Cinlerden nasıl kurtulucam, Cinler bide ramazan ayında bu yüzden mi geldi?

Önce şunu söyleyerek baslayayım benim babam bir kaç gün önce bir falcı kadına gitmiş kadın bütün ailede nazar olduğunu akşam yatmadan sirke içersek bu onları rahatsız ediceğini falan söylemiş, ben böyle bir olay yaşadıktan sonra annem anlattı sirke içmemi söylemişti ama korkarım diye söylemedi heralde, zaten düne kadar regl dönemimdi abdest alıp namaz kılamıyordum, kendimi çok huzursuz hissediyorum ramazan başlayalı zaten , direk söyleyeceğim gözümle hayatımda ilk defa bir cin veya bana göründügü şekliyle gördüm, sabaha karşı sahurdan sonra yatınca kardeşim hemen uyudu horluyodu, sonra bir anda üstüme bir agırlık çöktü vücudum her saniye dahada sıkısıyordu ölücem sanmıştım zorla kalmaya çalıştım hareket etmeye zorlamaktan bütün kaslarım çok ağrıyor şu an kardeşimi çekiştirdim uyandırmak için ama hiç fark etmedi gözlerimle etrafa bakıp duruyorum sonra bı baktım önümde simsiyah giyinmiş sanki güzel tesettürlü bir kadın vardı hatta halama benzettim korkmadım ama nasılsa ne besmele çekmek nede onun burada ne aradığını düsünmek aklıma geldi bu çok saçma, üstüme oturuyordu yemin ediyorum yaklaşık yarım saat bekledi bende artık bıktım uyumaya çalıştım o kadar yoruldum ki heryerim halâ ağrıyor kardeşime zorla fısıldadım yani sesim çıktı elimi hareket ettirebildim o kadar zorladım ki kalmaya bu yüzden mi bir türlü salmadı bilmiyorum ama hala nasıl dua okumadı onu düşünüyorum bu dündü anneme anlattığımda bir gece kardeşimle dışarda top oynadığımız geldi aklıma orada durdurk yere aklıma onlar gelmişti, bu yüzden annem ona bağladı bunu ve gece oralara şerbet döktük, sirke içtirdi annem sonra babamın olayını anlattı , ben korkmadım sadece yorgundum halüsinasyon gördüm ve uyku felci oldum dedim bu sabah aynı saatlerde üstüme bir anda öyle bir çöktü bir aklımı kaybedicektim korkudan, bildiğim duaları okudum besleme çektim sonra.. benim göğsüme dokundu hiç hareket edemedim dün hiç korkmadan kalmaya çalışmıştım bu gün nefes bile almaya korktum , gözümün önüne böyle ayıp şeyler falan geldi zorla dua okumaya devam ettim ve bir kaç dakika sonra saniyesinde yok oldu, aslında süphelendiğim sey şuydu anneme söyleyemedim ben uzun zaman önce uygunsuz şeyler izlediğim ve çok tövbe ettiğim geldi ve ben bunu dün akşam yine dayanamayıp yapmıştım, regldim falan abdest almıyor namaz kılmıyordum , o kadar zayıf anımı yakaladı ki, gördügüm şeyin etrafında hatta başkalarıda vardı, neyse bu sabahkine geri döneyim, gözümün önüne böyle şeyler geldi ve gösüme birinin dokunduğunu hissedince korkudan ölücemtim dua okumaya bile utanıyordum kafamdan o kadınları atamadığım için hadi anladımda göğsüme dokunması ne alaka bu yüzden mi oldu bir sürü sebep saydım hangisi bunu sebebi ve nasıl geçer bu gece de gelirse artık annemle yatıcağım çocuk gibi ne yapmalıyım ben?

Cinlerden nasıl kurtulucam, Cinler bide ramazan ayında bu yüzden mi geldi?