Astroloji & Burçlar Acaba senin burcun hangi listede? Eskişehir_Beyefedisi Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor Gercekten Öyle ben koc olarak o kadar nazik olmama ragmen cogu zaman yanliz hissediyorum Acaba senin burcun hangi listede? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Yengeç +1 yıl En yanlız insan en nazik insandir yengeç ben ama. ben hepsindede yer alabilirim hepside benim için uygun moodlar 1 10 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Tamam seni her katagiriye göre uyarliyam ne dersin 😉😉😉 Yorumla Sweetwitch13 Yengeç +1 yıl Olur 🙂hepsi benlik ben yengecimdir Nisan yağmuru gibidir duygularim Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Bak sen cok fedakarim diyorsun yani hani gorelim bakalim ne kadar fedakarsin Yorumla Sweetwitch13 Yengeç +1 yıl Derken KS de neyin fedakarlığı beni somürdüler ya fedakarlık mi kaldi Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Ama o sömürge sömürgecilerin içinde ben yokum Yorumla Sweetwitch13 Yengeç +1 yıl Siteden değil gerçek hayattan bahsediyorum 😂😂😂 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Bak yaa cokmu yordular prenses sizi peki Yorumla Sweetwitch13 Yengeç +1 yıl Prenseslikten çıktık Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Deme öyle yaw yazda anlat bakalim biraz neymis seni bu kadar yoran dinleyem Yorumla Sweetwitch13 Yengeç +1 yıl Gerek yokya bosver Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% Boğa +1 yıl Sizin bu burçlarla alıp veremediğiniz ne ya. Hep instagramda ki burç paylaşımları ile geliyorsunuz? 🤣🤣 Bu arada boğa 1 0 Yorumla
Çizgin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Yay +1 yıl En çok acı çeken insanlar en bilge insanlardır demiş doğru 2 0 Yorumla
XŞekerKızzX Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% Yay +1 yıl En çok acı çeken insanlar en çok bilge insanlardır😊 2 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Teraziye katılıyorumDemek yalnız hissediyorsun🧐🧐🧐 1 0 Yorumla
NereyeDiyeSormam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Oğlak +1 yıl En acı çeken insanlar en bilge insanlardır... Doğru bir söz :) 1 0 Yorumla
ƁЄƦƦƳƁƲƬƇӇЄƦ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 56% Oğlak +1 yıl En çok acı çeken insanlar en bilge insanlardır diyor. 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Oğlak +1 yıl Yanlış en mutsuz insan oğlak en çok gülümseyen insan 1 1 Yorumla seymabasu1 Oğlak +1 yıl Ama acı çeken burç olarak zirvede Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl boga ne alaka kaç senedir değil gülümsemek mutlu bile olamıyorum insanlar çok çabuk hayat enerjimi sömürebiliyor 1 0 Yorumla
yaneyyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% Terazi +1 yıl Aaaa mutsuzmuyum yani 😅 1 5 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Cokta su siralar seni mutlu gormuyorum Yorumla yaneyyaa Terazi +1 yıl Bazi problemler var evet mutsuz gibiyim ama mutlu olmayada calisiyorum Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Hahahw Yorumla yaneyyaa Terazi +1 yıl Komik mi 🥺 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Komik degil ama iste sen kacarsk nereye varacaksin Yorumla
hanımaga33 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Aslan +1 yıl Bende de öyle bu yalnızlık hissi istersen etrafında afunda 1000 insan olsun istediğün insan olmayınca öyle oluyor 1 0 Yorumla
benbirikiiüçdört Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Kova +1 yıl En yanlız en nazik. Sağol çocum eksik olma. Yanlışlığımı yüzüme vurmasan olmuyo sanki 😒 1 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% Başak +1 yıl En yalnız insanlar en nazik insanlardır 1 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% Akrep +1 yıl Acı dolu ama bilge Akrep için değişik bir yorum. 1 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% Yengeç +1 yıl Ben bilgeyim acı çektiğim doğru 😂 1 0 Yorumla
xSeinn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Başak +1 yıl En yalnız ve nazikler listesinde.😎 1 1 Yorumla Basak421 Yengeç +1 yıl +1 👍 Yorumla
Wonderwomennn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% Koç +1 yıl Hicbir zaman nazik ve yalnız olmadım 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa.. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Yalnız:( 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. ah biz başaklar ahh 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yengec nazik biriym 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En yanlız insan en nazik insandir yengeç ben ama. ben hepsindede yer alabilirim hepside benim için uygun moodlar
Tamam seni her katagiriye göre uyarliyam ne dersin 😉😉😉
Olur 🙂hepsi benlik ben yengecimdir Nisan yağmuru gibidir duygularim
Bak sen cok fedakarim diyorsun yani hani gorelim bakalim ne kadar fedakarsin
Derken KS de neyin fedakarlığı beni somürdüler ya fedakarlık mi kaldi
Ama o sömürge sömürgecilerin içinde ben yokum
Siteden değil gerçek hayattan bahsediyorum 😂😂😂
Bak yaa cokmu yordular prenses sizi peki
Prenseslikten çıktık
Deme öyle yaw yazda anlat bakalim biraz neymis seni bu kadar yoran dinleyem
Gerek yokya bosver
Sizin bu burçlarla alıp veremediğiniz ne ya. Hep instagramda ki burç paylaşımları ile geliyorsunuz? 🤣🤣 Bu arada boğa
En çok acı çeken insanlar en bilge insanlardır demiş doğru
En çok acı çeken insanlar en çok bilge insanlardır😊
Teraziye katılıyorum
Demek yalnız hissediyorsun🧐🧐🧐
En acı çeken insanlar en bilge insanlardır... Doğru bir söz :)
En çok acı çeken insanlar en bilge insanlardır diyor.
Yanlış en mutsuz insan oğlak en çok gülümseyen insan
Ama acı çeken burç olarak zirvede
boga ne alaka kaç senedir değil gülümsemek mutlu bile olamıyorum insanlar çok çabuk hayat enerjimi sömürebiliyor
Aaaa mutsuzmuyum yani 😅
Cokta su siralar seni mutlu gormuyorum
Bazi problemler var evet mutsuz gibiyim ama mutlu olmayada calisiyorum
Hahahw
Komik mi 🥺
Komik degil ama iste sen kacarsk nereye varacaksin
Bende de öyle bu yalnızlık hissi istersen etrafında afunda 1000 insan olsun istediğün insan olmayınca öyle oluyor
En yanlız en nazik. Sağol çocum eksik olma. Yanlışlığımı yüzüme vurmasan olmuyo sanki 😒
En yalnız insanlar en nazik insanlardır
Akrep cok aci çekiyormuşum
Acı dolu ama bilge Akrep için değişik bir yorum.
Her zamanki gibi nazik😎
Ben bilgeyim acı çektiğim doğru 😂
En yalnız ve nazikler listesinde.😎
+1 👍
Hicbir zaman nazik ve yalnız olmadım
Ahhahahah çok bilip çok söylemekten hep ♐️
Bilge olduğumuz doğrudur😅😎
Bilgeymişim 😎
Kova maalesef doğru.
Balik doğru
Koç burcuyum
Boğa..