığı ve inadı çekilmiyor uzak durun.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAslan burcu kadını ve yay erkeği bu ikili çok şeytan ve kara listemdeler
20 YorumlaHerkeste başak burcunu laf etmiş püüü 😂 zoruz kabul ama güzeliz be xlsjsn
ben yay ve terazi diyorum. Dengesizler
00 YorumlaBalık (erkekleri), Başak (erkekleri) ilişki bakımından kara listede, arkadaşlık bakımından sorun yok
08 Yorumla
Soran1 yılBalıklar neden merak ettim
Koç1 yılİki farklı balık burcu vardır:
1. Asosyal, kapalı, zor seven, duygusal, her şeyi dert eden, duygularını söylemeyen
2. Sosyal, çapkın, şıp sevdi, bir tane kalbine 100 tane kız sığdıran, duygusal
Her ikisi için ortak özellikler duygusal minpulasyon, sorunlardan kaçma, sorumluluk almama (erkekleri için böyle yazıyorum, genellikle böyle olurlar, ama her balık erkeği böyledir diyemem)
Güzel özellikleri gerçektün sevdiklerinde sadık olmaları, o insansız bir dakka bile duramamaları, bir de çoçuklarını çok severler. Manipulasyon fazla yaptıkları için kara listemde
Oğlak1 yılPardon da asosyal kapalı zor seven duygusal her şeyi dert edinen duygularını söylemeyen birinin sana ne zararı var sanane söylemiyor
Koç1 yılÖyle birinin bana bir zararı yok. Ben burada ilişki içerisinde olan balık burcu erkeğini söyledim. Evet, her şeyi dert eden, duygularını söylemeyen biriyle ilişkide (sevgili anlamında) olamam , bu yüzden benim kara listemde. Çünki ben çözüm odaklı, pozitiv insanlarla bir birliktelik yaşaya biliyorum. Arkadaşlık olaraksa bir sorunum yok
Yay1 yıl
Oğlak1 yılKara listen de olamaz işte bak kendi ağzınla demişsin zararı olmaz
Oğlak1 yılSana zararı yok ki kurdundan bence cekemiyosunuz öyle insanları adam olun siz de biraz az konuşun
Gizli Üye(30-35)1 yılBurcum ikizler, çekemeyen anten taksın jsjssj
Doğum haritası da önemli arkadaşlar önyargılı olmayın gülünç oluyorsunuz.
Yay ve yükselen de yay koç veya aslan olanlar zor...017 Yorumla
Soran1 yılNeyini çekemeyeceğiz dengesizliğini mi
Cevap sahibi1 yılSadece dengesizlikten ibaret mi hanımefendi, belki ay burcu ve yükselenim bunu dengeliyordur önyargılı olmayın :)))
Cevap sahibi1 yılBazen diyorum ki insanlar uğruna ne kadar şey yalayıp yuttum, şimdi idare ettiğim insanlar bir yerlere varmış benim ise canım acıyor sadece...
Kalp kırıklıkları ve hasretler kalmış bana.
Sen kalkmış dengesizlikten bahsediyorsun.
Bazı insanlar dengede kalsın diye yaslanmalarına müsade ederken kendimden ne kadar taviz vermişim oysa...
Soran1 yılÜzdün şu an, niye canın acıyor?
Cevap sahibi1 yılBoş verin ne siz bana şifa olursunuz, ne de ben derdimden şikayet etmekle sabreden biri olurum
Ön yargılı olmayın yeter
Soran1 yılUmarım acın hafifler.. Önyargılı olmak ben de istemem ama üst üste yaşayınca engel olamıyor insan
Cevap sahibi1 yılDoğrudur hak veriyorum ama insanlar her biri içinde ayrı bir âlem
Buradan bakarak beni okumanız mümkün değil
Benim burç/mizacımdaki aşırılıkları dengelemk zorunda kaldığım bir inancım vardır belki, belki utangaç bir mizacım vardır içimde ve beni birçok aşırılık durumundan alıkoyar.
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim
Soran1 yılBen anlatsam sen de şok olursun kolay kolay bu kadar net bi çizgi çekmem normalde ama gerçekten iyi şeyler değildi gördüklerim, yaşadığım.. Rica ederim, tüm kalbimle söylüyorum 🙏🏻
Cevap sahibi1 yılKesinlikle haklı olabilirsiniz benim de hatalarım elbette vardır, saçmalıklarım vardır. Utanç sebebi olduğunu düşündüğüm durumlarım vardır. Ama acıyacak kadar narin bir kalbim de elbette vardır
Cevap sahibi1 yılBir meseleyi konuşmak isterim hatta ama bilmiyorum dinler misiniz
Soran1 yılDinlerim
Oğlak1 yılIkizlerin özellikleri kötü özellikleri doğum haritasi hikaye aç bak bakalım ikizlerin özelliklerine
Oğlak1 yılSabretmek nedir bilmezsiniz ztn anca başkalarını sabra zorlarsiniz
Cevap sahibi1 yılBazen sabrediyorum mesela yanımda biri sigara içince acayip rahatsız olmama rağmen güzelce defalarca uyarıyorum hanımefendi
Cevap sahibi1 yıl@eeecitahhh senin burcun nedir
Oğlak1 yılSadece sigara konusunda mi sabrediyorsunuz ona da uyarmak denirse
Cevap sahibi1 yılBirçok konuda öyledir
Size ıspat etsem nedir etmesem nedir ki...
1 yılBurçlara o kadar inanmam ama Başak kara listemde. O burçtan biri ile gönül ilişkisi kurmak istersem önce onu iyi tanıyacağım.
00 Yorumla
1 yılne oldu kapı dışarı mı koydu
başkasıyla mı bastın ya da01 Yorumla
Soran1 yılO kim köpek beni kapı dışarı koyacak?
Akrep burcu, umarım çocuğum bile olsa akrep olmaz
10 Yorumla
1 yılNiye ki ikizler çok eğlenceli bence biraz değişkenler sadece
11 Yorumla
Oğlak1 yılWsoodkd
Sevmiyo işte kimse.
Hiçbir burç bir insana burcu yüzünden ön yargıyla davranılmaz
10 Yorumla
1 yılİkizler boğa koç yay kova balık yengeç akrep aslan terazi başak oğlak
11 Yorumla
Yay1 yılvay be insan sevmeyen bir akrep. şaşırmadım.
1 yılBurç muhabbetini gırgır şamata olsun diye yapıyorum sadece.
İkizler, aslan, akrep13 Yorumla
Koç1 yılÜzgünüm böcek sevmiyorum 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılYay erkeği, akrep kadını.
Gerçekten insanların burçlarına bakıyor değilim, deneyimlerim dolayısıyla bu ikisini seçtim.
20 Yorumlaİkizler hak ettiysek eyvallah
21 Yorumla
Soran1 yıl😝😂
1 yılTam da huysuz ve küskün Başak erkeklerini kara listeye alacağımı düşünüyorum.
01 Yorumla
Balık1 yılAma tabi ki bunlar burç yorumları 😁 Eğer bu görüşe gerçekten güvenmek zorunda olsaydım bu burcun tüm erkeklerini reddetmek zorunda kalırdım, ayrıca akreplerin tehlikeli olduğunu da söyleyebilirim çünkü sokarlar ama gerçekte burçların bir erkeğin veya bir kadının kişiliğiyle hiçbir ilgisi yoktur.
Birini tanımlamak için asla burçlara güvenmem, bence bu saçma, daha önce Balık burcu olan bir üyeyle gülerek bu konuyu esprili bir şekilde konuşmuştuk, o da Balık burcu erkeklerinin kötü karakterli olduğunu söyleyerek bu konuyu açmıştı.
Bütün bunlar fal baktırmak için hazırlanmış bir fincan kahveye benziyor :)
Gerek iş hayatımda, gerekse sosyal çevremde her burçtan insanla tanışıyorum, tanıyorum, tanıdıklarımın hepsi iyi, normal insanlar, kusurları ve iyi yanları var ama her şeyin kendi içinde bir dengesi var.
Batıl inançlara kapılmayın çünkü bunlara çok fazla inanarak sonunda istemediğiniz durumları yaratabilir, insanlara karşı önyargılı davranabilir ve dinamiğin olması gerekenden tam tersine dönmesine neden olacak davranışlar sergileyebilirsiniz.
Gizli Üye(30-35)1 yılBurçlara inanan ve inanmakla kalmayıp burclara göre yargılayan insanların iq'su tek hanelidir üzgünüm. Sizle aynı toplumda yaşıyor olmak bile utanç verici.
01 Yorumla
Yay1 yıloğlak mısın
Gizli Üye(25-29)1 yılGüneş yay burcu ve oğlak stelyumu taşıyan kadınlar
Kova stelyumlu oğlak burcu kadınlar
Özellikle haritasında plüto ve lilith açıları çok baskın ise bizden uzak dursunlar03 Yorumla
Yay1 yılsatürn, uranüs ve bir gezegeni daha oğlak olanları gördüm, inanılmaz dümdüz tiplerdi. laf anlatıyosun anlamıyolardı. tam sinir krizi geçirmelik tiplerdi. herşeyi kuralcı algılıyorlardı, davranış biçimleri de öyleydi. üstelik birisi terazi burcuydu. bir de derler satürn oğlakta güçlü. alakası bile yok. ay oğlak ve satürn oğlak berbat bir konum.
Oğlak1 yıl@acayipadamm Ay Oğlak iyi ya kimse için kendilerini haraba etmiyolar en azından
Yay1 yıl@Karanlığın_kölesi aşırı ciddi ve kuralcı yapıyor. hiç benlik değil. ben olayı geniş perspektiften bakarak değerlendiren, değişimi seven bir insanım.
1 yılİkizleri sevmem nedeni yok ama kara listeye girebilirler
01 Yorumla
Oğlak1 yılNedensiz bile sevilmiyorlar o burçlar
Gizli Üye(25-29)1 yılAslan burcu
Akrep kadını
Başak kadını
Oğlak burcu
Boğa burcu
İkizler burcu
Kova kadını
Koç erkeği
Yengeç kadını
01 Yorumla
Yay1 yılkoç ya da balık mısın sen?
1 yılBurçlardan anlamıyorum ama desene kara listeye eklendik😊
00 YorumlaBurçlara inanan embesiller kara listede mesela bende
00 Yorumla
1 yılYükselen ve diğer etmenler de önemli ama genel olarak Balık. Akrep. İkizler.
01 Yorumla
Kova1 yılHe bi de yengeç
1 yılKesinlikle yengeç diyorum pençelerinden korusun Allah bizi 😏😂
01 Yorumla
Yay1 yılerkekleri sıkıntı genellikle. kadınlarının da iyisi çok iyi.
1 yılBaşak burcundan direkt kaçın aman aman düşman başına 😀😀
01 Yorumla
Aslan1 yılNiye canere teşekkür ediyosun da biz adam değilmiyiz
1 yılİnsanları doğum tarihlerine göre sınıflandırmak akıllıca değil 😃
00 Yorumla
1 yılBurca göre listeye almam ben kişiliğe göre alırım
00 Yorumla
1 yılBir aslan burcu olarak aslan burcu diyorum hepsi bencil egoist ve kendini beğenmiş kibirli oluyor ben burcumun özelliklerini taşımıyorum herkes de bana aynı şeyi söylüyor sen aslan olamazsın diyor🤣
14 Yorumla
Yay1 yılkendi burcunu eleştirmenden belli zaten aslan özellikleri taşımadıgın :d helal sana. ben de sevmiyorum sizin burç takımını acayip megaloman oluyorlar hiç şaşmadı. belki senin doğum tarihi sınırdaysa başak veya yengeçe kaymış olabilir mi acaba
Aslan1 yıl@acayipadamm 27 Temmuz benim
Yay1 yılaslan 22 temmuzda başlıyor biliyosun.
Aslan1 yıl@acayipadamm evet sınırdayım
kova diyenler inşallah hesabınız engellenir :D
11 Yorumla
İkizler1 yılAhaha
Gizli Üye(25-29)1 yılBurçla murçla işim olmaz ergenken takılırdım burçlara
10 Yorumla
1 yılKardeşim haziranda doğum yapacak ikizler erkeği geliyor, ya 20 gün önceden aldır ya da 1 hafta daha dişini sık nolur ikizler olmasın dedim. Söyleyeceklerim bu kadar 😂
10 YorumlaKova. Çok rahatlar abi. Hiç bişey takmıyolar bu da benim sinirimi bozuyo😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYay burcu erkeği aşkta iyi değil mi sizce hangi burçlar ile olmalı kızlar
00 Yorumlaaslanlar kara listemde çünkü akrep bünyem onların altı boş egolarıyla uğraşamıyor
30 Yorumla
s 1 yılİkizler ve yay dengesiz olurlar
30 Yorumlaİkizler burcunu severiizz :)) oğlak erkeği diyorum çok duygusuz
32 Yorumla
Oğlak1 yılSenin bucun ne
Koç1 yıl@Karanlığın_kölesi yengeç
İkizler kara listede bnce
30 Yorumla
u 1 yılİkizler burcunu bende sevmiyorum
30 Yorumlaİkizler kadınıyım yengeç erkeği var hayatımda ( sayılır yani) dengem alt üst oldu kara listeye alamam çünkü yükselenim yengeç
10 Yorumla
1 yılOğlak erkeği benden uzak Allah a yakın
23 Yorumla
Yay1 yıl
Oğlak1 yılSebep?
- Devamını Gör (166)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem