Cinler bana musallat oldu, onlardan nasıl kurtulabilirim! Arkadaşlar aranızda böyle olaylar başından geçen varsa yazsın ve çözüm yollarını söylesin... hem bedenimi hem ruhumu ele geçirdiler, gecenin bi yarısı gelip benimle uğraşıyolar .. sürekli aklımda kötü düşünceler var başım dönüyor kulaklarım çınlıyor... önerilerinizi bekliyorum !
Cevabın nedir?
Ben şimdi başımdan geçenleri anlatmaya kalksam hep tekrardan yaşamış olucam hemde burdaki insanlarında inançları olmasa dahi kafalarında bir soru işareti bırakıcam. Zamanında bende bu tür olaylar yaşadım ayna perisi tabir ettiğimiz bir peri bana aşık oldu vesselam çok yol denedik olmadı. En sonunda mısırdan biri bana bir şey verdi ve düzeldi kısa anlatıyorum ayrıntıya girmek istemiyorum. Bu verdiği şey gerçekten çok işe yaradı. Verirken bu senin gibilerede iyi gelir fakat bunu başkalarına verirsen direk onların düşmanı olacaksın ve seni tekrardan rahatsız edebilirler diyede dip not verdi. Geceleri sıklıkla aynaya bakma tuvalete ancak ihtiyacın olduğu kadar gir dualarını eksik etme abdestsiz hiçmi hiç gezme. herzaman cevşen taşı kuran-ı kerim yanında biryerde mutlaka olsun.
416 Yorumla
Soran+1 yılteşekür ederim.. ama nerden bulabilirim bu kullandığın şeyi...
- +1 yıl
evet tuvalette bunları yasamayan larında cok durmaması lazım ıyı değil
- +1 yıl
Mesela şimdi burda yazılanları okuyup dalga geçenler ve inançsızlarda olucak, asıl onlardan kork ve geceleri onlar için dua et. Çünkü bu tür saydamlıklara olan inançsızlık alaha olan inançsızlığıda beraberinde getirir ve allah onlara inanacakları şekilde birgün cevap verir. bana verdiği şey bir yazı bu yazının arkasına arapça kendi elimle bir kaç birşey yazıp cevşenmiş gibi ömür boyu üstümde taşıyorum. taktığım zaman 1 hafta baya bi ağırlık vardı ama sonraları düzeldi ve hiç çıkarmıyorum.
Soran+1 yılevet arkadaşım bazı ateist inançsız kişiler bizim deli olduğumuzu düşünebilir! çünkü onlar sıradan ve aptal insanlar... bu olayları özel insanlar yaşar ve özel insanlar birbirini anlar..
- +1 yıl
bide cinler zaten savunmasız maneviyattan uzak insanalrı ağına düşürüyo onad dıkkat etmek lazım abdestsiz gezmemeli ıbadet etmelı bol bol ...
- +1 yıl
@aykirimonalisa burdan numara paylaşma kardeş
- +1 yıl
şimdş söle bir rivayet var cinler insandan korkar birincisi bu gerçek dğil sana bişey diyimmi çocukluğundan beri varsa o zaman sana annen baban veya bazı akraban sana beddua etmiş olabilir benim amacım seni korkutmak değil sen sadece ALLAH a inan düşünsene HZ. YUNUS u balık yemedi sen inan allah seni bu durumdan şnşallah kurtarır hep felak nas oku cin suresi oku veya hocaya yeniden git kendine çok dikkatlı ol youtubede bir doktor var cin çıkarıyor izle sansı 1000 lira durumun varsa git malesef adını bilmiyorum ama sen yinede sana hangi tür cin mussalat oldu felan bul ama gerekirse onlada konşmaya çalış neden mussallat oldu ve bir rivayete göre sadaka yatırman cinleri başından uzaklaştırıormus hepsini dene ALLAH ve melekler seni her zamqan her yerde koruyacaktır iyi günler dilerim
- +1 yıl
bna yazarsan allahın izniyle yardımcı olurum sensizlik-1olmaz@hotmail. com
- +1 yıl
@yavuzcevaplayan ben önce bu durum psikolojik sandım gece uyurken aslında uyumuyor um yakınım in şekliyle görünüp beni takip et demesini duydum arkası dönüktu ışık yaniyordu gittiği yerde kalktım baktım saat 3 peşinden gitmedim sonra bir kaç gün sonra uykuda sürekli fısılti ile konuşmalar gulusmeler duydum bakıyorum kimse yok bunların hepsinin kafamda kurduğum halisulasyon olduğunu sandım artık geceleri geç gündüzleri de beni rahatsız ediyorlardı tanıdığım kişilerin sesi ile sesleniyorlardi gidiyordum kimse yok Birinde de evde kimse yoktu bende uykuya daldım sonra telefon geldi uyandım banyoda musluk sesi duydum musluk açıktı gittim kapattım sonra kendiliğinden tekrar açıldı tekrar kapattım su bu sefer dalgalı zıt şekilde akmaya başladı sonra hemen banyoda çıktım o an öyle geçti bir hocaya Danıştim hoca musallat olduğunu beni ele geçirmeye çalıştığını ileriki zamanlarda tamamen ele gecirebilecegini söyledi okunmuş şu verdi onu içtim
- +1 yıl
@yavuzcevaplayan ıki yıl kadar herşey gayet normal di şimdi yine buna benzer olaylar oluyor sesler uyurken yatağın sallanmasi Beşik gibi arkamda birinin varlığını hissetmem uykuya Dalama aşırı sitreslik
- +1 yıl
@bahtsizdomates 0541 327 0176 Mehmet. Gülaçtı
Rahmani ilim sahibi çok kuvvetli ilimi var size faydalı olacağına eminim arayın görüşün derim - +1 yıl
@bahtsizdomates bende senin gibiyim hemen hemen bana her gün tecavüz ediyorlardı sen iyleştinmi ben ilaç içiyorum psikiyatrist ilacı
En İyi Cevaplar
+1 yılson durum hakkında bilgi verir misiniz ne durumdasınız şifa buldunuz mu? Aynı şeyleri bende uzun zamandır yaşıyorum aslında fakat musallat olduğunu yeni öğrendim ve son zamanlarda iyice şiddetlendi uyuyamaz oldum. Hatta özelden bilgilendirirseniz sevinirim.
11 Yorumla
+1 yılBenimde basima boyle bir bela geldi ama bizim koylu dededen gelme cin tedavisiyle ugrasan birisi vardi babam onunla gorustu hoca bana bir muska yapti 1 haftada iyilestim. Cok kotu birsey.
02 Yorumla
+1 yılne yaptinki basina musallat oldular...büyüyle filanmi ugrasiyorsun...eger öyle bir durum varsa evde büyüyle yada buna benzer seyleri evinden yok et
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır çocukluğumda beri uğraşıyorlar ...
- +1 yıl
o evde birsey var yoksa ne diye durup dururken rahatsiz etsinlerki evede büyülenmis veya ne bileyim ugur tasi yada hoca tarafindan okunmus bisey olabilir
- 1 yıl
Kardeşim kurtuldun mu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer uykudan uyanınca elinde kına izi gibi bir iz varsa...

Bu iz suyla çıkıyorsa: Cin seni nişanlamıştır.
Ama Eğer kına gibi kalıcıysa: Bir cinle nikahını kıymışlardır.
Cinlerle evlilik bu madden şekilde anlaşılır.
Musallatın belirtileri çoktur. Musallat olan cin zaten kötü huylu cindir dinsizdir veya Müslüman olmayan kafir bir cindir.
Musallatında türleri vardır Eğer büyü ile geldiyse büyünün amacına hizmet eder.
Eğer senden kaynaklı bir hata sonucu musallat yaşadıysan genelde sana farklı suretlerde görünürler. Domuz yılan maymun yarasa gibi pis şekillerde görünürler geceler uyandırırlar. Uykuyla uyanıklık arası sürekli rahatsız olursun. Birinin seni izlediğini hissedersin kendilerini sana hissettirirler ama sen onu göremezsin sadece derin ve yoğun şekilde ürperti gelir. Yani bunlar en hafif belirtilerden böyle böyle delirmeye kadar gider.
Bir cine bişey yaptırmak istiyorsan sende ona onun istediği bişeyi vereceksin ama onlar o anda ne ister bilemezsin. Müslüman bir cine karşılıklı kötü bir şey yaptıramazsın sana zarar vermez ama dediğinide yapmaz. Ama gelen cin zaten kafir cin olacağına göre senden bir şey istemese bile sana muhakkak musallat olur. Çok yalan söylerler hiçbir hayır gelmez.
Cinler de insanlar gibi sorumlu varlıklar olarak yaratılmışlardır (ez-Zâriyât, 51/56). Allah’a inanıp O’na ibadet eden, iyi amel sahibi olan cinler olduğu gibi insanlara zarar vermek isteyen ve onları iman ve güzel amelden alıkoymaya çalışan kâfir cinler de vardır. Kur’ân-ı Kerîm’de insan ve cinlerin şeytanlarından söz edilir: “İşte böylece biz her peygambere insan ve cin şeytanlarını düşman kıldık. Bunlar aldatmak için birbirlerine yaldızlı laflar fısıldarlar. Rabbin dileseydi bunu yapamazlardı. O hâlde onları iftiralarıyla baş başa bırak.” (el-En‘âm, 6/112). Bu âyette işaret edildiği üzere şeytan işi amel işleyen cinlere şeytan denmektedir. Şeytanların başı olan İblîs’in cinlerden olduğu Kehf sûresinin 50. âyetinde şöyle ifade edilir: “Hani biz meleklere, ‘Âdem için saygı ile eğilin’ demiştik de İblis’ten başka hepsi saygı ile eğilmişlerdi. İblis ise cinlerdendi de Rabbinin emri dışına çıktı. Şimdi siz, beni bırakıp da İblis’i ve neslini, kendinize dostlar mı ediniyorsunuz? Hâlbuki onlar sizin için birer düşmandır. Bu, zalimler için ne kötü bir bedeldir!”.
Genel olarak Kur’ân-ı Kerîm’e, özel olarak da Türkçe meallerini zikrettiğimiz bu iki âyete bakıldığında şeytanların ve dolayısıyla cinlerin kötülerinin insanlara zarar vermek istemeleri öncelikle inanç ve amel bakımındandır. Zira Kur’ân’a ve Hz. Peygamber’in (s. a. s.) açıklamalarına göre şeytan ve şeytan işi ameller işleyen cinlerin düşmanlığı ancak insanları aldatmak ve kötülüğe teşvik etmek suretiyle olmakta, maddî ve fizikî bir zarar vermeden söz edilmemektedir. Bunun için Yüce Allah, “Şeytanın adımlarını izlemeyin. Çünkü o, size apaçık bir düşmandır.” (el-Bakara, 2/208) buyurmuştur. Burada şeytanın adımlarını izlememekten maksadın şeytanların ve cinlerin vesvesesine kapılarak kötü ameller işlememek olduğu açıktır. Cin sûresinin 6. âyetinde şöyle buyrulmaktadır: “Doğrusu insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazılarına sığınırlardı da cinler onların taşkınlıklarını artırırlardı.”. Bu âyette açıklandığı üzere cinlerin insanlara zarar vermesi Yüce Allah’ın açık ikazına rağmen insanların cinlere sığınıp onlarla iletişim kurma ve medet umma hevesleri yüzündendir. Bunun için Felak ve Nâs sûrelerinde bu duruma işaret edilerek insanların, cinlerin ve her türlü yaratığın şerrinden ve vesvesesinden her şeyin Rabbi olan Yüce Allah’a sığınmaları teşvik edilmiştir. Bu demektir ki gerçekten Allah’a iman edenler üzerinde şeytanların ve cinlerin hâkimiyeti, bir baskı kurması ve zarar vermesi söz konusu değildir. Şeytanın ve cinlerden şeytanların hâkimiyeti ve zararı sadece onu dost edinenler ve Allah’a ortak koşanlar için söz konusudur (bkz. en-Nahl, 16/99-100).
Bu bakımdan müminlerin cin ve insan şeytanların her türlü şerrinden ve zarar vermesinden Allah’a (c. c.) sığınması ve onlardan korkmaması gerekir. Onlara hiçbir şekilde meyletmeyen ve iradesini sadece hak ve hakikat doğrultusunda kullanan kimseler cin ve şeytanlardan gelebilecek her türlü etki ve zarardan korunmuş olurlar.00 Yorumla
+1 yılboyu 50cm-1 metre arası,hafiften sanki iki ayaklı tavşanı andırıyor.Gözleri kırmızı,çok zor duyulan,bir sesleri var,sanki çok uzakta bir kaç kişi konuşur ya,sesleri tam anlaşılmaz ama biraz gelir uğultu gibi işte aynen öyle.Telepati güçleri çok yoğun.En büyük kötülükleri vesvese vermek..İçine vesvese düştükçe sesli olarak nas ve felak surelerini oku
20 YorumlaSaffat suresini baştan 10. ayete kadar 3 defa okuyun Sakib kavline kadar 7 ayetel kürsi 7 defa Eûzü bir kelimâtillâhittâmmeti min şerri mâ haleka ve zerae ve berae ve min şerri mâ yenzilü minessemâi ve min şerri mâ ya`rucü fîhâ ve min şerri fitnetilleyli vennehâri ve min şerri külli târikın illâ târikan yatruku bir hayrin yâ rahmân
ve 3 defada bismillahillezi la yedurru measmihi şeyün fil ardı vela fissemai ve hüvessemiul alim okuyun bir daha gelemezler10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünde 100 felak 100 nas oku abdestsiz gezme yattığın yatağın içine altına üstüne mutlaka ayetel kürsi felak ve nas oku yüce Allah ın herşeye kadir olduğunu unutma O na sığın zamanla geçecektir senden çok daha ağırlarını yaşadım emin ol onlardan korkmayıp Allah ı üstün tutup ona sığındığın zaman kurtulabiliyosun ancak
31 Yorumla- +1 yıl
Nasil kurtuldunuz
Diğer konusunda 370 cevap paylaştı. 2 tane dua var. Onları okuyor musun hiç? Felak ve nas sureleri. Bahsettiğin şey bana da oldu bir ara. Bunları 3 er kere oku defalarca oku her gece defalarca. Bu dualar seni onlardan korur.
11 Yorumla- +1 yıl
İhlas suresi çok işe yarıyo 3 defa okudum beni izleyen gözler ortadan kayboldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde buna benzer birsey basima gelmisdi geceleri uyuyamiyordum hocaya git nuska yazsin sana gecer o zaman ben öyle yaptim ve hala tasirim nuskayi.
13 YorumlaArkadaşım bunu sürekli düşünme gez toz dolaş aklına getirme onları getirdikçe daha çok gelir bunlar cin vs. değil bu senin kafandaki düşünce sen öyle düşünüyorsunki oluyor gece yatarken başka bişi düşün onlara kafanı yorma
01 Yorumla- +1 yıl
Allah Kuranda "Ben cinleri ve insanları ancak bana ibadet etsinler diye yarattım" buyurur kuran ayetini inkar eden biri dini ne acaba ya da dinden haberdar mı
sana göründülermi peki? ya bi hocaya git yada yastıgının altına kuranı kerim koy ve öyle uyu eminim bir daha gelmeye cesaret edemiceklerdir..
02 Yorumla
Soran+1 yılevet göründüler ...bana dokundular onlar hissettim konuştumm ...
+1 yılönce bi doktora git psikolojık tıbbi yönden hallet oda olmassa bı işin ehli hoca duayla bu yolla çözülebiliyo bide abdestsiz dolaşma
04 Yorumla- +1 yıl
Ayetel Kürsiyle felak nas surelerini bol bol oku uzerinde tası ...
Soran+1 yılhacılara hocalara pskologlara nörologlara gittim, haplar kullandım cevşenler taktım ama hiç biri işe yaramadı!
- +1 yıl
ya dokto çözemediyse psikoloik yönden değil desek manevi olarak hoca nın çözmesi lazım ozaman hocada iş yok yada doktorda
yani ben öyle biçok insan hoca iyi etti tanıyorum genelde anadoluda böyl esağlam hocalr oluyo ama bilmem ki inş kurtulursun bol bol dua et diyebileceğim bu
Musallatmı yoksa büyümü bakmak gerekir adınızı ve anne adınızı söylerseniz bakarım ne var diye
04 Yorumla- +1 yıl
banada bakae mısın hemen dmden yazar mısın acil
- +1 yıl
Bana da bakar mısınız?
+1 yılMilletin hayatında ne maceralar ne korku filmleri var ben hala evden okula okuldan eve :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bedavadan korku filmi sahneleri yaşıyorum... çok istiyosan sanada gönderelim bitane :D
- +1 yıl
yok ya kalsın düşündüm taşındım :D
sende onlara musallat ol...ya sen eve ayetel kürsi as..arada namaz kıl dua et..onlar insana zarar vermez..insana insan zarar verir..insandan yüce varlık yaratmamışdır allah.
10 YorumlaÖncelikle iyi bir psikologa gidin eğer çözülmezse iyi bir hocaya.
00 Yorumlahangi ilde yaşıyon ona göre hocaya yönlendiriyim
02 Yorumla
Soran+1 yılistanbul
.ıçını dön yat
bi .ikim yiyemezler
ha çok korkuyorsun
besmele çek dur10 Yorumla
+1 yılİyi ve güvenilir bir medyum derdini Cozecektir iyice araştır bulmak çok zor degil
00 Yorumla
+1 yılburdan biri musallat etti başıma
aksam gelicekler falan diyo resim istedi atmam dedim musallat olcak falan dedi sizce dogru mudur10 Yorumla0541 327 0176 Mehmet. Gülaçtı
Rahmani ilim sahibi çok kuvvetli ilimi var size faydalı olacağına eminim arayın görüşün derim03 Yorumla- +1 yıl
Yardim eder misin
Filanca kardeşim nerde bu hoca nasıl ulaşırım banada yardımcı olsan
00 YorumlaMusallar Tedavisini yapıyoruz 3 saatte biter...
01 Yorumla- +1 yıl
selamun aleykum benum oglumuna başinda musallat oldugu söyleniyor caresini bulamadik Allah rızası için yardim edin cok ceresizim
istersen sana cinci hoca tavsiye e diyim
02 Yorumla
Soran+1 yılevet iyi olur
+1 yılbesmele cek ya sureklı
00 YorumlaYanıma gel ben onlari kovarim :D
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinler aslında senin içinde, bir doktora görün
01 Yorumla- +1 yıl
Allah Kuranda "Ben cinleri ve insanları ancak bana ibadet etsinler diye yarattım" buyurur kuran ayetini inkar eden biri dini ne acaba ya da dinden haberdar mı
Bana, da yardım edelir misin
00 Yorumlafelak nas?
00 Yorumla
+1 yıleti cin mi ? :o
11 Yorumla- +1 yıl
benim adresi ver.
00 Yorumlatövbe bismil ! :(
00 Yorumladoktora git
00 Yorumla
1 yılKurtuldun mu
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi